Wednesday, July 18, 2018

Whamisa

Koreas toodetud Whamisa looduslik kosmeetikasari jõudis Eestise sel kevadel ja minul on sellest ajast mitmed nende näohooldustooted igapäevases kasutuses olnud. Whamisa tooted on veevabad ja tootmise käigus läbivad nad erilise kääritamisprotsessi, mis aitab toodetes sisalduvad kasulikud ained nahale paremini omastatavaks muuta.  Natural Goods Company saatis mulle katsetamiseks mõned Whamisa näo- ja juuksehooldustooted ning tänases postituses need luubi alla võtangi.

Pruunvetika mask



See on üks kõige huvitavamaid tooteid, mida ma elus üldse proovinud olen. Kangast maskid on mu suured lemmikud, aga Whamisa on seda kontsepstiooni veelgi edasi arendanud ja loonud merevetikatest pressitud lehtmaski. Vetikalehele on silmade ja suu jaoks augud sisse lõigatud ja mugavama näole sobitumise eesmärgil koosneb mask kahest osast - pool maski katab ülemise näo osa ja teine pool alumise. Näod on ju päris erineva suurusega ja "üks suurus sobib kõigile" ei pruugi tegelikult iga näokujuga hästi klappida. Kaheosalist maski oli mugavam näole paigutada ja see sobitus väga hästi. Lisaks vetikatele, mis on tuntud oma nahatoonust tõstvate omaduste poolest, kuuluvad maski kostisse veel tervelt 32 taime ekstraktid, nii et tõeliselt võimas kokteil naha trimmimiseks ja niisutamiseks. Mask on mõeldud ühekordseks kasutamiseks, see tuleb 15-20 minutiks puhtale näole kanda ja seejärel nahale jäänud geel näo sisse masseerida. Maski mõju kestab 2-3 päeva. Nahk on sel ajal väga niisutatud, jume ühtlasem ja värskem ning poorid väiksemad. Lihtne võimalus endale kodus efektiivne näohooldus teha. Olen sellest maskist suures vaimustuses! Tõesti eriline toode, mille tulemust näed koheselt. Hind: 11.99 EUR.

Fermenteeritud tomati ja puuviljadega hüdrogeel mask



Hüdrogeel mask on samuti väga huvitav ja midagi sellist pole varem näinud. Läbipaistev ja geeljas maskileht koosneb sarnaselt vetikamaskile kahest osast, millest üks on mõeldud ülemise, teine alumise näopoole katmiseks. Tal on väga mõnus jahutav efekt, mis praeguse kuumalaine ajal tundub täieliku taeva kingitusena. Mask sisaldab õuna, kiivi, banaani ja tomati fermenteeritud ekstrakti. Niisutav ja pinguldav mõju on näha kohe peale kasutamist ja efekt püsib umbes 2 päeva. Hind: 5.90 EUR.

Šampoon rasusele peanahale




Whamisa sulfaadivabale šampoonile on oma mõjujõu kinkinud tervelt 28 erinevat taime ja köögivilja. Riis, kaer, õun, piparmünt, Jaapani küpress, rosmariin ja terve rida teisi on segatud kokku ainulaadseks kokteiliks, mis tasakaalustab rasunäärmete tööd ja hoiab ära kõõma tekke. Kui tavaliselt on mu juuksed looduslike šampoonidega pestes vahutamise ajal üsna takuse tundega, nii et sõrmedki ei taha hästi juustest läbi käia, siis Whamisa šampooniga oli peapesu puhas lust. Šampoon vahutab tublisti ja silub-niisutab juukseid juba pesemise ajal. Pudel on suur (500 ml) ja varustatud mugava pumbaga.

Pakend on šampoonil üldse väga silmapaistev ja šampooni sees ujuvad ingveriviilud. Peapesu ajal on tunda kerget jahutavat-mentoolist tunnet, nii et väga-väga mõnus toode! Hind: 35.99 EUR.

Whamisa palsam



Esimest korda tekkis olukord, kus ma vaimustun šampoonist rohkem kui palsamist. Tavaliselt on just palsam see, mis mind juuksehoolduskomplektide puhul ära võlub, aga seekord avaldas šampoon mulle suuremat muljet. Whamisa palsam jäi minu kuivavõitu juustele lahjaks ja peale selle kasutamist oli esimene kammimine päris vaevaline. Käisin just hiljuti kuuma kääri lõikuses ja sain kõigist katkistest juukseotstest lahti, nii et juuksed on hetkel heas korras ja ei nõua mingit surnust üles äratamist, aga ikka tundsin, et tahaksin veel tugevamat niisutust. Nii et seda soovitaksin ma pigem sileda juuksetüübiga inimestele - minu juuste kahusust ta kontrolli alla saada ei suutnud. Hind: 30.99 EUR.

Igal juhul on Whamisa näol tegu ühe väga põneva sarjaga, nii et kui satud Kaubamajja, siis viska nende letile kindlasti pilk peale. Kalamaja inimesed saavad toodetega tutvuma minna Natural Goods Company kontorisse, mis asub aadressil Vana-Kalamaja 41-1.

No comments:

Post a Comment