Sunday, February 17, 2019

Uudistooted The Body Shopilt

The Body Shopi uudistoodete seast leiab niisutust nii näole, kehale kui juustele. Sain hiljuti mõned neist katsetamiseks ja nüüd on paras aeg teilegi muljetest rääkida.

Proovisin järgi sellised tooted:

Drops of Youth kangasmask



Kangasmaskid meeldivad mulle tavalistest maskidest rohkem, sest nende abil näeb kiiremaid tulemusi. 15 minutit kodust maskitamist tekitab tunde nagu nagu oleksin just kosmeetiku juurest näohooldusest tulnud. The Body Shopi Drops of Youth kangasmask on immutatud sügavniisutava seerumiga, mis naha ära täidab ja prink niiskusest pakatav tulemus püsib terve ööpäeva. Sellega on hea enne mingit olulist sündmust näole üks tubli turgutussüst anda, sest värskelt maskitatud nahal näeb jumestus kohe ekstra hea välja. Ta ei pane nahka punetama, nii et kohe peale maski kasutamist võib meikimisega pihta hakata. The Body Shopi kangasmask on valmistatud biolagunevast materjalist, mis komposteerub täielikult ühe kuuga, nii et tänu sellele saab oma iluprotseduure teha keskkonnasõbralikumalt. Hind: 6.50 EUR.

Naturaalne sheavõi



The Body Shop on ausa kaubanduse eestvedaja ilutööstuses ja jätkusuutlikult toodetud sheavõid hangivad nad Tungteiya naiste assotsiatsioonilt Ghanas. See partnerlus tagab tervele kogukonnale tööd ja sissetulekut. Kui tavaliselt leiab The Body Shopi lettidelt juba valmis segatud kosmeetikatooteid, siis sheavõid on nüüdsest võimalik osta täiesti puhtal kujul, et kasutada seda niisama, või valmistada ise kodus erinevaid niisutavaid kehahooldustooteid. Sheavõid võib kasutada kehakreemi asemel, huulepalsamina või juukseotste toitmiseks-pehmendamiseks.

Mulle meeldib sheavõi hulka segada natuke suhkrut ja kasutada seda huulte koorimiseks. Või lisada paar supilusikatäit sheavõid hoopis hommikukohvist üle jäänud kohvipuru hulka, et valmistada superniisutav kehakoorija. Sheavõi muudab naha ülimalt elastseks ja pringiks ning peale selle seguga duši all käimist pole kehakreemi enam vajagi. Hind: 18.90 EUR.

Kookosõli juustele



Kookose juukseõli on huvitav toode seetõttu, et seda ei panda juustesse peale pesu nagu tavaliselt harjunud oleme, vaid hoopis enne. Õli tuleb mõned minutid enne pea pesemist kuivadele juustele määrida ja katkised juukseotsad, mis muidu end sügavuti vett täis tõmbaksid, on nüüd hoopis toitva ja raviva õliga täidetud ning näevad tänu sellele pesu järgselt välja terved ja kahuvabad. Enne pesu kasutatavad õlid sobivad ka peene ja õhukese juuksetüübiga inimestele, kes teisi juukseõlisid pähe panna ei taha, kartuses, et juuksed sellest rasvased välja näevad.

Ekstra niisutava juuksemaski saamiseks võib segada kookosõli ka sheavõiga ja saadud segu paariks tunniks või lausa üleöö juustele jätta. Täiesti looduslik ja super tõhus! Hind: 13.30 EUR.

Millised on sinu lemmiktooted The Body Shopi valikust?

No comments:

Post a Comment