Sunday, March 25, 2018

Artdeco kulmu- eri

Kulmud on meigimaailmas jätkuvalt kuum teema ja pole siis ka ime, et uusi kulmutooteid tuleb kui seeni peale vihma. Artdeco käib alati ajaga kaasas ja ka kulmumeigitoodete valik võtab nende riiulitel silme eest kirjuks. Mulle saadeti proovimiseks valik Artdeco kulmuvärve ja selles postituses aitangi teil selgusele jõuda, millist neist võtta, millist jätta.


Uusi tooteid tuli mulle appi testma jumestaja Liina Notta, kellega koos me Artdeco kulmuvärvid luubi alla võtsime:


Tooteid pingeritta seades olime täiesti ühel meelel, et kõige universaalsem proovitud värvidest on Artdeco kulmupumat, mida sai kasutatud ka ülemisel pildil olevas jumestuses.

Kulmupumat



Kauapüsiv geeljas kreem on veekindel ja sellega saab teha nii hoolikalt väljajoonistatud kui ka vaid õrnalt täidetud kulmu. Toon 18 on hea keskmine pruun, mis klapib igasuguse naha- ja juuksevärviga. Kuna ta on väga lihtsalt hajutatav, siis sobib see nii heleda- kui tumedapäistele kasutajatele. Hind 10.90 EUR.

Pumati pealekandmiseks läheb vaja head kulmupintslit ja ka see on Artdeco valikus kenasti olemas. Ühes otsas on tal viltuse otsaga pintsel ja teises harjake. Olen pintslite koha pealt väga nõudlik, sest kehv töövahend muudab ebamugavaks ka maailma kõige parema toote kasutamise. Artdeco kulmupintsel vastas aga kõigile minu nõudmistele, nii et julgen seda väga soojalt soovitada. Hind 9.90 EUR.

Brow Duo



Kaks ühes kulmuvärv koosneb väljakeeratavast pliiatsist ja švammiga varustatud puudrist.  Proovisime järgi tooni number 16 (Deep Forest), mis on väga sarnane kulmupumati värvile. Duo sobib eelkõige just kergeks täitmiseks ja hajutamiseks. Soovitaksin seda pigem lopsakate kulmudega kasutajale, kes tahab saada loomulikku tulemust. Teravat ja peenikest kulmu lõppu sai pliiatsiga teha vaid esimesel kasutuskorral, edasi läks väljakeeratav ots tömbiks ja rohkem temaga täpset tööd teha ei saanud. Hind 16.90 EUR.

Powder to Cream



Väga mõnus puuder, mis topsis on nagu lahtine puuder ikka, kuid nahale kandes jääb tulemus kulmupumati moodi. Tegelikult meeldisid mulle temaga tehtud kulmud isegi pisut enam kui pumatiga värvitud, sest sellega sai ääri kuidagi veel ilusamalt suitsuseks hajutada, aga põhjus, miks ma seda oma lemmikuks ei hääletanud, on tema aplikaator. Sellise huuleläikelaadse pulgakesega ei tee kulmude juures küll midagi ära - ei suuda ta toodet täpselt peale kanda, ega ka hajutada ja lisaks kippus puuder sellega veel pudisema ka. Ülalpoolkirjeldatud Artdeco pintsliga peale kandes oli puuder aga lihtsalt kasutatav ja tulemus ilus. Pintsliga kasutades sai sellega võrdselt hästi teha nii teravat ja täpset kulmu lõppu kui ka kerget ja hajutatud täitmistööd. Toode on kauapüsiv ja võib kulmusid isegi üsna tugevalt hõõruda ning see ei lähe laiali. Katsetasime järgi tooni number 7. Hind 13.90 EUR.

Toonid nahal:


Kulmušabloonid



Kulmušabloonid on mind juba tükk aega huvitanud ja pannud mõtlema, et kas tõesti võib nendega saada samaväärse tulemuse kui "käsitsi" maalides. Tänu Artdeco poolt saadetud pakile saingi nüüd šabloonid järgi proovida ja asjas selgust. Komplekt sisaldab viit šablooni ja pintslikest:


Minu kulmuga sobisid neist Natural, Classic ja Glamorous, aga paraku ei ole lihtsad lahendused alati kõige ilusamad. Šabloonidega joonistatud kulm oli nagu õpikunäide sellest, kuidas kulmusid joonistada ei tohiks. Jumestajate vanasõna ütleb, et kulmud on nagu õed, mitte nagu kaksikud ja selles on tõetera sees küll. Kaks täpselt ühtmoodi ja nagu templiga näkku vajutatud kulmu jättis väga ebaloomuliku mulje. Lisaks oli läbi šablooni keeruline hajutatud tulemust saada, nii et kulm tuli otsast lõpuni sama tumedusega, mis ei näinud kuigi hea välja.

Kuigi kulmude värvimine šablooni abil mul edaspidi tegemata jääb, siis päris kasutuks ma neid siiski ei pea - šabloonidest on kasu hoopis kulmude kitkumise juures. Nende abil saab joonistada piirjooned, millest välja jäävad karvakesed ära kitkuda. Selle töö teevad etteantud piirjooned palju lihtsamaks. Nii et kitkumise juures kuluvad nad mul ära küll. Hind 4.90 EUR.

Sellised kulmu-uudised siis täna :) Mis on sinu "weapon of choice" kui asi kulmude värvimist puudutab?

No comments:

Post a Comment