Monday, May 11, 2020

Wet n Wild uudistooted

Wet n Wild on soodne meigisari, kelle valikust leiab väga hea hinna-kvaliteedi suhtega jumestustooteid. Mitte ükski asi nende letis ei maksa üle 10 euro ja enamuse saab kätte lausa vähem kui 5 euro eest, nii et kel on plaanis kevadel meigikotti värskendada, kuid pole soovi palju kulutada, siis tasub Wet n Wild toodetele pilk peale visata. Ideaal Kosmeetika varustas mind hulga Wet n Wild uudistoodetega ja tänases postituses nendest juttu tulebki.

Primefocus Primer Serum



Primefocus praimer on ülihea kommilõhnaga vedel seerum, mis pakub nahale kohest niisutust, imendub hetkega ja aitab meigil paremini püsida. Ta ei jäta nahale mingit kleepuvat-nakkuvat tunnet ja nahk tundub lihtsalt nagu oleks värskelt kreemitatud. Mina kasutasin seda koos Photofocus jumestuskreemiga ja need sobivad omavahel ülihästi. Jumestuskreem jäi märgatavalt ühtlasemalt peale ning püsis paremini. Väga meeldib! Hind: 7.50 EUR.

Photofocus Dewy jumestuskreem



Photofocus jumestuskreem on tõusnud lausa kultustoote staatusse ja kui juttu tuleb hea hinnaga jumestuskreemidest, siis leiab see sageli ära märkimist. Juba üsna pikalt on müügil olnud klassikaline matt variant, kuid värskelt anti Photofocus kreemist välja ka kumav ehk dewy versioon ja selle ma oma pakist leidsingi. Minule saadeti toon Nude Ivory, mis jääb mulle pisut heledaks, aga kui pärast päikesepuudrit kasutan, siis saan seda ikkagi kasutada.

Jumestuskreemil on keskmine katvus ja ta jääb nahal värske ja kerge kumaga. Ta tahab enda alla kindlasti praimerit saada, sest puhtale nahale kantuna ei jäänud päris ühtlane ja hakkas kiiresti läikima. Koos Primefocus praimeriga jäi väga kena ning püsis samuti hästi. Mul kipub T-tsoon rasuseks minema ja seda piirkonda tuli päeva jooksul paar korda matistada, sest dewy jumestuskreemiga hakkas see kiiremini läikima kui teistega, nii et see sobib ilmselt paremini kuiva nahaga inimestele. Tulevikus on mul kindlasti plaanis järgi proovida ka Photofocus klassikaline matt jumestuskreem, mis mu kombineeritud nahale ilmselt paremini sobib. Hind: 7.50 EUR.

Color Icon põsepuna



Matt põsepuna on väga tugeva pigmendiga, nii et piisab vaid õrnast pintslipuudutusest, et põskedele efektne puna anda. Vähem on selle tootega rohkem! Tema hajutamine võttis aega, sest pigment on tõesti väga tugev ning kippus nahale kohe kõvasti kinni naksama, kuid toodet vähehaaval lisades ja hoolikalt hajutades sai temaga väga ilusa tulemuse, mis püsis hajumata terve päeva. Jätab naha hästi ilusalt ühtlaseks ja ei rõhuta tekstuuri ega poore. Minu toon kannab nime Mellow Wine. Hind: 4.50 EUR.

Hello Halo Blushlighter




Blushlighter on särapuudrit ja põsepuna sisaldav duo, mida on saada kolmes värvitoonis ja mina sain endale heledale nahale mõeldud variandi nimega Highlight Bling. Särapuuder on tugeva pigmendiga ja jätab näole metallikläike. Temas on segatud kuma andvad pigmendid sädelevate osakestega, nii et tulemus jääb tõeliselt efektne. Sobib pigem julgema meigi juurde.

Blushlighteri teine pool on virsikukarva põsepuna, mis on samuti läikiva efektiga ja annab põskedele õrna ning värske õhetuse. Nad segunevad särapuudriga väga kenasti ühte ja olgugi, et toode on läikega, siis ei rõhuta naha tekstuuri, vaid pigem muudab selle just vähem märgatavaks. Hind: 6.50 EUR.

Stained Glass kauapüsiv huuleläige



Saadaval kuus tooni ja minu oma kannab nime Magic Mirror. Enamus värvist imendub huulte sisse ja annab seetõttu kauapüsiva tulemuse, mis ei kulu maha ka süües-juues. Teistest huuletintidest eristub Megalast Stained Glass selle poolest, et kogu toode ei imendu koheseselt huule sisse, vaid kuskil tunnikeseks jääb huulte pinnale õhuke läikekiht. Kui see kulub, siis muutub huulevärv matimaks, aga toon jääb siiski veel pikalt peale.

Huuletindid meeldivad mulle väga, aga nende miinuseks kipub olema kibedavõitu maitse. Wet n Wild uus toode on selles osas väga mõnus, et tal ei ole mingit maitset. Pealekandmiseks on parem kasutada pintslit, sest värvi enda pehme aplikaator võtab päris palju toodet külge ja sellega pealekandmine ei ole nii täpne kui pintsliga. See sai proovitud uudistoodetest mu lemmikuks. Ilus kauapüsiv värv, mis ei kleepu, ei kuivata ja on huultel väga mugav. Hind: 6.50 EUR.

Megalast huulepulk



Megalast huulepulgad on imeilusas pakendis ja näevad välja väga luksuslikud. Seda suurem on aga rõõm, et nad vaid 3.99 EUR maksavad. Saadaval on lai valik toone ja minu oma nimeks on Jam With Me.


Huulepulk on kerge läikega ja keskmise katvusega. Ta ei jää peale sama tugevalt nagu ta pulgas paistab, mistõttu on see tume pruunikaspunane toon väga edukalt ka igapäevaselt kantav. Püsib hästi ja on niisutava toimega. Hind: 3.99 EUR.

Megalength rismetušš



Megalength tušš lubab ripsmetele tublisti pikkust juurde anda, kuid minu üsna lühikestel ripsmetel jäi tema efekt liiga tagasihoidlikuks. Ta andis küll kena sügavmusta värvi ja eraldas ripsmed üksteisest, nii et tulemus jäi väga korrektne ja puhas, kuid ma eelistan tugevamalt pikendavaid-tihendavaid tooteid, nii et minu lemmikuks see tušš ei saanud. Hind: 4.50 EUR.

Hard As Ice läbipaistev lakk



Hard as Ice küünelakki võib kasutada puhastel küüntel nende tugevdamiseks ja läike andmiseks, või värvilise laki peal, et seda kriimustuskindlaks muuta. Minul ta väga head efekti ei andnud - püsis küüntel ilusana vaid 2 päeva, nii et Megalast nime kandvalt tootelt ootaksin pikemat püsivust. Suur pluss selle laki juures on tema ülikiire kuivamine - ta muutus täiesti kuivaks juba umbes minutiga, nii et selle eest saab jälle minult kiita. E-poest ma seda lakki praegu ei leidnud, aga Wet n Wild lakkide hinnad jäävad 2-3 euro kanti, nii et ilmselt on ka Hard as Ice lakk samas hinnaklassis.

Force of Beauty Facebooki lehel läheb käima loosimäng, kus kaks õnnelikku saavad Ideaal Kosmeetika poest endale kaks lemmiktoodet välja valida. Võta kindlasti osa, sest äkki naeratab loosiõnn just sinule!

No comments:

Post a Comment