Friday, March 1, 2019

Põhi Peal!

Uus kuu alanud ja aeg hüvasti jätta veebruaris tühjaks saanud purkide-pudelitega. Täna saan oma lõpliku hinnangu anda selliste toodete kohta:


The Body Shop kangasmask - Väga hea mask, mis täidab naha ära ja prink niisutatud tulemus püsib kohe tükk aega. Ei aja nägu punetama, nii et sobib ideaalselt kasutamiseks enne mõnda tähtsat üritust, et nahka eriliselt poputada ja jumestuse tegemiseks ette valmistada. Hind: 6.50 EUR.

Kivvi vananemisvastane päevakreem - Tõhusalt niisutav ja kiiresti imenduv kreem, mis lõhnab taevalikult. Purk on varustatud omamoodi kaanega, mis hoiab kreemi värskena ja kuhu peale vajutades saab soovitud koguse toodet välja pigistada. Pärjatud maineka Ecocert sertifikaadiga. Hind: 39.80 EUR.

Dr. Bronner's imeseep - Dr. Bronner's vedelseebil on 18 kasutusvõimalust ja seda võib kasutada kogu keha pesuks, või hoopis majapidamises. Mina seda käte või keha pesuks raisata ei raatsinud, sest see on super hea meigipintslite puhastaja, mis peseb ka kohevatest pintslitest kõik jumestustoodete jäägid välja. Nii et kasutasingi seda hoopis pintslite pesuks. Hind: 3.90 EUR.

Nacomi mitsellaarvesi - Hea lõhnaga tõhus mitsellaarvesi, mis sai vaevata jagu ka tugevast silmameigist, aga ei ajanud silmi kipitama. Hind: 9.90 EUR.

Omia mandli näotonik - Loodustoode, mis on naha vastu õrn, värskendab ja niisutab, kuid mind häiris väga tema üsna tugev imalmagus lõhn. Kui enamasti harjun ma toodete lõhnaga paari kasutuskorra järel ära, siis selle tooniku lõhn oli mulle lõpuni vastumeelne. Kasutasin ta küll lõpuni, sest toode oli iseenesest tõhus, aga kui otsa sai, siis oli hea meel ja lõhna tõttu rohkem ei ostaks. Hind: 7.90 EUR.

Artdeco kulmupintsel - See pintsel oli mu väga suur lemmik ja sai igapäevast kasutust, nii et nüüdseks on ta harjased ära väsinud ja ei tee enam täpset tööd. Väga hea tugevusega viltuse otsaga pintsel, millele annan lisaplussi veel teises otsas oleva harjakese eest. Hind: 9.90 EUR.

BeYu sinine silmapliiats - Väga ilusa tumesinise tooniga pliiats, mis oli hästi pehme ja püsis kulumata ka limaskestal. Kindel valik neil kordadel, kui tahtsin silmameiki lihtsa vaevaga natuke värvi tuua. BeYul on nii lai valik ilusaid toone, et võtab silme eest kirjuks ja pigment on kõigil võrratu! Hind: 6.65 EUR.

M. Asam kaela- ja dekolteekreem - Imehea lõhnaga niisutav kreem kaelale ja dekolteele. Mõeldud vist rohkem neile, kelle näokreemid on kulla hinnaga ja kes oma ülikalleid tooteid kaela jaoks raisata ei raatsi. Ma ei ole küll otseselt selle kreemi sihtgrupp, sest mu näokreemid jäävad enamasti selle tootega samasse hinnaklassi ja kasutan neid ka kaelal, aga kreem oli väga hea lõhnaga ja mõnusalt kiire imendumisega, nii et kasutasin seda rõõmuga ja pikendasin tänu sellele oma näokreemide kasutusaega tublisti. Hetkel saadaval soodushinnaga 22.40 EUR.

Oriflame kuivšampoon - Kuivšampoon tegi oma tööd hästi ja lisas juustele lisaks nende puhastamisele ka kohevust, kuid miinuspoole pealt oli tal väga tugev ja püsiv keemiline lõhn, mis pärast terve päeva juustes tunda oli. Nii et lõhna tõttu uuesti ei ostaks. Hind: 7.90 EUR.

Bon Merite kätekreem - Kiiresti imenduv ja rikkalikult niisutav vahulise tekstuuriga kreem on läbinisti looduslik ja sai suureks lemmikuks. Hästi hea lõhnaga, mis tegi kasutamise kohe eriti meeldivaks. Hind: 6.40 EUR.

Too Faced Better Than Sex ripsmetušš - Tušš lisas ripsmetele tublisti nii pikkust kui tihedust ja oli eriti sügavmusta värviga. Väga meeldis! Hetkel leidsin Eesti e-poodidest müügilt vaid veekindla variandi, nii et hinda päris täpselt öelda ei oska, aga veekindel on Superb veebipoes saadaval hinnaga 29.95 EUR.

Artdeco läbipaistev kulmugeel - Läbipaistev geel kinnitas kulmukarvad kenasti omale kohale ja meik püsis tänu sellele õhtuni veatult. Tuub oli suur, nii et lõpuni kasutada ei jõudnudki, kuigi toode oli käigus igapäevaselt. Soovitatav kasutusaeg on tal nimelt 6 kuud ja kui see aeg mööda sai, muutus tuši koostis paksemaks ja jäi kulmudel näha, nii et vabalt võiks see geel olla müügil poole väiksemas koguses. Hind: 7.50 EUR.

Sellised tühjad tooted siis veebruarikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment