Tuesday, May 19, 2020

The Body Shop viib suvisele lainele

The Body Shop hoolitseb selle eest, et iluhuvilistel iial igav ei hakkaks ning nende tootevalik uueneb pidevalt. Äsja lettidele jõudnud uudistooted viivad oma lõhnade ja värvidega tõeliselt suvisesse meeleollu ning annavad päikesepruuni jume ka siis, kui ilm tegelikult alles salli ja kindaid kandma sunnib.

Uusi tooteid leiab The Body Shopist nii jumestamiseks kui nahahoolduseks ja mina sain järgi proovida järgmised asjad:

 
Päikesepuudreid on uues kollektsioonis kaks erinevat - sädelev ja matt.

Glistening Glow Bronzer



Coconut Bronze sädelev päikesepuuder koosneb kahest sektorist. Keskmise tumedusega pruunikas toon ja sädelev helebeež värv. Kahte sektorit kokku segades saab bronzeri tumedus- ja sädelusastet reguleerida. Saadaval on seda vaid ühes tumeduses, mis sobib pigem heledanahalisele kasutajale. Tootes sisalduvad säraosakesed on hästi peened ning annavad nahale rohkem kumava efekti, mitte märgatavat sädelust.

Bronzer on lihtsalt hajutatav ning püsib hästi. Heledamat tooni saab kasutada ka loomuliku ja tagasihoidliku highlighti andmiseks. Hind:19.50 EUR.

Matte Bronzing Powder



Bronzerit on saadaval kahes toonis ja mina sain endale heledama, mis kannab nime Fair. See on väga ilus helepruun värv kergelt roosaka alatooniga. Tänu sellele hajub ta nahatooniga ilusti ühte, jättes erakordselt loomuliku tulemuse. Sobib hästi nii modelleeringute tegemiseks kui üle kogu näo kasutamiseks, et nahale päevitunud muljet anda. Puuder on ülipeen ja siidine ning annab natuke blur filtri efekti. Ta on küll täiesti matt, kuid sisaldab kookosõli ja ei jää nahal kuiv ja puudrine, vaid mõjub niisutavalt.

Minu nahatoon on päris hele ja varem olen olnud probleemi ees, et päikesepuudrid, mis tumeduselt nagu sobiks, jäävad oma oranži alatooni tõttu ebaloomulikud. Coconut Bronze on oma roosaka alatooni tõttu minu jaoks ideaalne. Hästi ilus! Selle suve kindel lemmik! Hind: 19.50 EUR.

Coconut Bronze mahapestav pruunistaja



Coconut Bronze töötab nagu keha jumestuskreem. See annab nahale kergelt pruunika tooni ning muudab nahapinna siledamaks ja ühtlasemaks. Toode sisaldab sädelevaid osakesi, mis on hästi peened ja ei jäta nahale märgatavat sädelust, vaid annavad valgustpeegeldava efekti, mis varjab naha puudusi.

Tegu ei ole isepruunistava tootega, vaid Coconut Bronze tuleb pestes maha. Niisama kergelt märjaks saades ta lahti ei tule ja laiali ei lähe - eemaldamiseks tuleb üsna hoolega dušigeeli ja kareda švammiga nühkida. Ta on puudutuskindel ja ei määri riideid. Tegin testi ühe vanema heleda kleidiga, mille määrdumisest ei oleks olnud kahju - Coconut Bronze ei kandunud heledale kangale edasi. Praegu on muidugi veel jahe, nii et eks tõeline proovilepanek tuleb alles suvel, mil selgub, kas toode ka higistamisele vastu peab. Aga hetkel olen igatahes tema suhtes väga positiivselt meelestatud. Jääb ka heledal nahal ilus ja loomuliku päevituse moodi, imendub kiiresti naha sisse ja ei jäta mingit tuntavat kihti.

Coconut Bronze on hea alternatiiv isepruunistavale kreemile ja tema plussideks on see, et tulemust on näha kohe ning tal puudub spetsiifiline isepruunistaja kreemi lõhn, vaid on hoopis kergelt magus kookoselõhn. Hind: 23EUR.


Jahe-lahe kurk kehavõi



The Body Shopi toitvad ja niisutavad kehavõid on turul olnud juba kaua aega ja pikka tutvustust ilmselt ei vaja. Kas on üldse kedagi, kes neid veel proovinud ei ole? Neid on saadaval palju erinevaid ja sobiva leiab leiab nende hulgast nii lõhnatundlik kasutaja kui ka selline inimene, kes otsib tugevaid magusaid lõhnu.

Jahe-lahe on selle sarja iseloomustamiseks väga kohane sõnapaar, sest kurgi-piparmündi lõhn ongi selline värske, karge ja meeldejääv. Kehavõiet purgist nuusutades domineerib kurgilõhn, kuid nahale kantuna annab rohkem tooni hoopis piparmünt. Tõeliselt huvitav ja omamoodi aroom. Jahe-lahe kurk sarja kuulub lisaks sügavalt niisutavale kehavõile veel ka kätekreem, dušigeel ja kehajogurt. Kehavõi on hetkel saadaval soodushinnaga 15.60 EUR.

Kehajogurt "Särtsakas Sidrun"



Kehajogurtid on nagu The Body Shopi kehavõide väikesed vennad, mis on samamoodi imeheade lõhnadega ja tõhusalt niisutavad, kuid imenduvad kiiremini ning ei vaja nii pikka naka masseerimist. Särtsakas Sidrun lõhnab värskelt ja isuäratavalt. Lõhna on põhiliselt tunda vaid kasutamise ajal ja nahale ta pikalt püsima ei jää. uuest sidrunilõhnalisest kollektsioonist leiab lisaks kehajogurtile veel ka dušigeeli ja kehakoorija. Kehajogurti hind: 14.50 EUR.

Kas oled The Body Shopi tooteid proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment