Sunday, June 3, 2018

Balmain Hair Couture

Balmain Paris moemaja on tuntud oma naiselike ja seksikate rõivakollektsioonide poolest. Luksuslike moeshowde tähtsaks osaks on aga ka soengukunst ning Balmain on selle tarbeks välja töötanud oma juuksehooldusliini Balmain Hair Couture, kust leiab kõik vajaliku juuste igakülgseks hoolduseks ja soengute viimistlemiseks. Balmain Hair Couture toodetel on signatuurlõhn, mis on segu lilledest ja puuviljadest. Lõhn ei ole nii tugev kui parfüüm, kuid saadab sind siiski päris pikka aega peale toodete kasutamist.

Decoris Showroomist jõudis minuni viis minisuuruses Balmaini toodet. Balmaini juuksesarjas on päris palju tooteid saadaval reisisõbraliks minisuuruses, nii et kui mõni neist huvi pakub, siis saab esialgu osta soodsama väikepakendi, et tema sobivuses veenduda. Minisuuruses toodete hinnad jäävad 7-9 euro vahele.

Proovisin järgi järgmised tooted:


Soolasprei



Soolaspreid on minu lemmiktooted suviste soengute tegemiseks. Olen proovinud palju erinevaid ja Balmaini oma on lihtsalt super hea! Temaga saab teha väga erineva tugevusega laineid, olenevalt sellest kui rikkalikult toodet juustesse pihustad ja kuidas kuivatad. Kui toodet palju juustesse lasta ja difuuseriga kuivatada, on tulemuseks tihedad lokid, kui pihustad natuke ja lased õhu käes kuivada, saavutab kerged lained. Kuivades juustes kasutades aitab sprei välja tuua järgulise lõikuse ja anda tekstuuri. Balmaini soolaspreiga tehtud lokid püsivad hästi ja laine on sees ka pärast seda, kui juuksed läbi harjad. 

Silk Perfume läikesprei



Läikesprei sisaldab siidiproteiini ja argaaniaõli ning on tänu sellele ka hooldavate omadustega. Seda kasutatakse soengule viimase lihvi andmiseks ja tal on tõesti väga intensiivne läige. Soovitan seda kasutades siiski ettevaatlik olla ja pidada meeles, et vähem on rohkem. Esimesel kasutuskorral on teda lihtne üle doseerida. Piisab vaid paarist pumbatäiest, mida tuleb lasta päris kaugelt, et see juustele ühtlaselt jaotuks. Kui lased liiga lähedalt või liiga palju on oht lõpetada mitte glamuurselt vaid hoopis rasuselt läikivate kiharatega. Mulle meeldib väga teda koos soolaspreiga kasutada, et lokkidele läiget ja tervet väljanägemist lisada. 

Argaaniaõliga juukseeliksiir



Argaaniaõliga juukseseerum on lihtsalt imeline! See niisutab, noorendab ja parandab kahjustunud juukseotsi. Siiamaani on kõik juukseotsaõlid mul olnud sellised, mida pannakse pähe pärast peapesu. Balmaini oma on erinev ja seda tuleb juukseotstesse kanda enne juuste pesemist. Juuksed imavad õli endasse ning tänu sellele tõrjuvad need vee imendumist poorsetesse juuksekiududesse. Peale pea pesemist ei ole juuksed kuidagi õlised või rasked, kuid juukseotsad on märgatavalt pehmemad ja elastsemad. Väga mõnus on veel ka see, et juuksed kuivavad palju kiiremini. Väga meeldib! 

Leave-In Conditioning Spray



Kerge juustesse jäetav palsam lihtsustab märgatavalt juuste kammimist. Ei jää käega katsudes kuidagi tunda ning ei muuda juukseid raskeks. Sobib kõigile juuksetüüpidele. Sisaldab UV kaitset, nii et ideaalne suvetoode. 


Volüümisprei



Kohevust andvat spreid võib kasutada nii kuivadel kui märgadel juustel. Mulle meeldis seda rohkem siiski kuivadel kasutada, sest peale selle kasutamist ei ole juuksed enam kuigi liikuvad, mis raskendas föönitamist. Toodet võib julgelt pihustada juurtest otsteni, ta annab kohevust, toob välja järgulise lõikuse ja lisab läiget. Kohevus püsib terve päeva - kui juuksed hakkavad ära vajuma, tuleb vaid sõrmedega natuke juuksejuuri masseerida ja sellest piisab, et soeng jälle kohevamaks muuta. Eriti hea tulemuse sai siis, kui tegin juuksejuurtele krepitangidega lokid ja pihustasin seejärel volüümispreid. Käega katsudes jääb toode juustes pisut tunda, umbes nagu siis, kui on kuivšampooni kasutatud, aga mingit nähtavat kihti ta ei jäta. 

See oli mu esimene kokkupuude Balmain Hair Couture toodetega ja mul jätkub nende kohta vaid kiidusõnu. Kui tavaliselt leian alati ühe toote, mis teiste seast eriliselt hästi meeldib ja sobib, siis Balmaini juuksehooldusvahenditest sai lausa kolm toodet nii võrdseks lemmikuks, et ei oska üht teisele eelistada. Nii et kui soovid selle luksusliku sarjaga tutvust teha, siis minu suurimad lemmikud on soolaprei, argaaniaõliga juukseeliksiir ja leave-in palsam. Neid kõiki julgen teilegi väga soojalt soovitada.

Kas oled mõnda Balmaini toodet proovinud? Milline on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment