Thursday, March 7, 2019

Mossa sära andev seerum

Mossa mõnusalt värskete marjade järgi lõhnavad tooted on juba mitu aastat järjepidevalt mu nahahooldusrutiini hulka kuulunud. Kõik nad on looduslikud ja omavad Ecocert sertifikaati, mis garanteerib, et neis ei sisaldu organismile kahjulikke aineid. Natural Goods Company andis mulle proovimiseks ühe Mossa uudistoote, mis on ideaalne talviselt väsinud jume turgutamiseks.



Glow Cocktail seerum sisaldab vetikaekstrakti, mis on looduslikult valgendav ja jumet parandav komponent. See pleegitab olemasolevaid pigmendilaike ja ennetab uute teket. Teise staarkoostisosana on seerumis hüaluroonhape, mis ergutab kollageeni sünteesi ja aitab naha noorust säilitada.

Kui enamasti on seerumid vedelamat sorti ja pigem geelja tekstuuriga, siis Mossa Glow Serum on kerge kreemi kujul. Tal on meeldiv hapukas tsitruselõhn, mis kasutamise kohe eriliselt mõnusaks teeb. Seerum pakub lausa kreemi väärilist niisutust, ta imendub naha sisse väga kiiresti ja ei jäta mingit tuntavat kihti.

Igatahes üks väga mõnus seerum, mida kasutan naudinguga ja julgen teilegi soojalt soovitada. Seerum sobib kõigile nahatüüpidele. Hind: 13.99 EUR.

No comments:

Post a Comment