Wednesday, October 25, 2017

Meigilaua ehted

Korrastasin oma meigikohvrit ja mõnede meigivahendite peale jäi pilk kohe pikalt pidama, sest lisaks sellele, et toode ise on väga hea, võiks teda ilusa disaini poolest lausa näitusele panna.

Selliseid kaunitare on patt ainult oma silmale hoida - näitan oma kõige ilusamaid meigividinaid teile ka :)

Makeup Revolution  särapuuder ja highlighter


Iga kord läheb nägu naerule, kui need südamekujulised karbikesed lahti teen. Highlighter on imeilusa roosa kumaga ja päikesepuuder tänu oma kolmele eri toonile ülipraktiline - seda saab kasutada nii päevitunud kui ka talviselt kahvatul nahal. Love-love-love!

Collistari paletid


Naise näoga palett koosneb kahest modelleerimispuudrist ja väikese autokesega paletis on särapuudrid ja põsepunad. Põsepunapaleti korallitoonid aitavad ka väsinud jume päevadel värskuse näkku tagasi võluda.

Artdeco lauvärvi- ja põsepunapaletid


Artdeco selle sügise erikollektsioon Beauty of Nature on ilus nii seest kui väljast. Sissepressitud koolibri pildiga põsepuna ei raatsinud kohe kuidagi pintsliga puudutada - lihtsalt liiga ilus.

Delfy Melange huulepulk


Siiruviiruline marmormuster teeb sellest minu kõige ilusama huulepulga. Lisapluss veel praktilise magnetiga kinnituse eest, mis ei lase korgil maha libiseda.

Kõige suurem valik iludusi pärineb aga Make Up Store valikust. Neil tulevad mitu korda aastas välja pilkupüüdvad erikollektsioonid. Üks ilusama disainiga kui teine.

Minu suurimad lemmikud on multicolor toonides küütlevad Colors sarja karbikesed:


Väga meeldivad ka Steamy ja Porcelain puudritoosid:


Rohelises karbis Steamy päikesepuuder on minu jaoks pisut liiga tume, nii et olen seda vaid paar korda pintsliotsaga proovinud. Aga mõnele jumekamale sõbrannale pole seda ära anda raatsinud just seetõttu, et ma tema disaini nii armastan :) Ja äkki ma kunagi päevitun?


Laigulised Safari kollektsiooni lauvärvid olid mu suvised kaaslased.


Roheliste silmade juurde sobivad mõlemad ideaalselt. Ja pintslihulluna ei saa muidugi üle ega ümber Make Up Store kuldse pealuukaunistusega hajutuspintslist. Tõenäoliselt on need iludused praeguseks hetkeks juba läbi müüdud, aga igaks juhuks võite siiski Make Up Store poodi sisse astuda ja vaadata - äkki on mõni veel saadaval :)

Paljud erikollektsioonide tooted tulevadki müügile vaid piiratud koguses, nii et hetkel neid enam saada ei olegi. Aga Artdeco sügiskollektsioon jõudis lettidele alles hiljuti, nii et Rosalind e-poes on kogu valik veel olemas. Samuti on Makeup Revolution südamekujulised tooted Seele.ee lehelt tellitavad.

Millised on sinu kõige ilusamad meigividinad?

No comments:

Post a Comment