Saturday, November 4, 2017

Sampure Minerals

Looduskosmeetikasõpradel on põhjust rõõmustamiseks, sest uksed avas uus veebipood Pure Cosmetics, mille valikust leiab kaubamärke nii meilt kui mujalt - kõik läbinisti looduslikud ja nahasõbralikud. Nii et kui hindad kosmeetikatoodete juures puhast koostist, aga ise etikettidelt peenikest kirja lugeda ei viitsi, siis Pure Cosmetics poes võid südamerahuga ükskõik millise toote ostukorvi lisada, sest nende tiim on koostise oma kriitilise pilguga üle vaadanud ja müüki võtnud vaid sellised tooted, kust ohtlikke koostisosi ei leia.

Lisaks keha- ja juuksehooldustoodetele leiab Pure Cosmetics poest ka meigivahendeid. Ainsana Eestis müüvad nad Sampure Minerals tooteid, mis on läbinisti puhtad, nahasõbralikud ja lisaks veel vegan.


Minule saadeti proovimiseks Sampure Flawless Kit, mis koosneb minisuuruses toodetest ja sisaldab kõike vajalikku veatu meigipõhja tegemiseks. (Komplekti hind 23.90 EUR.)


Komplekti kuuluvad mineraalpuuder, päikesepuuder, pealispuuder, põsepuna ja väike kabukipintsel:


Sampure mineraalpuuder sobib igale nahatüübile ja on kõik-ühes toode. See teeb ära nii jumestuskreemi, peitekreemi kui puudri töö. Ta laseb nahal hingata, ei ummista poore ja sobib seetõttu ka probleemsele nahale. Flawless Kit on saadaval kahes värvitoonis - heledale nahale mõeldud Fair ja keskmiselt jumekale kasutajale sobiv Fair-Medium. Mina olen väga hele, nii et katsetasin järgi Fair komplekti, kuhu kuulub mineraalpuudritoon Porcelain. Tumeduselt sobib see mulle täpselt, aga tooni poolest jääb pisut kollaseks. Kui kasutasin selle peal veel kattepuudrit ja modelleerisin näo päikesepuudriga, siis sain aga tooni kenasti klappima.


Puuder on keskmise katvusega. Täielikult katva tulemuse jaoks kandsin näole 3 õhukest kihti. Nii nagu paljud teised mineraalpuudrid, vajab ta näol natuke aega, et nahaniiskus jõuaks puudrikihti niisutada ja meigipõhja näeb täies ilus umbes 10-15 minutit peale selle näole kandmist. Puuder püsib väga hästi terve pika päeva ja vähemalt kuiva naha omanikel ei ole vaja seda päeva jooksul kohendada.

Sampure pealispuuder on toode, mis minus täieliku wow efekti tekitas. Flawless Kitis oli toon Natural, mis nii tumeduselt kui ka toonilt minu nahaga täpselt sobis. Ma ei leia häid sõnu selle puudri kirjeldamiseks. Ta matistab, ent samas annab nahale kuma. Need kaks omadust peaksid ju olema üksteist välistavad, aga just seda see puuder teeb :) Kui kannad mineraalpuudri peale veel ka kihi pealispuudrit, siis lähedalt vaadates ei saa vahest aru, kuid kaugemalt paistab nahk kohe ekstra pehme ja ilus - nagu oleksid selle mõne fototöötlusfiltriga üle käinud. Ka pildil jääb nahk tänu sellele väga kaunis - ühtlane ja veatu.


Piltidel tundub, nagu oleks nahale blur filter lisatud, aga tegu ei ole fototöötlusega, vaid hoopis Sampure pealispuudriga. Väga väga meeldib!!!

Toodet võib kasutada ka ainsa meigipõhjatootena. Ta katvus ei ole sama tugev kui põhjapuudril, vaid jääb kergelt läbikumav, nii et sobib heas korras nahale. Ta ei jäta nähtavat meigikihti - nahk on ühtlane ja ilus, aga ka lähedalt uurides väga loomulik. Vaieldamatu uus lemmiktoode minu meigikotis. Sobib justnimelt kuivale nahale, sest oma kuma andva efekti tõttu võib rasune nahk sellega kiiremini läikima hakata.

Komplekti kuuluvad veel ka päikesepuuder toonis Sunkissed ja põsepuna toonis Blossom. Päikesepuudrit ongi Sampurel vaid ühes toonis ja heledale nahale jääb Sunkissed liiga tumedaks. Ta hajub küll hästi ja seda on võimalik ka heledal nahal kasutada, kuid hajutamine võtab palju aega ja tuleb hoolikalt jälgida, et kuhugi rante ei jääks.

Roosa põsepunatoon Blossom on väga ilus kerge sädelusega toon, mis annab ka kehva jume päevadel näole koheselt värskust. Täpselt selline, mida heameelega igapäevaselt kannan ja mida on lihtne väga erinevate jumestuste juurde sobitada. Ta on keskmise pigmendiga ja üleval oleval pildil kandsin üksteise peale kaks kihti.

Meigikomplektiga kaasas olev väike kabukipintsel on kogu näo mugavaks katmiseks liiga pisike, aga sobib väga hästi põsepuna peale kandmiseks. Pehmete sünteetiliste harjastega pintsel võimaldab põsepuna täpselt peale kanda ja kohe ka kenasti hajutada.

Esmatutvus Sampure mineraalkosmeetikaga oli väga meeldiv. Pure Cosmetics lehel on hetkel saada nende meigipõhjatooted ja ripsmetušid, kuid loodetavasti lisanduvad sinna tulevikus ka Sampure muud tooted, sest neil on olemas kõik alates huulepulkadest ja lõpetades küünelakkidega. Minu suurimat lemmikut - pealispuudrit - praegu eraldi osta ei ole võimalik, vaid seda saab proovida vaid komplekte ostes, aga loodan, et ka pealispuuder varsti eraldi soetatav on, sest ilma selleta ei kujuta enam oma meigirutiini ettegi :)

Sain salajase sooduskoodi ka, et mu lugejad mõnusaid mineraalmeigitooteid ekstra hea hinnaga proovida saaksid. Kasuta purecosmetics.ee veebipoes sooduskoodi sampure ja kõik Sampure tooted on sulle 15% soodsamad. kood kehtib kuni 15. novembrini 2017.

6 comments:

  1. Muretsesin ka endale get started kit’i fair nahale, aga no ma ei saa aru, nii tume ja päevitunud nahk jääb. Kaela ja näo vahel on suur laiutav toonivahemik. Sinul aga piltide järgi pole. Usun, et olen sama hele kui sina. Proovisin pealispuudrit ka ilma kollaka aluspuudrita, aga ikka on tumedam ja mitte nii ühtlaselt hele ja puhas, kuigi mitte nii jube kui aluspuudriga. Kas oskad arvata, mis seda võib põhjustada? Kas mineraal kohaldub mu nahaga mingil veidral tumestaval moel või on sul kogemust endale selle tootega?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga imelik, selle postituse piltidel on mul Fair kiti toodetega meigipõhi tehtud (Põhjapuudri toon Porcelain ja pealispuuder Natural) ja ma olen keskmisest heledama nahatooniga. Kontrolli igaks juhuks topside põhja alt, kas on ikka õiged toonid, äkki midagi sassi läinud ja saadeti tumedama naha komplekt? Ma olen hästi palju erinevaid mineraalpuudreid kasutanud ja tumedamaks ei ole ükski nahal muutunud. Kas ta topsis tundub nahatooniga sarnane ja alles peale kandes osutub liiga tumedaks?

      Delete
    2. Kontrollisin, toonid on õiged, aga ma nuputasin ise sellise seletuse, et mul on karvane tunne, et see tume ilmneb just kõige rohkem sooja lambivalguse korral, sest päevavalguses on veel enam-vähem okei, pole kõige katastroofilisem, aga ikka jääb häirima, et näo ja kaela vahel on tooni vahe, mis teeb meigi kõike muud kui loomulikuks. Ja tõepoolest, topsis tundub aluspuuder isegi heledam kui pealispuuder, aga kui pealispuudrit kannatab peale kanda (katsetasin seda oma heledale nahale mõeldud puuderkreemi peal, siis jääb tegelikult väga loomulik isegi) siis aluspuuder tekitab sellist nagu oleks matt päikesepuuder ja aluspuuder kokku segatud. Aga tegin natukene luuret ja Sampure fair kit'i karbi peal oleval modellil on tegelikult põhjaks hoopis light beige mitte porcelain (info sain nende enda FB kodulehelt); tellisin nüüd just selle, sest muidu on puuder imeline, teeb kõike, mida lubab. Kokkuvõtteks ma lihtsalt arvan, et asi on mu enda naha toonis ja see on tegelikult siis veel heledam kui ma arvasin. Aga vaatame, mis see light beige mu näonaha kohta ütleb ja kas saan klappima. Eks ma püüan teada anda, mis saab, et teised "luiged" ei põrkuks sama probleemiga. Aitäh sulle Penelope!

      Delete
    3. Jaa, anna teada, kuidas Light Beige toon sobib ja milline ta oma alatoonilt on. Minule jäi Porcelain pisut kollakaks ja selleks, et ei oleks tooniüleminekut näo ja kaela vahel hajutasin puudrit kaelale ka. Ja lõppviimistluse tegin päikesepuudriga nii, et kandsin pisut lõuajoonele ja hajutasin kõik, mis pintslile veel jäi kaela külgedelt alla, siis sain näo ja kaela ilusti klappima.

      Muidu kõige heledamaid mineraalpuudritoone olen leidnud kodumaise Ontic Minerals valikust. Toon Suave on mulle näiteks isegi liiga hele ja see on neutraalse alatooniga - ei jää ei kollane ega roosa. Tallinnas saab proovida Pillerkaar poes. Netist meigipõhja valik on muidu heledanahalistele tõesti riskantne, sest pildi tooni mõjutab nii tootepildi tegemisel kasutatud valgus kui ka su enda monitor.

      Delete
    4. Sain nüüd light beige tooni aluspuudri kätte ja olen viimaks rahul. Alatoon on pigem roosakas-neutraalne, mis jääb mu näol väga loomulik. Üks jõle punnikene otsustas ka põse peal endale koha sisse seada (ilmselt soovides ka ise puudri võimeid testida) nii et katsin kohe korraliku kihiga ja võttis punetuse kenasti enda alla. Kohandub mu enda nahaga väga kenasti, nii pildil kui peeglis tundub lihtsalt kogu krempel õige. Lõpp hea, kõik hea.

      Muideks, olen Onticut ka kunagi katsetanud, aga see vajus unustusehõlma. Ja toona vist polnud ka nii suurt toonivalikut. Nüüd kui Sampure potsikud otsa lõppema hakkavad, siis ehk pöördungi tagasi Onticu rüppe. Eks näha.

      Sind aga tänan nii põhjaliku arutelu eest. Tänud!

      Delete
  2. Väga tore kuulda, et uus toon sobis :)

    ReplyDelete