Sunday, June 17, 2018

Savanna Spirit

Artdeco erikollektsioonid püüavad alati pilku eriti kaunite pakenditega. Värskelt välja tulnud Savanna Spirit suvekollektsioon pole mingi erand - tooted on nii ilusad, et ei raatsi pintslit sisse lüüagi. Nende hulgast leiab võrratu kujundusega päikesepuudrid ja põsepunad, superniisutavad huulepulgad ja palju muud. Tänases postituses nendest kaunitaridest juttu tulebki:


All Seasons päikesepuuder




All Seasons päikesepuuder on väga hästi läbimõeldult kokku pandud ja koosneb kolmest eri tumedusega puudrist. Tänu sellele saab seda toodet kasutada nii talviselt heleda kui suviselt päevitunud jumega. Puudritoos on suur, nii et saab ka kohevama pintsliga soovitud tooniga sektorile pihta. Ma polegi varem teist nii suurt päikesepuudrit näinud - sellest jätkub kindlasti väga pikaks ajaks. Toonid on hästi ilusad ja haakuvad nahatooniga suurepäraselt. Heledamat pruuni võib kasutada üle terve näo ja keegi ei aimagi, et tegu ei ole naturaalse päevitusega, vaid jume pärineb päikesepuudri toosist. Tumedamad toonid sobivad hästi modelleerimiseks.

Puudritoos näeb välja väga luksuslik - tõeline meigilaua ehe. Alates päevast, mil see puudritoos minu kätte jõudis, pole enam ühtegi teist päikesepuudrit kasutada tahtnud - armastus esimesest silmapilgust. Hind: 26.90 EUR.

Leidsin oma pakist veel ka Artdeco suure puudripintsli. Pintsel on valmistatud kitsekarvadest ja seda on hea kasutada päikesepuudri suurtele aladele hajutamiseks. Pintsel kannab puudri näole hästi õrna kihina ja ei jäta rante, nii et ideaalne valik heledama päikesepuudri üle kogu näo kandmiseks, või kaelale ja dekolteele  jume lisamiseks. Modelleerimiseks on ta pisut liiga suur ja kipub näo vastas lehvikuks vajuma, aga kui teda sõrmede vahel lapikumaks suruda, siis saab teda edukalt ka modelleerimispintslina kasutada. Hind: 24.90 EUR.

Savanna Spirit põsepuna




Päikesepuudriga kompleti kuulub ka samasuguse disainiga põsepuna, mille südamikus on ilus maheroosa toon, mida raamivad kaks erinevat pruuni värvi. Neid kokku segades saab päevitunud jume juurde ideaalselt sobiva põsepuna, mis rõhutab päevitust ja annab otsekui naha seest kumava loomuliku õhetuse. Ma olen muidu tulihingeline roosa põsepuna fänn ja sellist pruunika tooniga segatud roosat ei olegi varem kasutanud, kuid toon hakkas mulle väga meeldima. Jääb palju loomulikum kui puhas roosa ja sobib ideaalselt päevameigi tegemiseks. Hind 24.90 EUR.

All In One ripsmetušš



Nii nagu nimest aimata võib, lisab Artdeco All In One ripsmetušš nii pikkust kui tihedust ja on boonusena veel veekindel ja kauapüsiv. Ta jätab hästi ilusa puhta tulemuse, ei kleebi ripsmeid kokku ja peab veatuna vastu hommikust õhtuni. Tušš on lausa nii püsiv, et õrnemat sorti meigieemaldusvahendid jäid tema lahti võtmisega hätta ja selle eemaldamiseks on vaja mõnda tummisemat meigieemaldusõli, millega tušš õhtul lahti sulatada. Peab kenasti vastu ka pika palava rannapäeva, nii et ideaalne suvine ripsmetušš. Hind: 14.90 EUR.

African Ebony lainer



Artdeco Calligraphy Dip lainer on mul juba olemas hõbedases toonis ja tegu on väga mugavalt kasutatava otsikuga vedela laineriga. Päikesepruuni lõunamaa looki juurde passib tumepruun lainer ülihästi. See on mahedam kui must lainer, kuid rõhutab siiski silma väga ilusti. Eriti heaks kaaslaseks on ta pruuni ja rohelise silmavärvi korral. Lainer kuivab nahal kiiresti ja püsib väga hästi. Hind 12.90 EUR.

Hydra Care huulepulgad



Artdeco huuletooteid olen blogis korduvalt kiitnud ja kiitmiseks annavad nad põhjust veelgi. Uued Hydra Care huulepulgad pakuvad lausa huulepalsami väärilist niisutust. Värviline osa sisaldab niisutavaid taimeekstrakte ja keskmine läbipaistev triip on hüaluroonhappega, mis noorendab ja täidab huultel olevaid joonekesi. Huultele kandes sulavad pulga eri osad koheselt kokku, nii et ei maksa karta ebaühtlast või triibulist tulemust. Hydra Care huulepulgad jätavad läikiva tulemuse ning on väga mugavad kanda. Saada on neid neljas toonis ja mina sain endale roosaka tooni Berry Oasis ning oranžika Apricot Oasis. Mõlemad on väga ilusad toonid, mida on lihtne erinevate jumestuste juurde sobitada. Värv püsib huultel paar tundi ja on igas kulumisetapis kena, nii et ei vaja tihedat uuendamist ega pidevat kontrollimist. Ühe huulepulga hind on 13.90 EUR.

Tänase postituse jaoks tehtud näidismeigis leidis kasutust oranžikas Apricot Oasis.

Uusi tooteid katsetama tuli mulle seltsiks jumestaja Anna Murulauk, kelle meigis me nende headuse kohe ka järgi proovisime.  All Seasons päikesepuuder läks käiku nii näo modelleerimiseks kui ka silmameigis koopajoone rõhutamiseks. Ühte tooni nii näol kui silmameigis korrates on kindel, et meik mõjub tervikuna ja erinevate pruunide toonide paljusus ei tekita ebakõla. Savanna Spirit kollektsiooni tooteid kasutades valmis selline jumestus:


Kas oled mõnda uue kollektsiooni toodetest jõudnud juba proovida? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment