Friday, May 1, 2020

Aprilli lemmikud

Tänases postituses tuleb juttu toodetest, mida ma aprillikuus kõige rohkem kasutasin ja millest erilist rõõmu tundsin. Kõik need tooted on minu meigikotti kuulunud juba pikemat aega, nii et olen nende kasutusmugavuses ja heas püsivuses veendunud ning julgen igaüht neist teilegi soojalt soovitada.



Physicians Formula The Healthy Foundation - Jumestuskreemil on keskmine katvus, mis ühtlustab naha kenasti ära, kuid näib väga loomulik. Ta püsib väga hästi ja ka pika päeva lõpus näeb jumestus värske välja. Heledale neutraalse alatooniga nahale sobib toon LN3. Ideaal Kosmeetika kauplustes on hetkel käimas meigitoodete sooduskampaania, nii et jumestuskreemi hinnaks on praegu 13.23 EUR.

Jouer peitekreem - Väga tugeva katvuse ja hea püsivusega peitekreem, mis suudab võrdselt hästi ära katta  nii tumedad silmaalused kui vistrikud. Ei hakka päeva jooksul miimikakurdudesse kogunema ja lisaks naha ebatäiuste katmisele saab seda väga edukalt kasutada ka lauvärvi praimerina. Minu toon on Wheat. Hind: 20.50 EUR.

Jeffree Star Magic Star puuder - Ülipeen tolmpuuder kinnitab meigi ja matistab selle pikaks ajaks. Saadaval väga laias toonivalikus ja minule sobib neist Fair. Puudritoos on varustatud keeratava lisakaanega, millega puudri doseerimise augud kasutuskordade vahel sulgeda saab, mis on minu meelest puudri juures üks hädavajalik lisavidin. Kui puuder mul kunagi otsa saab, siis ei viska karpi ära, vaid täidan selle mõne teise puudriga, mille toosil seda praktilist lisakaant ei ole ja mis muidu mu meigikotti täis tolmutama kipuvad. Hind: 26.50 EUR.

MAC Fix+ meigikinnitussprei - Sprei väljub pihustist ühtlase peene uduna, mis kinnitab meigi ja pikendab selle püsivust. Hetkel on kogu MAC sari Douglases soodushinnaga, nii et selle ülihea sprei saab kätte vaid 16 euroga.


Profusion Frostbite lauvärvipalett - Ülipraktiline palett, kus on hea valik neutraalseid matte toone, ilusad sädelevad värvid ja sekka ka mõned särtsakamad toonid. Hea pigmendiga lauvärvid hajuvad lihtsalt ja püsivad lauvakku kogunemata terve päeva. Hind: 18.90 EUR.

Artdeco kulmupuudrid- Artdeco kulmupuudritel on hea pigment, suurepärane püsivus ja lai toonivalik. Minul on selline keskmises tumeduses trio, aga saadaval on neid väga palju erinevaid, nii et sobiva leiab nende seast küll iga nahatooniga kasutaja. Ühe kulmupuudri hind: 5.40 EUR.

Make Up Factory põsepuna - Mul on päris suur põsepunade kollektsioon, aga kui Make Up Factory Rosy Haze mul aasta alguses otsa sai, siis ei suutnud nende seast ühtegi sellist leida, mis mulle sama hästi meeldinud oleks. Nii et ei jäänud muud üle, kui ostsin Rosy Haze uuesti. See sobib mulle nii hästi, et võin teda kasvõi kinnisilmi näole kanda. Hetkel saadaval soodushinnaga 10.78 EUR.

The Balm Mary Lou Manizer särapuuder - Universaalselt kaunistav soojatooniline särapuuder sobib küll kõigile. Intensiivsust saab hästi üles ehitada ja kasutada seda kas vaevumärgatava kuma andmiseks, või hoopis pimestava highlighti tekitamiseks. Ei rõhuta naha tekstuuri ja jääb lihtsalt imeilus! Sellest suurest toosist jätkub vist küll terveks eluks. Mul on see juba mitu aastat olnud ning see ei paista üldse kuluvat, kuigi kasutust saab palju. Hind: 20.90 EUR.


WiboFitFreak ripsmetušš - Veekindel tušš annab ripsmetele tublisti juurde nii pikkust kui tihedust ja püsib hästi. Hind: 8.90 EUR, aga Wibo kodulehe uudiskirjaga liitujad saavad kogu ostukorvilt 20% alla.

NYX Control Freak kulmutušš - Läbipaistev tušš fikseerib kulmukarvad õigele kohale ja hoiab neid seal terve päeva. Täiesti läbipaistev, nii et ei muuda kulmude värvi. Hind: 8.40 EUR.

Catrice Glow Shine niisutav huulepulk - Väga hea hapuka puuviljalõhnaga huulepulk on üliniisutav ja mõjub huultele nagu palsam. Enamus värvist läheb huulte sisse, tänu millele on ta ülihea püsivusega. Toon reageerib kasutaja huulte pH tasemega, nii et igaühel jääb värv natuke erinev. Catrice tooted on saadaval suuremates Selverites. Huulepulga hind oli umbes 5 EUR.

Essence Kajal silmapliiats - Tumesinine silmapliiats Feel The Eclipse on mõnusalt pehme koostisega, tugeva pigmendiga ja kauapüsiv. Öötaevasinine toon jääb jumestuses põnevam kui tavaline must või pruun lainer ja on viimase aja lemmik. Hind: 1.69 EUR.

Artdeco küünelaki kiirkuivataja - See on üks nendest toodetest, mille puhul mõtlen, et kuidas ma enne seda üldse küüned lakitud sain. Kiirkuivatuslakk on läbipaistev ja muudab enda all oleva värvilise laki juba 60 sekundiga võrdlemisi kuivaks. Muidugi ei saa kohe hakata sukkpükse jalga tirima, või muid selliseid toimetusi tegema, aga kerged puudutused elab lakk üle küll. Hind: 8.50 EUR.

Millised meigitooted on sinu viimase ajal lemmikud?

No comments:

Post a Comment