Wednesday, October 11, 2017

Kolm päeva süüa tegemata

Küll oleks tore igaks toidukorraks maitsvat ja tervislikku toitu süüa, aga kes see ikka viitsib nii palju kokata.

Danfare.com leht jäi Facebookis mulle juba mõni aeg tagasi silma ja nüüd, kui neil algas sooduskampaania, mille raames saab proovipaketid kätte 20% soodsamalt, jõudsin ka tellimiseni.

Tegu on tervislikku toitu pakkuva ettevõttega, kust saad endale kogu päevaks soovitud kaloraažiga menüü koju tellida, nii et endal ei ole vajadust nuputada mida söögiks valmistada. Pakettide hinnad jäävad  13 ja 19 euro vahele päev ja saad valida endale sobiva - kergest S paketist päevanormiga  1200 kalorit kuni rikkaliku XL paketini (2400 kalorit).

Nii lihtne ongi - valid sobiva paketi, määrad kindlaks tarneaja, mil kuller toidu sulle koju toob (vahemikus 7:00-11:00) ja ongi terve päeva toidumure murtud.

Mina ostsin prooviks kolmepäevase XL paketi. Imetan beebit ja see teeb mind lihtsalt nii näljaseks :D Lisaks on mul veel kahepoolene hea isuga põnn, kes alati sama toitu tahab, mida ma isegi söön, nii et teadsin juba ette, et tuleb lapsega jagada.

Tarne tellisin 7:30 (+/- 15 minutit). Kuller saabus 7:40. Väga tore oli see, et ta koputas vaikselt, mitte nagu mõni, kes prõmmib nii, et seinad värisevad. Tänu sellele õnnestus mul oma hommikusööki nautida sedasi, et beebi veel magas - täiuslik algus päevale.

XL menüü sisaldab 7  rooga, mille jagasin ära viieks toidukorraks - 3 põhilist einet ja 2 vahepala.


Hommikusöögiks oli kaerahelbepuder moosiga. Ei hakanud sellest eraldi pilti tegema, sest toidukarbis olev soojendatud puder pole just eriti fotogeeniline vaatepilt :D Maitses hästi, kuigi oli minu jaoks pisut liiga magus. Meeldiks rohkem, kui moos pandaks kaasa eraldi topiskeses, et saaks putru soojendada ilma moosita ja pärast ise otsustada kui palju moosi üldse pudrule panna.

Lõunaoode



Kui toit lubas end karbist hõlpsasti taldrikule manööverdada, siis tõstsin ta ümber, et oleks ilusam süüa. Lõunaooteks oli väike ports kanalihaga kartulisalatit salatilehe ja tomatiga. Maitses hea.

Lõuna



Kahjuks ei olnud kaasas paberil menüüd, et mis toitudega täpselt tegu. See pidi tellimuste kotti lisanduma järgmisel nädalal. Nii ei teagi ma mõne toidu puhul, mida ma sõin. Pakun, et tegu oli pardilihaga, mille sisse oli peidetud kuivatatud puuvilju. Lisandiks riis ja karrikaste. Kastet oli väga palju. Ujutasin riisi sellega tublisti üle, kuid ikkagi jäi suur osa järgi. Kaste ja riis olid väga head. Liha oli pisut kuiv, aga üldiselt jäin lõunasöögiga igati rahule.


Magustoiduks sõin lõunasöögi juurde tükikese kohupiimavormi hapukoore ja füüsaliga. Vorm oli vähese suhkruga, mis on suur pluss. (Sageli on magustoidud minu jaoks muidu liiga magusad.)

Õhtuoode



Ooteks oli väike taldrikutäis wokitud köögivilju. See kahjuks erilist maitseelamust ei pakkunud. Köögiviljad olid liiga pehmed ja kaotanud oma vormi. Maitses domineeris tomat.

Õhtusöök



Püreesupp kanalihatükkide ja krutoonidega. Millistest köögiviljadest supp tehtud oli, ei suutnud tuvastada. Meeldis, et krõbedad krutoonid olid kotikesega kaasa pandud, aga üldiselt supp erilisi emotsioone ei tekitanud.

Õhtusöögi sõin üsna varakult, nii et topsitäie müslit kreeka jogurti ja moosiga jätsin veel päeva viimaseks eineks:


See oli väga maitsev ja üsna suur ports veel pealegi.

Jäin oma esimese Danfare toidu päevaga igati rahule. Enamus sööke olid väga head ja kui ma eelnevalt kartsin, et äkki on toidud sellise kaubanduskeskuse kuumaleti kvaliteediga, siis see hirm oli asjatu.

Ootan juba uut päeva ja uut menüüd :)

No comments:

Post a Comment