Friday, June 29, 2018

Madara juuksehooldus

Lätis toodetud Madara looduskosmeetika võlus mind ära juba esimesel proovimisel. Nende laia valiku hulgast leiab sobivad tooted igasuguse naha- ja juuksetüübi eest hoolitsemiseks ja kõik tooted on läbinisti looduslikud ning vabad kahjulikest lisaainetest.

Sain hiljuti paki Natural Goods Companylt, millest tulid välja mõned Madara juuksehooldustooted:


Madara Nourish and Repair šampoon



Nourish and Repair šampoon on mõeldud kuivadele ja kahjustatud juustele. Nõgese ja küdoonia sisaldusega šampoon aitab ennetada juuste katkemist ja muudab neid siledamaks. Šampoon vahutab tublisti ja peseb juuksed lausa krudisevalt puhtaks. Kõigi looduslike šampoonidega pestes olen tähele pannud, et pesemise ajal kipuvad juuksed kuidagi hästi karedaks minema, nii et ei saa hästi sõrmedega märgadest juustest läbi tõmmatagi. Madara šampooniga on sama lugu. Esialgu ehmatas see mind täitsa ära ja kartsin, et äkki saab kammimine olema põrgupiin, aga õnneks suudab palsam juuksed koheselt jälle siledaks ja mõnusaks muuta, nii et see takune tunne jääb vaid hetkeliseks ehmatuseks. Ilmselt on asi selles, et looduslik šampoon ei sisalda silendavaid komponente. Tegelikult ongi need ju ebavajalikud, sest šampooni ülesanne on juuksed puhtaks pesta ja silendavat efekti pakub hoopis palsam.

Colour and Shine palsam



Värvikaitsepalsam saab oma võlujõu linaseemnetelt, hobukastanilt ja teelehtedelt. See toidab ja katseb juukseid, pikendab värvi püsivust ja taltsutab kahusust.  Minu juustele sobis palsam lihtsalt ülihästi. Kindlasti tõhusaim looduslik palsam, mida kasutanud olen. Juuksed on sellega pestes märgatavalt lihtsamini kammitavad ja nende kahusus vähenenud. Palsam paneb juuksed intensiivselt läikima - nii säravat tulemust ei ole ükski teine loodustoode veel pakkuda suutnud, nii et soovitan seda palsamit kindlasti proovida. Jäin temaga väga rahule!

Nii šampoon kui palsam maksavad 14.99 EUR ja saadaval on nad näiteks Kaubamajas ja Natural Goods Company esinduses Kalamajas.

No comments:

Post a Comment