Friday, November 23, 2018

Velvet Sponge

Olen alati nii rahul, kui leian kallile tootele sama hea soodsa alternatiivi. Jumestuskreemi peale kandmiseks on mulle siiani kõige rohkem meeldinud Beauty Blender, aga krõbeda hinna tõttu ma seda pidevalt ei osta, vaid katsetan teiste firmade munakujulisi meigišvamme. Mõned neist on originaaliga päris võrdväärsed olnud, kuid nüüd avastasin ühe soodsa meigišvammi, mis on kuulsa Beauty Blenderiga sama hea, kuid kordades odavam!


Velvet Sponge reklaam jäi mulle silma Facebookis ja seda on müügil paljudes netipoodides. Kõige soodsama pakkumise leidsin ebayst. Sama käsna müüvad seal mitmed kaupmehed ja hind erineb neil päris oluliselt, kuigi švamm tundub kõigil sama olevat, sest isegi reklaampildid on üks ühele. Kõige soodsam pakkuja müüb seda hetkel hinnaga 3.99 dollarit. 

Sametise pinnaga käsn tuleb enne kasutamist märjaks teha, mis teda pisut paisuma paneb. Meigipõhi jääb sellega väga ühtlane ja tema abil saab oma jumestuskreemi katvusest viimast võtta. Jumestuskreem jääb tema abil tugevama katvusega kui ühegi teise švammi abil, mida ma siiani kasutanud olen. Mul pole kahjuks hetkel originaalset Beauty Blenderit käepärast, muidu oleks huvitav proovida pool nägu jumestada sellega ja pool Velvet Spongega. Ja nüüd, kui selle super hea švammi avastasin, et raatsi enam 5 korda kallimat Beauty Blenderit osta.

Igal juhul olen tõesti väga rahul ja tellin neid endale kohe varuga. Nii et kui ka sinul tilgub Beauty Blenderit ostes süda verd, siis soovitan soojalt Velvet Sponge järgi proovida. Usun, et see ei valmista pettumust!

EDIT: Olin oma esimese Velvet Spongega tõesti väga rahul ja tellisin samalt müüjalt kohe mitu tükki varuks. Ja kui need kätte sain, siis järgnes pettumus - uued švammid nägid küll samasugused välja, kuid ei kandnud jumestust peale sama ilusa kihina. Hind oli vahepeal langenud ja ka pakend muutunud, nii et nüüd ei teagi, kust õnnestuks veel saada samasugust head švammi nagu mu esimene. Uued näevad välja ja isegi tunduvad käes samasugused ja vahest saab aru alles siis, kui meiki tegema hakkad.

3 comments:

  1. Nii - ma just lisasin endale uue BB ostukorvi, kuid maksmiseni pole jõudnud :D Nüüd tundub, et tuleb hoopiski seda uurida, haha. Kas Eestist ka leiab?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mina seda Eestist leidnud ei ole. Ebayst tellides tuleb kahjuks mitu nädalat oodata, aga kui praegu ära tellid, siis vähemalt on uus soodsam asendus juba ootamas, kui praegune BB vanaks jäänud on.

      Delete
    2. Igatahes, kaks tükki on nüüd minu poole teel - võtsin sellesamase sinise ja siis valge (rohkem BB kujuga) ka :D

      Delete