Saturday, December 2, 2017

Viis päeva JustFoodiga

Eelmisel nädalal kirjutasin oma esmatutvusest JustFoodiga, mis pakub kindlaksmääratud kaloraažiga toidu kojutellimise teenust. (Postitust saad lugeda SIIT.)

Esimene päev tekitas isu rohkema järgi ja tellisingi viiepäevase paketi. M paketi kaloraaž jääb 1800-2200 kalori vahele ja see on jagatud viieks toiduportsuks. Viie päeva paketi hind on 110 EUR, mis teeb ühe päeva hinnaks 22 EUR. Mida pikemaks perioodiks toidu tellid, seda odavam hind tuleb.

Siin on mõned söögid, mida Enzo restoran sel nädalal JustFoodi klientidele saatis:


Jäin teenusega üldjoontes rahule. Kuller oli väga täpne. Tarne oli tellitud 8:30 ja ta jõudis alati paar minutit enne seda. Toidukogused olid piisavad, tühja kõhtu kannatama ei pidanud. Suppidele tegin küll omalt poolt veel võileiva lisaks.

Kõik oli valmistatud värskest toorainest, kunagi polnud kasutatud sügavkülmutatud juurvilju ja ei oldud proovitud koonerdada - serveeriti nii hiidkrevette, lõhet, kui avokaadot. Vaheldust oli piisavalt, nädala jooksul ükski söök ei kordunud ja enamus maitses mulle väga. Iga päev oli siiski mõni söök, millega ma päris rahul ei olnud ja enamasti oli probleemiks maitsestamine. JustFoodi südameasjaks on tervislikkus ja kõik nende toidud valmivad ilma valge soolata - kasutatakse vaid roosat soola ja sedagi vähe. Olen küll harjunud võrdlemisi vähesoolase toiduga, kuid JustFoodi roogadele pidin sageli ise nii soola kui teisi maitseaineid lisama, mis tegelikult pole ju kuigi raske, aga minu meelest on söök palju parem, kui maitseaineid on lisatud keemise ajal, mitte hiljem.

JustFoodi plussiks on veel see, et sa ei osta põrsast kotis, vaid järgmise nädala menüü on netis üleval ja saad enne tellimist selle läbi lugeda ja vaadata, kas ajab isu peale või mitte.

Minul on igatahes väga hea meel, et sellist teenust pakutakse ja on võimalik endale aegajalt kokkamisvaba nädalat lubada, samal ajal siiski tervislikku toitu nautides.

No comments:

Post a Comment