Monday, June 25, 2018

Provida looduslikud näohooldustooted

Mul on alati hea meel katsetada uusi looduskosmeetikasarju ja positiivne tagasiside lugejatelt näitab, et loodustooted on ka teie erilised lemmikud. Seekord tutvustan teile Saksamaal toodetud Provida looduskosmeetikasarja. Provida tooted kannavad Demeter kvaliteedimärki, mis kinnitab, et kõik koostisosad on looduslikud ja kasvatatud jätkusuutlikult. Kreeka viljakus- ja põllutööjumalanna nime kandev kvaliteedimärk annab kinnitust, et toodetes kasutatud taimed kasvatatakse ilma sünteetiliste väetiste ja keemiliste taimekaitsevahenditeta ning ilma pinnast kurnamata. Nii et veel sammuke edasi võimalikult naha- ja planeedisõbraliku tootmise poole.


Porgandi näoõli



Nahka tasakaalustav ja tugevdav antioksüdantidega näoõli sobib kõigile nahatüüpidele. Provida näoõli on võimsalt niisutav kokteil viinamarjaseemne-, magusmandli-, soja- ja avokaadoõlist, beetakaroteenist ning geraaniumi ja lavendli eeterlikest õlidest. Ta imendub üsna aeglaselt, nii et sobib rohkem õhtuseks kasutamiseks, kui enam kuhugi kiiret ei ole. Õli võib kasutada ainsa tootena või enne näokreemi nahale määrimist. Õli koos kreemiga kasutades saab ka kõige kuivem nahk sügavalt niisutatud ja toidetud. Praegu on mu kuiv nahk küll suviselt leplikul režiimil, kuid usun, et see õli suudaks ka mu naha talvised kapriisid kontrolli all hoida. Õli on oranžika tooniga ja parandab näonaha jumet, andes sellele õrna sooja tooni. Lisaks naha niisutamisele on õlikokteil väga tõhus silmameigieemaldaja, võttes maha ka kõige tõrksamad veekindlad tooted ja isegi kunstripsmete liimi. Hind 18 EUR.

Näoõlisid on Provida valikus teisigi ja õige pea läheb Force of Beauty Facebooki lehel käima auhinnamäng, kus seekord on lausa kolm võitjat, kes kõik saavad ühe õli omal nahal järgi proovida.

Lisaks õlidele on Provida valikus ka teised näohooldustooted ja mulle saadeti katsetamiseks nende viie lilleõie toonik ja kreemid. Viie lilleõie sarja tooted sisaldavad hariliku kuldkanni, hapukirsiõie, sarik-linnupiima, lemmaltsa ja elulõnga ekstrakti. Sari on mõeldud 30+ eluaastast ja aitab võidelda esimeste vananemisilmingutega.

Tasakaalustav toonik



Spreipudelis toonikut võib päeva jooksul korduvalt näole pihustada ja kasutada seda nii kreemi all, et aidata kasulikel ainetel paremini imenduda kui ka lihtsalt päeva jooksul naha värskendamiseks. Näoõli peale pihustatuna imendub õli naha sisse märksa kiiremini, nii et olen seda alati kasutanud käsikäes ülalpoolmainitud porgandiõliga. Toonik niisutab, kirgastab ja rahustab ning aktiveerib naha enda uuenemisprotsessid. Sobib kõigile nahatüüpidele. Hind: 27 EUR.

Viie lilleõie päeva- ja öökreem




Provida viie lilleõie kreemid meenutavad oma pakendite poolest apteegikreeme. Nad on sellises metallist tuubis, mille suudme peab korgi sees oleva teravikuga katki torkama. Mõlemad sobivad kasutamiseks alates 30. eluaastast. Päevakreem imendub kiiresti ja muudab naha hästi elastseks. Ei jäta nägu libedaks ja sobib väga hästi ka meigialuskreemiks. Kreem on peaaegu lõhnatu, nii et sobib ka lõhnatundlikele kasutajatele.  Hind 25 EUR.

Provida öökreem on pisut rasvasema koostisega, kuid siiski võrdlemisi kiiresti imenduv. Baaskoostisosadeks on oliivi- ja mandliõli ning aloe vera, mis ravivad ja niisutavad nahka öise taastumisprotsessi ajal. Lõhnab kergelt ravimtaimede järgi. Hind: 37 EUR.

Provida tooteid kasutades on mu nahk hästi ühtlase jumega, elastne ja värske välimusega. Eriti rõõmustab mind see, et poorid on vähemmärgatavad ja üldse tundub nahapind eriliselt sile.

Provida tooted on müügil Rohegroup e-poes ja Roserii looduspoes ning Natural Goods Company esinduses. Natural Goods Company esinduses on kogu Provida tootevalik suve lõpuni 25% soodsam.

Force of Beauty blogi Facebooki lehel läheb käima auhinnamäng, kus loosin välja kolm võitjat, kes saavad endale Provida näoõli. Võta kindlasti osa!

No comments:

Post a Comment