Monday, July 9, 2018

Hemp Seed

Hemp Seed toodetest kuulsin esmakordselt paar kuud tagasi, kui katsetasin ühte nende kehakreemidest (Postitus SIIN.) Nüüd jõudis Forme.ee ilukaubamajast minuni pakk veel terve hulga Hemp Seed toodetega ja täna saangi teile tänu sellele brändist kohe põhjaliku ülevaate anda. Hemp Seed on 100% looduslik sari, mis nagu nimestki eeldada võib, põhineb kanepiseemneõlil. Tooted on vegan ja ei ole testitud loomadel.

Hemp Seed toodete hulgast leiab väärt kraami nii naha- kui juuksehoolduseks ja mina proovisin järgi sellised tooted:


Hemp Seed šampoon



Kanepiseemne- ja kookosõli sisaldav šampoon niisutab juukseid ja peanahka pesemise ajal. Šampoon on sulfaadivaba (sulfaate kasutatakse muidu väga paljudes puhastusvahendites vahtu tekitava komponendina), kuid vahutab sellest hoolimata tublisti. Kui olin kasutanud kuivšampooni, või viimistlusvahendeid, siis esialgu ei tekkinud suurt vahumütsi, aga ma pesen niikuinii alati pead kaks korda järjest ja teisel korral läks šampoon alati kohe kiiresti vahule. Toode on peaaegu lõhnatu, nii et sobib väga hästi ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Hind: 15.90 EUR.

Hemp Seed palsam



Ka palsam sisaldab kanepiseemne- ja kookosõli. Ta sobib kõigile juuksetüüpidele ja minu kuivemat sorti ning kahususele kalduvate juuste vajadused suutis ta küll kenasti täita. Juuksed on peale selle palsami kasutamist kergesti kammitavad ja mõnusalt pehmed. Hind: 16.90 EUR.

Hemp Seed pähejäetav palsam



Kerge spreipalsam sisaldab küll kanepiseemne- ja kookosõli, kuid ei ole katsudes kuidagi õline ja seda võib juustesse pihustada üsna rikkalikult. Ta lihtsustab kammimist ning annab siledust ja läiget. Sprei lihtsustab pusade lahti kammimist ja kasutan seda ka oma pikajuukseliste tütarde peal, et kammimine ilma hädakisata mööduks. Kõik proovitud Hemp Seed juuksehooldustooted on väga kerge, peaaegu olematu lõhnaga, nii ka see palsam. Kui oled tüdinud sellest, et iga kosmeetikatoode oma lõhna poolest parfüümiga võistlema kipub, siis Hemp Seed juuksehooldustooted on värskendav vaheldus. Hind 17.90 EUR.

Hemp Seed Styling Elixir



Toote nimi on styling elixir, nii et esialgu mõtlesin, et ta on mõeldud rohkem soengu viimistlemiseks, aga tegelikult on tegu ikka klassikaline juukseotsa õliga, mis pehmendab, niisutab ja toidab kuivi juukseotsi. Seda võib kasutada nii märgadel kui kuivadel juustel. Märgade juuste puhul kasutan umbes 2 pumbatäit ja kuivadel ühe. Suvel teen endale hästi sageli soolaspreiga lokke ja selle õli abil on mõnus "teise päeva lokke" ellu äratada. Väike tilk õli juukseotstesse ja läige on tagasi ning kuivus kadunud. Õli on kerge ning lokid ei vaju välja kui seda kuivadesse juustesse kanda. Mina kasutan pead pestes mõlemat toodet korraga - kogu juuksepikkusele piserdan kerget pähejäetavat palsamit, et kammimine lihtsamalt läheks ja otstesse kannan paar pumbatäit õli. Hind: 24.90 EUR.

Hemp Seed kurgi ja meloni kehavõi



Kui Hemp Seed juuksehooldustooted olid lõhnatud, siis kreeme kokku segades pole lõhnadega kokku hoitud. Minule saadeti proovimiseks kurgi-meloni kehavõi, aga saadaval on neid lausa nelja erineva isuäratava lõhnaga. Kurgi-meloni kreemis on rohkem tunda just melonit. Lõhn on värske ja naturaalne, mitte keemiline nagu mõnede kehahooldustoodete lõhnad olema kipuvad. Seda kasutades sain lastelt hulga komplimente, et ma lõhnan nii hästi. Kehavõi esialgne imendumine toimub kiiresti, kuid nahale jääb veel tükiks ajaks selline libe kiht, mida niisama käe all tunda ei ole, aga kui proovid näiteks purki lahti keerata, siis see osutub võimatuks. Nii et mina asetasin ta öökapile, et teda kasutada enne magamaminekut kui kõik päevatoimetused tehtud on. Hind: 17.90 EUR.

Hemp Seed huulepalsam



Üks parimaid huulepalsameid, mida ma üldse olen kasutanud! Ta on täiusliku tekstuuriga - purgis kõva, nii et näpp ei vaju palsami sisse, kuid nahasoojuses sulab hetkega sõrme külge just paras kogus, et huuled sisse määrida. Hästi siidine ja teeb huuled pikaks ajaks ülipehmeks. Peale kandes tekitab korraks piparmündise õhetuse. Väga soojalt soovitan! Hind: 5.90 EUR.

Kõik proovitud Hemp Seed tooted jätsid väga hea mulje ja üldse on tegu hästi sümpaatse brändiga, kes agaralt heategevusega tegeleb ja osa kasumist alati teiste inimeste aitamiseks käiku laseb.

Vaata kogu tootevalikut Forme Ilukaubamajast: Forme.ee.

No comments:

Post a Comment