Wednesday, June 3, 2020

Tilk! uudistooted

Kodumaine looduskosmeetikabränd Tilk! on taas välja tulnud mõnede uute toodetega. Nende niigi juba väga mitmekesisesse näokreemide valikusse lisandus uus Nourish Me hüaluroonhappega päevakreem ning nüüd leiab nende toodete hulgast veel ka näopuhastuskreemi, kohviga kehakoorija ja sidrunilõhnalise kehakreemi. Tilk! meeskond saatis kõik uudistooted mulle tutvumiseks ja nüüd, mil olen nädalakese jõudnud neid kasutada, on paras aeg teilegi muljetest rääkida.

Nourish Me niisutav ja toitev päevakreem



Selle kreemi koostises on kaks minu eriti lemmikut komponenti, milleks on hüaluroonhape ja argaaniaõli. Kreem on vahulise koostisega, toitev ja rasvane. Nime poolest on see küll päevakreem, kuid mulle meeldib seda isegi rohkem õhtul kasutada, sest ta on väga rammus ning peale kreemitamist jääb nägu mõneks ajaks läikima. Olen kasutanud mitmeid Tilk! näokreeme ja kõik neist on mulle hästi meeldinud ja sobinud, kuid uus kreem on mu kombineeritud nahale kohe eriti hea klapp ning sai uueks lemmikuks.


Pikemalt tasuks peatuda ka selle kreemi lõhna juures, mis on väga omamoodi kokteil, kus on segunenud lavendel, viiruk ja ylang ylang. Lõhnabukett on vürtsikas ja üldse mitte ühegi teise kreemi moodi, mida ma varem olen kasutanud, nii et kes on tüdinenud tavalistest "kreemilõhnalistest" kreemidest, siis Nourish Me on kõike muud kui igava lõhnaga. Aroomi on tunda vaid kreemitamise ajal ja pikalt see nahale püsima ei jää, nii et ei tohiks ära hirmutada ka lõhnatundlikku kasutajat. Hind: 29 EUR.

Fresh & Clean puhastuskreem



Fresh & Clean puhastuskreemiga saab eemaldada nii silmameigi, kui pesta maha ülejäänud näo jumestuse. See võtab ka veekindlad silmameigitooted vaevata lahti, kuid on silmade vastu hästi õrn ja ei aja neid kipitama. Väga meeldib! Puhastuskreem sisaldab probiootikume, mis aitavad säilitada naha loomulikku mikrofloorat. Lisaks sellele on kreemi koostises veel erinevaid niisutavaid ja nahka hooldavaid komponente, nii et see on midagi palju enamat kui üks tavaline näopesutoode, sest hoolitseb lisaks meigi eemaldamisele naha eest mitmekülgselt. Hind: 18.90 EUR.

Love & Lemon kehakreem



Just hiljuti kasutasin lõpuni Tilk! kadakalõhnalise Cuddle Me kreemi, mis oma sügavniisutava toime ja vahulise koostise poolest mulle väga meeldis, kuid mille tugev ja püsiv lõhn mind pisut häirima hakkas. Uus Love & Lemon kehakreem on samasuguse mõnusa koostisega, mis on oma olemuselt selline paks ja rasvane võie, kuid imendub naha sisse üllatavalt kiiresti ning pakub kauakestvat niisutust. Love & Lemon lõhnab hõrgutavalt nagu mingi magustoit ning on segu hapukast sidrunist ja magusast kakaovõist. Uue kehakreemi lõhn on minu jaoks täpselt paras - kreemitamise ajal paitab nina, kuid nahale pikalt püsima ei jää. Hind: 15.90 EUR.

Coffee Break kehakoorija



Nagu nimestki eeldada võib, sisaldab Coffe Break koorivate osakestena kohvipuru, mis ei sula nahal ära ja lubab koorida seni kuni viitsimist on. Lisaks on koorija koostises kookosrasv, sheavõi ja avokaadoõli, mis nahka niisutavad, nii et peale koorija maha loputamist muutub nahk vetthülgavaks ja veepiisad nisrisevad mööda keha maha nagu värskelt vahatatud autoklaasilt. Lisaks tõhusale koorivale efektile on Coffee Break ka intensiivselt niisutav, nii et peale duši alt tulekut ei olegi vaja enam kreemitada. Väga meeldib! Hind: 15 EUR.

Detox Me turbamask



See suurepärane kõik-ühes mask ei ole Tilk! valikus uus, kuid on nende toodete hulgast mu suurim lemmik ja hetkel läks kasutusse juba kolmas purgike. Mask sobib igale nahatüübile ja niisutab, võitleb kortsude vastu, puhastab poore ning reguleerib rasueritust. Ole sa kuiva või rasuse nahaga, akneprobleemiga, või hädas ummistunud pooridega - Detox Me kreemist saad iga murega abi ja nahk on peale selle kasutamist kirgas, sile ja ühtlase jumega. Ei aja nägu punetama ega kipitama, nii et väga mõnus kasutada. Suur-suur lemmik! Purgikesest jätkub neljaks maskitamiseks. Hind: 18.99 EUR.

Sellised suvealguse uudised siis Tilk! tootevalikus. Kas oled midagi neist juba proovida jõudnud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment