Saturday, May 2, 2020

Artdeco suvised meigitooted

Artdeco selleaastane suvekollektsioon on erakordselt pilkupüüdva disainiga. Karbikeste kaasi ehib punutud muster, mis kordub sissepressituna ka puudriliste toodete pinnal. Tõelised meigilaua ehted, mida ei raatsi kappi ära pannagi. Rosalind e-poest jõudis minuni terve uus kollektsioon ja tänu sellele saan teile toodetest põhjaliku ülevaate anda. Feel The Summer erikollektsioonist leiab tooteid näole, silmadele ja huultele.

Glow Bronzer




Glow Bronzer sisaldab hästi peeneks jahvatatud säraosakesi, mis nahale kuma annavad. Need on nii väikesed, et mingit märgatavat sädelust näole ei jäta, vaid hoopis sellise kerge läike. Päikesepuudri abil saab nahale päevitunud mulje anda, kandes seda suure koheva pintsliga õhukese kihina nendesse kohtadesse, kuhu päike esimesena peale hakkab (laup, nina, põsed, lõug). Kui oled veel talviselt hele ja proovid päikesepuudriga päevitunud jumet tekitada, siis ei tohi kindlasti unustada ka kaela ja kõrvu kergelt bronzeriga üle käia. Mulle meeldib päikesepuudrit kasutada nii, et kõigepealt teen modelleeringud mati tootega väiksematele aladele ja siis käin suure pintsliga vaba käega veel kuma andva bronzeriga üle. Hind: 24.90 EUR.

Bronzing Blush



Sädelev päikesepuuder ja Bronzing Blush on oma edeva pakendidisainiga sel korral kindlasti kollektsiooni staarid. Bronzing Blushi nimi on natuke eksitav, sest ta ei pruunista, vaid on rohkem nagu põsepuna ja särapuudri mix. Varasemate aastate suvekollektsioonides on Artdecol olnud selliseid põsepunasid, milles on kombineeritud roosat tooni koos päikesepuudriga, nii et äkki see nimi anti tootele vanast harjumusest, sest varasemate aastate suvised päikesepuudrid on sellist nime kandnud.

Põsepuna koosneb kahest sektorist - tugevama pigmendiga väga kerge sädelusega roosa toon ning tugevalt kumav oranžikas, mida jumekamad naised saavad isegi õrna highlighti tegemiseks kasutada.. Kui mõlemat tooni pintsliga kokku segada ja põskedele kanda, jääb domineerima roosa toon ning oranžikas tuleb välja vaid valguse käes mängides ja annab roosale juurde virsikukarva läike.


Põsepuna võimaldab tooni tugevust vähehaaval üles ehitada - ühe kihina peale kandes saab vaevumärgatava õhetuse ja mitme kihina kasutades jääb see nahale sama erksalt kui ta toosis paistab. Jätab naha hästi siledaks ning ei rõhuta tekstuuri ega joonekesi. Väga ilus! Hind: 24.90 EUR.

All Seasons päikesepuuder



All Seasons päikesepuuder on Artdecolt kulmupuudrite kõrval üks mu suurimaid lemmikuid. See on mul juba kolmas karbike - igal aastal on nad lihtsalt erineva pakendidisainiga, kuid sisu on sarnane ja koosneb kolmest erineva tumedusega päikesepuudri sektorist. Välimises ringis on hele ja tume matt bronzer ning südamikus keskmise tumedusega kergelt sädelev toon. Sektorid on nii suured, et keskmise suurusega päikesepuudripintsliga pääseb ligi vaid soovitud osale ja kui ei taha neid mixida, siis saab võtta vaid ühte värvi. Ma olen praegu üsna hele, nii et kasutan modelleerimiseks kõige heledamat osa, segades sinna juurde pisut ka kumavat keskmist tooni. See on hästi kerge sädelusega, nii et ei too varjualadesse märgatavat sära - jätab lihtsalt sellise kauni värske mulje. Suve poole saan vast ka kõige tumedamat sektorit kasutada.


Ülipraktikine toode, mida saab kasutada aasta läbi ja see sobib võrdselt hästi nii talvel kui suvel. Kui oled uue päikesepuudri otsinguil ja kahevahel, et kas võtta Artdeco All Seasons, või Glow Bronzer, siis mina soovitan All Seasons puudrit, sest nad on sama hinnaga, aga All Seasons on märgatavalt suurem ja kuna ta koosneb kolmest eri tumeduse ja viimistlusega sektorist, siis on tal rohkem kasutusvõimalusi. Lisaks näole kasutan ma neid matte toone näiteks sageli ka silmameigis - mõlemad matid pruunid on imehead lauvärvide üleminekutoonid, millega koopajoonele varjutusi teha. Hind: 24.90 EUR.

Angel Eyes sinine ripsmetušš



Angel Eyes annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust ning väga intensiivse pilkupüüdva värvitooni. Alumisel pildil on ripsmetele kantud üks tušikiht:


Ripsmetušš püsib väga hästi, ei määri, ei pudise ja seda saab peale kanda 2-3 kihti ilma, et tušš ripsmeid kokku kleepima hakkaks. Kolme kihiga annab ta märgatavalt pikemad ja tihedamad ripsmed. Sinist tušši meeldib mulle kõige rohkem kasutada nii, et kõigepealt teen tumesinise silmapliiatsiga hästi ripsmete lähedale joone, hajutan selle väikese pintsliga ripsmete vahele ja seejärel värvin ripsmed sinise tušiga. Samas toonis pliiatsijoon ühendab sinised ripsmed hästi muu meigi juurde. Lihtne viis silmameiki natuke värvi tuua.

Seda on saada ka musta varianti ja sinine tušš jättis nii hea mulje, et tahan tulevikus kindlasti ka musta järgi proovida - tõesti väga ilus tulemus ja hea püsivus. Hind: 14.90 EUR.

Hot Chilli Lip Booster



Hot Chilli Lip Booster on läbipaistev ja sädelevaid osakesi sisaldav huuleläige, mis intensiivistab huulte loomulikku punast tooni ja muudab nad lopsakamaks. Läige tekitab huultel üsna tugeva tulitava tunde. Ta muudab huuled täiesti siledaks ja kaotab kõik joonekesed. Läige on paksu konsistentsiga ja püsib huultel pikalt. Hind: 13.90 EUR.

Color Lip Shine huulepulgad



Shiny Raspberry



Shiny Raspberry on niisutav huulepulk, mis on nii efektse läikega, et seda võiks võrrelda huuleläikega. Ühendab endas mõlema toote parimad omadused - püsib ja katab hästi nagu huulepulk ja läigib ning annab huultele näiliselt lopsakust juurde nagu läige. Jääb peale sama erksalt nagu ta pulgas paistab ja sisaldab ekstrasädeluse andmiseks veel ka imepisikesi sädelevaid osakesi. See sai kolmest uuest huulepulgast mu lemmikuks.

Shiny Diamonds



Shiny Diamonds huulepulk on läbikumav ning erilist tooni ei anna, kuid ta sisaldab rohkelt roosasid ja lillasid säraosakesi, mis jätavad huultele väga tugeva sädeluse. Säraosakesed on väga väikesed ja huultel neid tunda ei ole. Konsistentsilt on huulepulk natuke nagu geeljas ja jääb huultel kleepuma, nii et minu lemmikuks ta seetõttu ei saanud.


Shiny Rose



Shiny Rose on selline toon, mida ma igapäevaselt hea meelega kannan. Selline rahulik roosa sobib iga meigi ja riietuse juurde ning on alati kindla peale minek. Kreemjas niisutav huulepulk jätab kumava tulemuse. Näeb välja selline nagu oleks huulevärvi sisse natuke vedelat highlighterit segatud. Väga ilus!. Ühe huulepulga hind: 14.80 EUR.

Feel the Summer kollekstioonist said minu suurimateks lemmikuteks All Seasons päikesepuuder, Shiny Raspberry huulepulk ja Angel Eyes ripsmetušš. Rosalind e-pood andis mu lugejatele ka sooduskoodi. Ostu sooritades kirjuta "Lisa kupong" lahtrisse ARTSUVI20, et saada kõigilt Artdeco suvekollektsiooni toodetelt 20% soodustust. Sooduskood kehtib kuu aega.

Sun Protection Powder SPF 50



Sun Protection Powder ei kuulu uue kollektsiooni hulka, vaid on Artdeco valikus juba pikemalt olnud. See on täiesti geniaalne toode, millega saab teha tugeva katvusega mati meigipõhja, millel on päikesekaitsefaktor 50.

Karbi peal on kirjas, et ta on kreempuuder, aga tegelikult on ta kuiv pressitud puuder, mis on väga tugeva pigmendiga ja selle all ei ole vaja kasutada jumestuskreemi, sest puuder üksi annab juba väga hea katvuse. Seda võib näole kanda kabukipintsliga nagu mineraalpuudrit, või niiske švammiga. Puudritoosi all on laegas švammi jaoks ja kui see veega niiskeks teha ning puudri pealekandmiseks kasutada, saab eriti tugeva katvuse. Piisab vaid ühest puurikihist, sest mitu kihti jätab juba liiga paksu ja märgatava meigikorra. Mulle meeldib seda kasutada nii, et näo suurematele osadele (laup, näo küljed ja lõug) kannan puudrit peale niiske švammiga ning nina ja silmade ümbrusse, kuhu on raskem ligi pääseda, panen seda kabukipintsliga - nii saab näo kõige ühtlasemalt kaetud.

Puudreid on saada vaid kahes toonis ja minul on heledam variant Warm Light Sand. See jääb mulle hetkel pisut tumedaks, aga patuga pooleks saan teda siiski kasutada, kui päikesepuudriga pärast modelleeringud teen ja kaela ning kõrvad ka üle käin. Suve poole, kui olen juba pisut päevitunud, on Warm Light Sand ilmselt mulle täpselt õige toon. Loodetavasti laiendab Artdeco tulevikus puudrite toonivalikut, sest tegu on mõnusa kõik-ühes tootega, millega saab jumestuse väga kiiresti tehtud, sest ta teeb ära nii jumestuskreemi, puudri kui peitekreemi töö ja annab ka tugeva päikesekaitse. Hetkel saadaval soodushinnaga 15.90 EUR.

No comments:

Post a Comment