Thursday, February 28, 2019

Catrice kevad/suvi 2019

Catrice on taskukohase hinnaga meigisari, mille hulgast olen leidnud mitmeid lemmikuid. Eriti suures vaimustuses olen nende Liquid Camouflage peitekreemist, mis teeb ka kümme korda kallimatele katvuse ja püsivuse osas ära. Sain hiljuti pressipaki Catrice värskelt lettidele jõudnud kevadsuvise kollektsiooni toodetega ja tänases postituses nendest juttu tulebki.

HD Active Performance Primer



Meigialuskreem lubab muuta jumestuse veekindlaks, hajutada poore ja pakkuda päikesekaitset SPF 30. Ta on vedela koostisega ja hajub kiirelt naha sisse, jätmata mingit tuntavat või märgatavat kihti. Mul on kuiv nahk ja jumestuse püsivusega üldiselt probleeme ei ole, nii et praimeritelt ootangi põhiliselt poore hajutavat efekti ja seda ma Catrice HD active performancet kasutades kahjuks ei märganud. Nii et seda toodet kasutades ei olnud jumestuse välimuses ega püsivuses kahjuks mingit vahet. Catrice praimeritest olen siiani kõige rohkem rahul olnud hoopis Prime and Fine nimelise tootega, mis jätab nahale siidise tunde ja tekitab kerge blur efekti, mis nahapinna siledamaks ja ilusamaks muudab. Hinnaklass jääb neil mõlemal 5 euro kanti ja seega soovitan uue tulija asemel hoopis vana head Prime and Fine-i.

1 Minute Face Perfector



Viimastel aastatel on meigitööstus läinud seda rada, et jumestuskreemide toonivalik muutub üha laiemaks ja uusi tooteid turule tuues pole harv nähtus, kui jumestuskreeme on saadaval lausa mitmekümnes eri toonis. Catrice ujub vastuvoolu ja nende uus meigipõhi lubab olla "üks toon sobib kõigile". Vahuline kreem on keskmise katvusega ja keskmise tumedusega, nii et tõenäoliselt paljudele ta sobibki, paraku minu heleda naha jaoks jäi tema toon siiski liiga tumedaks Nii et seda ma tooni sobimatuse tõttu kasutada ei saanud.


1 Minute Face Perfector kreemi hind: 6.19 EUR.

Glow Illusion puuder



Uue kollektsiooni meigipõhjatoodetest ei suutnud sel korral ükski mind positiivselt üllatada. Glow Illusion on kirjelduse järgi täpselt selline puuder, mis mulle meeldida võiks - läbipaistev tolmpuuder, mis kinnitab meigi ja ei anna täismatti tulemust, vaid jätab naha kergelt kumama ning annab "soft focus" efekti. Ta sisaldab ülipeeneid valgustpeegeldavaid osakesi, mis ei anna sädelust, vaid hoopis kergelt kumava lõppviimistluse. Kahjuks kippus ta poore ja naha tekstuuri rõhutama ja sellega tehtud meigipõhi ei näinud kuigi hea välja. Hind: 5.79 EUR.

Golden Dust Highlighter




Käeseljale kantuna on Golden Dust vedel highlighter imeilus, nii et esimese kasutamise eel olid ootused kõrgel. Kahjuks ei jää ta näol üldse sama kena kui käe peal proovides. Ta ei haju jumestuskreemi peal kuigi hästi ja kipub jätma konkreetse juti, nii et kohe on näha kus highlighter lõppeb ja ülejäänud meigipõhi algab. Temaga saab luua väga tugeva ja püsiva highlighti efekti, nii et näiteks lavameigis kasutamiseks võib ta olla päris hea, kuid lähedalt vaadates ei saa temaga ilusalt hajutatud üleminekut, nii et minul ta seetõttu kasutust leidma ei hakka. Hind: 5.19 EUR.

Plumping Gel huulepulgad



Catrice uued meigipõhjatooted sel korral mu heakskiitu ei leidnud, kuid kevadsuvise kollektsiooni huulevärvid on küll väga head ja neid saan teilegi soojalt soovitada. Plumping Gel huulepulkasid on saadaval kümnes toonis ja nende hulgast leiab nii tagasihoidlikke nude kui ka väga erksaid värve. Huulepulgad on pehme kreemja koostisega, niisutavad ja huultel väga mugavad. Boonuseks on meeldivalt magus õrn lõhn. Neil on erineva tugevusega katvus - nude toon nimega "My Lips, My Rules", jääb kergelt läbi kumama. Erkpunane "The Future Is Femme" on aga tugeva katvusega ja jääb huultel väga efektne.

Siin kasutasingi Plumping Gel erkpunast huulepulka:


Nii kärtspunane värv jääb minu mugavustsoonist välja ja tundun endale seda kandes pisut võõras, kuid hambad paistavad "The Future is Femme" huulepulga kõrval küll nagu värskelt valgendatud, nii et selle eest suured plusspunktid. Plumping Gel huulepulkade hinnaks on 4.19 EUR.

Plump & Shine huuleläige



Plump&Shine läike nimi vihjab, et tegu on huuli lopsakamaks muutva tootega, aga ta ei ole selline huuleläige, mis tekitab õhetava tunde, vaid tema lopsakust lisav mõju tuleneb tugevast läikest. Ta silub huulepinna ära ja jääb väga ilus - kõik huultel olevad jooned muutuvad tänu sellele läikele märkamatuks. Klassikalise läike kohta on tootel ka väga hea püsivus ja seda ei pea väga sageli uuendama. Üks lemmikuid uue kollektsiooni hulgast! Saadaval viies toonis ja minul on heleroosa värv nimega Nude Sapphire. Hind: 4.19 EUR.

Glam & Doll ripsmetušš



Glam & Doll tušš annab mõõdukalt juurde nii pikkust kui tihedust. Tal on väike kummihari, mis võimaldab minna ripsmejuurele väga lähedale, nii et saab hästi puhta ja korrektse tulemuse. Tooteinfo kohaselt sisaldab tušš ripsmekasvu soodustavaid komponente, nii et lisaks värvile pakub ta ka hooldust. Glam & Doll on hästi sügavmusta värviga, nii et selle kohta tahaks öelda lausa "tumemust". Minu lühikestele ripsmetele jääb tema pikendavatest omadustest pisut väheks, aga olen seda kasutanud alumiste ripsmete värvimiseks, sest tema väike ja täpne harjake sobib selleks otstarbeks nagu valatult. Hind: 5.19 EUR.

Tattoo Liner



It's Easy Tattoo Liner teeb oma nimele au ja tõesti on tema peene ja pehme viltotsikuga lainerijoone maalimine väga lihtne. Toode on veekindel ja üldjoontes püsib hästi. Silma sisenurgas on siiski paar korda juhtunud, et päeva lõpuks on ta kergelt hajunud. Aga õnneks ta just hajub, mitte ei lähe laiali, mis on igal juhul parem variant. Minu silmakujule sobibki rohkem selline lainerijoon, mis päris sisenurga lõpuni välja ei lähe, nii et kui ma joone paar millimeetrit varem ära lõpetan, siis püsib Tattoo Liner väga hästi. Hind: 3.49 EUR.

Küünelakid



Huulevärvide kõrval said sel korral uutest toodetest mu lemmikuteks ka küünelakid, mis üllatasid oma väga kiire kuivamise ja ülihea püsivusega.

More than Nude küünelakk jääb küüntel läbipaistev, kuid annab väga ilusa pärlmutrise efekti. Mulle meeldis seda kasutada mõne värvilise laki peal, sest lisaks pärlmutrisele läikele parandab kauapüsiv More than Nude lakk enda all oleva värvilise laki püsivust. Saadaval on 5 tooni ja minu oma kannab nime Pearly Ballerina.

Hõbedane lakk You Glow My Mind jätab ilusa ühtlase ning 100% katva tulemuse, kuivab kiiresti ja püsib väga hästi.


Galactic Glow lakid on läbipaistvad, kuid sisaldavad rikkalikult ülipeeneid sädelevaid osakesi. Minu toon kannab nime "Enchanted by Prismatic Spell" ja see annab küüntele sillerdava roosa sädeluse. Väga hea püsivusega ja kuivab rõõmustavalt kiiresti. Kuna jääb läbi kumama, siis eelistan seda kasutada mõne värvilise laki peal sädeleva efekti andmiseks ja püsivuse parandamiseks. Küünelakkide hind on 3.59 EUR.

Küünekleepsud



Küünekleepsud on ühed tooted, millega ma mitte kunagi ilusat maniküüri saanud ei ole. Need peaksid olema piisavalt pehmed, et üle küüneääre ulatuv osa enda küüne jaoks sobivaks rebida, kuid minul ei ole see kunagi õnnestunud - ikka jääb ots ebaühtlane ja sakiline. Kuna ma kleepse ilusti küünte peale ei saanud, siis võtsin nad ka kohe maha ja ei saa teile püsivuse kohta infot anda. Kas ma olen ainus, kes ei suuda küünekleepse ilusti parajaks rebida? Kuidas teil nendega kogemused on? Hind: 2.89 EUR.

Sellised uudistooted siis Catrice perekonnas. Kas oled midagi neist juba proovida jõudnud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment