Thursday, March 29, 2018

Ontic Minerals viib kevadisele lainele

Ma olen suur Ontic Mineralsi fänn. Eks see paistab välja ka mu superlemmikute postitustest, kus Onticu tooted alati uhkelt esindatud on. Nüüd on tekkinud jälle värske põhjus vaimustumiseks, sest kodumaise mineraalkosmeetikafirma tootevalikusse on lisandunud mõned uued tulijad - ikka tuntud headuses. Ontic Minerals saatis need mulle proovimiseks ja pikka sissejuhatust siinkohal ei teegi, vaid löön kohe pintslid sisse ja vaatame, kuidas nad jumestuses töötavad :)

Pressitud lauvärvide valik on täienenud viie tooni võrra ja kompaktsete duode hulgas on värskeks tulijaks särapuudrist ja modelleerimispuudrist koosnev Structure Duo:


Kompaktseid lauvärve on Onticul nii valmis komplekteeritud triodena kui ükshaaval. Üksikute pressitud värvide jaoks on olemas ka magnetpõhjaga palett, millesse saab hakata oma lemmiktoonides lauvärvikollektsiooni koguma. Hetkel on e-poes nii lauvärvid kui ka palett saadaval soodushinnaga - tühi palett maksab 9.95 EUR ja iga värvitoon 6.50 EUR.

Ontic Minerals kompaktsetest duodest olen varem kirjutanud SIIN. Nüüd on valikusse lisandunud veel üks ülipraktiline karbike - Structure Duo. Hind 26.95 EUR.


Structure Duo koosneb matist pruunist ja kumavast kuldsest puudrist. Mõlemad toonid on lihtsalt hajutatavad ja kauapüsivad.


Pruun modelleerimispuuder on hästi kõvaks pressitud ja ei anna korraga palju kätte, nii et ka minusugune lumivalgeke saab seda mugavalt kasutada. Tooni poolest sobibki Structure Duo kõige paremini heledale ja keskmisele nahale. Karbis olev särapuuder on hästi pehme ja kreemine ning piisab juba õrnast pintslipuudutusest, et vajalik kogus kätte saada. Särapuuder on kuldse kumaga ja piisavalt hele, et sellega intensiivset highlighti luua:


Mul on olemas kõik Ontic Minerals särapuudrid ja kõrvuti panduna näevad nad välja nii:


Kõige esimene - lahtise puudri kujul olev Pearl Highlighter jääb minu jaoks liiga tumedaks, aga mõlemad duodes olevad toonid on ideaalne klapp! Shimmer Duo särapuuder on kolmest kõige heledam ja uus Structure Duo puuder jääb tumeduselt nende vahele:


Kompaktsete lauvärvide valik täienes kevade puhul viie uue tooni võrra:



Pigment on värvidel võimas ja nahale jäävad nad sama tugevalt kui toosis paistavad. Lisaks intensiivsele pigmendile tahan kiita värvide hajuvust - neid on tõepoolest väga lihtne hajutada, nad sulavad kokku ilma vaevata ja pudisemine on minimaalne. Selles jumestuses kasutasin kõige tumedamat rohelist tooni nimega Enchanted Forest ja vaid paar üksikut terakest pudenes silma alla. Kui oleksin pintslit enne nahale vajutamist natuke raputanud, saanuks tõenäoliselt meigi täiesti puhtalt tehtud.



Üldiselt ei julge ma nii erksate toonidega silmi värvides meigipõhja esimesena valmis teha ja alustan silmadest, aga Onticu lauvärvidega saan julgelt teha nii nagu mulle rohkem meeldib ja alustada meigipõhjast.

Enchanted Forest on hästi huvitav toon. Esialgu paistab ta lihtsalt sügavroheline, aga nahale kandes näeb ka sinakat helki. Sarnast värvi on näiteks sinikaelpardi suled. Enamasti kasutan nii efektseid värve vaid pisikese täpina tooninüansi andmiseks, aga täna panin seda kohe lahke pintsliga kogu liikuvale laule ja alumisele ripsmepiirile. Silma sisenurka andsin heledust Structure Duo särapuudriga:


Uute toodete kohta jätkub mul vaid kiidusõnu. Intensiivne pigment, hea hajuvus ja imeline püsivus! Värvid püsisid omal kohal terve pika päeva vältel ja seda ilma igasugust praimerit kasutamata. Nii et julgen neid tõesti kahel käel soovitada!

No comments:

Post a Comment