Saturday, October 14, 2017

Kolm päeva kokkamata - 3. päev

Heade asjadega harjub ruttu. Päeva ainus söögitegemine oli kohvimasina nupu vajutamine - kõige muu eest hoolitses Danfare.

Kolmanda päeva menüü:


Hommikusöögiks olid võileivad väga maitsva kreemise pasteedi, hapukurgi ja tomatiga:


Oode 1:


Salat hiina kapsast ja kanalihast, millele andsid mõnusa magusa nüansi kuivatatud ploomid ja granaatõunaseemned. Maitses väga ja proovin kindlasti millalgi ise järgi teha.

Hommikusöök oli jälle minu jaoks natuke liiga väike, niisiis sõin koos ootega ära ka magustoidu, milleks oli kohupiimakreem puuviljasalatiga. Mmmmmm!


Lõuna:



Kalapäev! Juustukattega lõhe riisiga maitses väga hästi. Riis oleks siiski pisut kastet vajanud. Äkki ei ajaks mõni kerge jogurti-tillikaste selle juures päeva kaloraaži lõhki?

Õhtuoode:


Värske salat fetajuustuga. Täitsa hea, aga vähema õliga oleks rohkem maitsenud.

Õhtusöök:


Sel korral oli menüü kohe eriti rikkalik ja pearoogasid sai 2. Pilt ei tee söögile au, aga seda poleks olnud mugav taldrikule ümber tõsta, niisiis sõin otse karbist. Minu lemmik kõigi pearoogade hulgast! Hästi mõnusad pehmed lihalõigud hõrgu sinepikastme ja kartulipudruga. Lisandiks olnud magushapud kapsad viisid lausa keele alla! Pilti vaadates ei usuks, aga tõesti super hea!

Päeva viimaseks toiduks jäi seenesupp:


See oli tänastest einetest ainus, mis mulle ei maitsenud.

Jäin oma kolmepäevase Danfare eksperimendiga igati rahule! Enamus sööke maitses väga hästi. Selline teenus sobib inimesele, kes on praktiliselt kõigesööja, sest iga päeva menüü on üllatus. Kodulehel saab tellimust tehes küll mõned toiduained välistada (sealiha, molluskid, seller jne), aga väga pikk see nimekiri polnud, mida saad maha tõmmata.  Mina toiduga ei pirtsuta, ainus asi, mida ma ei söö on võdisev keedupekk ja seda Danfare õnneks ei paku ka :D

Praegu käib Danfare Facebooki lehel kampaania - kui annad teenuse kohta ausat tagasisidet, siis kingitakse kolmepäevase paketi ostjale neljas toidupäev tasuta. Nii et väga hea aeg Danfarega tutvuse tegemiseks. Minagi teenisin blogipostitustega omale lisapäeva, nii et mõnus kokkamisvaba elu jätkub ka esmaspäeval :)

No comments:

Post a Comment