Saturday, May 30, 2020

Põhi Peal!

Mai lippas mööda nii, et ei pannud tähelegi ja jälle on aeg teha postitus toodetest, mille viimase kuu aja jooksul tühjaks kasutanud olen ning anda nende kohta oma lõplik hinnang. Maikuus said otsa sellised kosmeetikavahendid:


Jouer High Coverage Liquid Concealer - Parim tugeva katvusega peitekreem, mida kasutanud olen. Mul oli samal ajal käigus kolm väga kiidetud peitekreemi - Jouer, Jeffree Star ja Tarte Shape Tape ja Jouer sai kõige rohkem kasutust ning lõppes ka esimesena otsa. Ülihea püsivus ja jääb nahal loomulik, olgugi, et katvus on väga tugev. Minul oli toon Wheat, mis täpselt mu heleda neutraalse alatooniga nahaga klapib. Kui uuesti tugeva katvusega peitekreemi ostuks läheb, siis on Jouer kindel valik! Hind: 20.50 EUR.

Tooniv juuksemask Toffee - Kasutasin seda juuksevärvimiste vahepeal, kui värvimiseni oli veel aega, kuid juuksed olid natuke tuhmunud ja läige hakkas kaduma. Toffee on soe helepruun tooniv mask, mis teeb juuksed väga pehmeks, lisab läiget ja annab üsna tugeva tooni. Värvi intensiivsust saab kontrollida mõjuajaga. Kerge tooni jaoks tuleb peas hoida 2 minutit, tugevama värvi saamiseks 10 minutit. Võib kanda kogu juuksepikkusele ja peanahale ning see ei muuda juukseid raskeks ja luduks nagu teised maskid. Juuksed olid seda kasutades küll pehmed ja siidised, kuid värv kippus ebaühtlaselt peale jääma, nii et uuesti ma seda ei osta. Mul on juuste alumine kiht väga heas korras, kuid pealmine osa, mis rohkem elu näeb ja päikese ning föönitamise-koolutamise käigus põhilist vatti saab, on rohkem rikutud. Heas korras juustele jäi Toffee peale tumedama pruunina ning toon püsis väga hästi. Katkisematel juustel jäi värv pisut vasekarva - päikese käes tundus kohe eriti vaskne. Ja rikutud osalt kulus toon kiiresti maha. Hind: 14.90 EUR.

The Body Shop pesu-eelne juukseõli - Seda õli tuli juuste pikkusele ja otstele kanda enne pesu, lasta 5 minutit mõjuda ja seejärel pesta juuksed nagu tavaliselt. Võib kasutada ka peale pesu nagu tavalist otsaõli, aga siis tuleb seda panna lihtsalt väga väike kogus, et juuksed rasvaseks ei jääks. Õli niisutab sügavuti ja juuksed on märgatavalt paremini kammitavad ning ilusa läikega. Eriti hästi sobib see toode tugevalt lokkis juuste hoolduseks - lokid on sellega läikivad, pehmed ja vetruvad. Hind: 14.90 EUR.

Tony Moly banaani öömask - Hullult hea lõhnaga öömask muudab naha pehmeks ja niisutatuks, imendub väga kiiresti ning ei jäta näole mingit tuntavat kihti. Ta nimi on küll öömask, aga kasutatakse nagu tavalist kreemi, seda ei ole vaja pärast maha pesta.  Tema lõhn on nagu päris värskel banaanipüreel ja paneb suu vett jooksma. Väga meeldis! Hetkel saadaval soodushinnaga 10 EUR.

Pulanna bio gold toonik - See toonik näeb välja hästi omamoodi ja pole vedel nagu tavalised toonikud, vaid hoopis kerge geeli kujul ja meenutab näoseerumit. Geeli sees hõljuvad kuldsed helbed, mis nahale kandes hetkega imenduvad ning mingit märgatavat sädelust endast maha ei jäta. Väga huvitav toonik, mille niisutavad omadused on lausa kergema päevakreemi väärilised. Hind: 15.68 EUR.

L'Oreal kuivšampoon - Sellel kuivšampoonil on väga tugev keemiline lõhn ja kasutades täitis see terve toa lausa köhima paneva tossuga. Mõned korrad kasutasin seda õues, et tuba mitte täis haisutada, sest iseenesest tegi see juuksed puhtaks küll, kuid ka juustele jäi külge üsna tugev keemialõhn, nii et lõpuni seda kasutada ei suutnud. Hind: 6.25 EUR.

Mizon kollageeniga huuleseerum - Läbipaistev seerum on meeldiva magusa lõhnaga, niisutab huuli ja annab kerge läike. Kasutasin nii huulepalsami asemel, kui huulepulga peal läike andmiseks. Hetkel saadaval soodushinnaga 7.16 EUR.

Mossa V-lift booster - Looduslik pinguldav näoseerum on mõeldud kasutamiseks kuurina. Algul tuleb seda kasutada 10 päeva järjest intensiivhooldusena ja edasi 2-3 korda nädalas. Niisutab, pinguldab ja jätab naha hästi mõnusaks. Hind: 14.95 EUR.

Balance Me näosprei - Hüaluroonhappega näospreid võib kasutada puhtal nahal tooniku asemel, või jumestuse peal meigi kinnitamiseks. Mõnusalt niisutav ja värskendav toode. Selle minisuuruses sprei sain maikuu Lookfantastic boxist ja väikesest pudelikesest jätkus igapäevasel kasutamisel umbes nädalaks. Hind: 11.45 EUR.

Korres probiootikumidega näomask - See mask tuli samuti Lookfantastic boxist ja 20st milliliitrist jätkus kaheks maskitamiseks. Igati mõnus klassikaline kreemmask, mis jättis naha pehmeks ja niisutatuks. Hind: 10.76 EUR.

Marence rohelise muda seep - Seep on väga hea lõhnaga ja ei kuivata nahka. Lisaks kätepesule saab seda edukalt kasutada ka näo pesemiseks ja jumestuse eemaldamiseks. Võtab ilusti lahti ka kauapüsivad ja veekindlad meigipõhjatooted. Pakis oli kaks seebitükki. Kuni 1. juunini on Marence e-poes suured soodukad ja seebid on hetkel saadaval hinnaga 5.40 EUR.

Ice Cream palsam - Väga hea hinna-kvaliteedi suhtega palsam. Liitrine pudel maksab vaid 10 EUR. Muudab juuksed pehmeks, lisab läiget ja lihtsustab kammimist. Ei ole küll parim palsam, mida ma elus kasutanud olen, kuid nii soodsa hinna eest ma paremat küll leidnud ei ole, nii et tõenäoliselt ostan tulevikuski, sest pikajuukselisi palsamikasutajaid on meie peres mitu ning palsamipudelid tühjenevad kiiremini, kui mulle ja mu rahakotile meeldiks.

Sellised tooted said siis otsa maikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment