Tuesday, March 12, 2019

BioNike

BioNike on Itaalias toodetud apteegikosmeetikasari, mis on mõeldud tundlikule ja allergilisele nahale. Nende tootevalik on väga lai ja sisaldab kõike vajalikku nii näo- kui kehahoolduseks ja lisaks sellele ka rikkaliku valiku dekoratiivkosmeetikat. Sain mõned BioNike meigitooted katsetamiseks ja just nendest tänases postituses juttu tulebki.

Defence Color Voile Touch tolmpuuder




Puuder kinnitab ja matistab meigi ja sisaldab ka imepisikesi valgustpeegeldavaid osakesi, mis annavad näole värskelt kumava välimuse, kuid ei tekita sädelevat efekti. Mul on kuiv nahk ja sellised puudrid sobivad väga hästi, sest ei too naha kuivust veelgi enam esile.  Nägu jääb peale puuderdamist sametine ja ühtlane, sest valgustpeegeldavad osakesed suudavad poorid ja kortsukesed vähem märgatavaks muuta. Kuskil poolest päevast on vaja uuesti T-tsoon üle puuderdada, sest see hakkab läikima, aga muus osas hoiab puuder meigi päev otsa kenasti omal kohal. Rasuse naha taltsutamiseks jääb tema matistavatest omadustest ilmselt väheks, nii et soovitan pigem kuiva või normaalse nahaga kasutajatele.

Tootekirjeldus ütleb, et puuder jääb nahal läbipaistev, kuid tegelikult jätab ta kerge kollaka tooni, nii et väga heledale nahale ei pruugi seetõttu sobida. Õnneks on Apotheka Beauty poes testrid olemas ja seal on võimalik tooni sobivusega enne ostu sooritamist tutvuda.  Hind: 29.15 EUR.

Mosaiik päikesepuuder




Päikesepuudri eri sektorite kokkusegamisel saab sooja pruuni tooni, millega näole päikesest suudeldud jume kinkida. Roostepunased roosikesed sisaldavad sädelevaid osakesi ja ülejäänud on matid. Puudrit saab kasutada nii modelleerimiseks kui näole jumekama ja kergelt päevitunud mulje andmiseks

Näo modelleerimiseks võtan puudrit väiksema pintsliga ja proovin roostepunaseid roosikesi mitte tabada, sest muidu läheb toon varjuvärvi jaoks liiga soojaks ja modelleerimiseks on ka parem, kui puudris ei sisalduks säraosakesi. Õnneks on piisavalt suur ala selline, kus seda tooni ei leidu ning väiksemat sorti päikesepuudri pintsliga on võimalik ilma sädeluseta puudrit kätte saada küll.

Kui aga on soov nägu meigiga natuke päevitunumaks muuta, siis võib suurema pintsliga üle kogu puudri pinna käia. Minu talvise jume jaoks jääb ta hetkel pisut liiga tumedaks, nii et ilmselt hakkab rohkem kasutust leidma siis, kui suvi käes ja nägu natuke päikest saanud.

Mosaiikpuuder sobib hästi ka silmade jumestamiseks ja töötab kui viie tooniga lauvärvipalett. Roosikesed on piisavalt suured, et lauvärvipintslitega erinevaid toone puhtalt kätte saaks. Värvid hajuvad hästi ja püsivad lauvakku kogunemata hommikust õhtuni. Hind: 17.14 EUR.

Valgustpeegeldav pliiats



Šampanjatoonis pliiats annab nahale õrna kuma ja sobib kasutamiseks nii silmadel, näol kui dekolteel. Ta jääb üsna tagasihoidlik ja loomulik ning on seetõttu hea valik päevameigi juures kasutamiseks. Ma olen muidu rohkem puudriliste säratoodete fänn, sest neid on lihtsam kasutada - saab kergemini üles ehitada ja soovi korral puudrise pintsliga ka vähemaks kustutada. Siiski on üks näopiirkond, kus kreemjad säratooted puudrilistest paremini töötavad ja see on huulte ümbrus. Moefotodel ja muusikavideotes on sageli amori kaar valgustpeegeldava pliiatsiga välja joonistatud - see muudab huuled lopsakamaks ja hästi pilkupüüdvaks. BioNike pliiatsi abil saab kätte täpselt sellise moefotodelt tuntud efekti ja tema niiske läige mõjub huulte kõrval palju ilusamana kui särapuuder. Tavaline kodukasutaja ilmselt ei hakka ostma erinevaid säratooteid ühe või teise näopiirkonna rõhutamiseks, kuid elukutselise jumestaja meigikohvris on selline pliiats kindlasti omal kohal. Hind: 10.63 EUR.

Kõiki uusi tooteid kasutades valmis selline jumestus:


Modell: Helena
Jumestus: Anna Murulauk

Tutvu BioNike tootevalikuga Apotheka Beauty e-poes.

No comments:

Post a Comment