Tuesday, November 28, 2017

Artdeco glamuurne meigisari

Artdeco laseb mitu korda aastas välja erikollektsioonid, mille tooted parajasti käesoleva hooajaga eriti hästi sobivad. Just jõudis lettidele nende tuliuus talvekollektsioon "Art of Beauty", kust leiab rohkelt sädelust, et pidude hooajale eriti glamuurselt vastu minna.


Sain proovimiseks rikkaliku kotitäie Artdeco uusi meigivahendeid. Nende testimisel tuli mulle setsiks jumestaja Anna Murulauk, kes oma meigis kõik uued tooted kohe ka käiku lasi.


Artdeco paneb erikollektsioonide pakendidisainile suurt rõhku ja iga kord on toodete jaoks loodud ka ilus karbike, mille sisse saad ise oma lemmikvärvid komplekteerida:



Art of Beauty jaoks on loodud lausa kaks erineva suurusega meigikarpi, mida kaunistab kalligraafiline kiri. Magnetpõhjaga karbikese saad täita oma lemmiktoodetega. Mina sain endale väikese karbi, millesse võib mahutada kaks huulepuudrit, kolm lauvärvi või hoopis highlighteri. Suurde karpi mahuksid aga kõik need tooted korraga ära. Väikese karbi hind on 9.90 EUR ja suure eest tuleb välja käia 12.90.

Alustasime uute toodete katsetamist silmameigist ja esimesena proovisime järgi lauvärvid:


Ülemisel pildil oleva jumestuse juures läks liikuval laul käiku lilla toon (Pearly Burgundy 127). Silma välisnurka ja koopajoonele lisas Anna tumehalli sädelusega värvi (Pearly Gunmetal 193) ja kulmu all leidis koha kõige heledam värv (Glam Silk Touch 363.) Kõik lauvärvid on tugeva pigmendiga ja püsivad väga hästi. Ühe lauvärvi hinnaks on 4.90 EUR.

Silmameigis läksid käiku koguni kaks lainerit:



Calligraphy lainereid on saadaval neljas toonis - must, lilla, kuldne ja hõbedane. Meie proovisime järgi viimase. Lainer on väga peenikese otsaga, mis teeb kasutamise täpseks ja mugavaks. Toon on intensiivne ja püsivus imeline - ka silma sisenurgas püsis ta veatuna terve pika päeva. (Hind 12.90 EUR.)

Lainerile eriti efektse viimistluse lisamiseks läks käiku hõbedane säralainer Crystal. (Hind 12.90 EUR.) Toode on kasutatav nii laineri kui ripsmetušina. Tulemus jääb väga ilus, värv kuivab kiiresti ja püsib hästi - päeva jooksul ei kippunud säraosakesed silmadelt minema lendlema. Mõlemad lainerid said väga suurteks lemmikuteks!

Põskedele andis tooni Calligraphy Blusher põsepuna. (Hind 24.90 EUR.)



Põsepuna koosneb kolmest toonist ja neid kokku segades saad tulemuseks erineva intensiivusega lillakad värvid. Toode on lihtsalt hajutatav ja püsib kenasti terve pika päeva.


Näo modelleerimiseks kasutasime särapuudrit Touch of Gold. Kuldse kumaga puuder on võrdlemisi sügava tooniga, nii et pigem sobib jumekamale kasutajale. Kuldne värv klapib eriti hästi just sooja alatooniga nahaga.

Huulemeigis läks käiku lilla huulepuuder:


Seda kasutades tuleb kõigepealt kanda huultele läbipaistev baaskreem ja selle peale tupsutada puuder. Baaskreemi asemel ajab asja väga edukalt ära ka värvitu huulepalsam. Heledamaid huulepuudreid saab peale kanda näpuga, tumedamatel on mõistlik appi võtta pintsel, et saavutada korrektsem tulemus.


Kõik puudrid jätavad satiiniläikese lõpptulemuse ja koos baaskreemiga kasutades on nad huultel väga mõnusad ning ei kuivata. Oranž toon kannab nime Atelier, lilla Muse, ja pruunikas Vernissage.  Postituse alguses olevas näidismeigis läks käiku Muse toon. Baaskreemi ja iga huulepuudri hind 6.90 EUR.

Uue kollektsiooni huuletoodetest proovisime järgi veel ka mati huulepulga Geisha Red. (Hind 14.90 EUR.)



Uutest huuletoodetest on see minu vaieldamatu lemmik. Imeilusat tooni huulepulk jätab kerge, mugava, kuid väga hästi katva kihi. See püsib hästi ja ei kuivata huuli.

Huulte jaoks on Artdecol varuks veel üks eriline särapomm - punane huuleglitter. (Hind 10.90 EUR.)


Seda punase huulepulga peale tupsutades saavutab ülimalt efektse tulemuse. Huultel ei ole see kahjuks kuigi mugav, nii et vanaema juurde jõuluõhtusöögile sellise meigiga vast ei lähe, kuid kui tahad teha väga silmatorkavat show - või lavajumestust, siis on Sparkling Red glitter hea abiline.


Pildil ei jää see üldse nii efektne kui päriselus - sädelus ja sillerdus tulevad eriti hästi välja just siis, kui huuled liikudes valgust püüavad.

Viimase uue tootena tuli minu kinkekotist välja Instant Mirror Shine küünelakk. (Hind 9.90 EUR.)



Täielikuks katmiseks vajab lakk kahte kihti. See kuivab meeldivalt ruttu ja parema püsivuse huvides soovitan selle peal kindlasti kasutada ka läbipaistvat pealislakki. Püsivus ei ole tal kahjuks kuigi hea ja oma tavalisi igapäevatoimetusi tehes olid juba sama päeva õhtuks küüneotsad kergelt kulunud.

Artdeco "Art of Beauty" tooted on müügil Rosalind kauplustes. Lähipäevil tasub kindlasti nende kauplustest või e-poest läbi astuda, sest novembri lõpuni on kõik tooted 20% soodsamad. Nii et kui mõni selles postituses mainitud toodetest sinus huvi äratas, siis on praegu hea aeg see Rosalindist endale eriti hea hinnaga soetada.

No comments:

Post a Comment