Thursday, June 14, 2018

Life Is A Festival

Too Faced oli üks bränd, mida ma pikisilmi Eestisse ootasin. Olin nende toodete kohta nii palju head kuulnud, aga ise proovinud ei olnud, sest enamus välismaiseid netipoode neid Eestisse ei saatnud, või kui saatiski, siis oli postikulu sama kallis kui toode ise, mis hinna väga kõrgeks ajas. Nüüd saavad aga ka Eesti meigifännid Too Faced sarja võrratuid tooteid kiiresti, mugavalt ja ilma röögatu postikuluta  tellida kodumaisest veebipoest Superb.ee.

Too Faced tooted eristuvad oma põnevate värvide ja vormide poolest. Superb.ee saatis mulle nende Life Is A Festival paleti, mille loomisel on olnud inspiratsiooniks ükssarvikud ja mis juba oma lustaka disainiga naeratuse näole toob:




Suvised festivalid on hea koht, kus teoks teha oma julgemad meigiideed ja kasutada selliseid värve, mis argipäeva jaoks liiga särtsakad tunduvad. Life Is A Festival paletiga juba ideede puudust ei teki. Selles paletis on lihtsalt imelised värvid! Tõesti eristuv valik. Mystic Rain ja Artists Pass püüdsid eriliselt mu pilku, sest nad on väga huvitava multicolor läikega.  Nendega meiki tehes saab ka täiesti esmakordne lauvärvikasutaja väga pilkupüüdva jumestuse, sest üks toon helkleb mitmes värvis ja ei vajagi enda kõrvale midagi muud. Kui enamasti on efektsete värvidega paletid pigem kogenud meikijale mõeldud, siis selle paleti imelihtsalt hajutatavate toonidega saab ka algaja väga kenasti hakkama.

Toonide hajuvus on super ja nad sulavad üksteise sisse ilma igasugust vaeva nägemata ning neid kasutades ei pea kartma pudisemist. Pigment on tugev ja värvid ei liigu päeva jooksul lauvakku. Tõesti festivalikindel valik! Superb.ee lehel on olemas ka värvitestide pilt, kuidas toonid erineva jumega nahal jäävad. Võrdselt hästi esinevad nad nii heledal kui tumedal nahal. (Vaata värvitesti SIIT.)

Paletis on lisaks väikestele ümmargustele värvidele ka üks suurem sektor, mis sisaldab külmatoonilist särapuudrit. Seda võib kasutada näol highlighterina, või siis anda temaga kirkust silmameigile. Tema pigment on võimas ja näol highlighterina kasutades annab see väga efektse tulemuse. Samuti on ta super hea toon silma sisenurgas kasutamiseks ja juba väike täpike lööb pilgu särama.

Uusi tooteid tuli mulle seltsiks testima jumestaja Anna Murulauk, kes paleti oma meigis käiku lasi. Anna festivalilookis leidsid kasutust paleti soojad toonid, millele andis huvitava nüansi rohekaskuldne toon Fireflies:


Minu lemmiktoonideks said kogu paletist need värvid:


Lihtsalt nii ilusad ja erilised toonid, mida mul üheski teises paletis ei ole. Mulle meeldib jumestuses värve kasutada, aga igapäevaselt tundub nude palett alati kuidagi sobivam valik. Need toonid on huvitavad ja efektsed, kuid sobivad kenasti ka igapäevaseks kandmiseks. Nii et see palett ei ole kindlasti mõeldud vaid paar korda suve jooksul kasutamiseks, vaid võimaldab teha väga erinevaid meike. Life Is A Festival paleti hind 45.50 EUR.

Üks õige festivalilook vajab täpiks i peal muidugi ka kunstripsmeid ja Superb.ee on värskelt välja lasknud oma ripsmete kollektsiooni, mis mullegi proovimiseks saadeti:


Superb sünteetilised ribaripsmed on käsitsi valmistatud ja neid saab korraliku hoolduse korral uuesti kasutada kuni 20 korda. Ripsmed on väga pehmed, nende põhi on elastne ja kergesti vormitav, mis teeb paigaldamise lihtsaks. Ripsmed on ruumilised ja kohevad ning näevad silmal välja väga ilusad. Ripsmed jõudsid Superb.ee lehele müügile alles eile, nii et kui me Annaga meiki tegime, siis ei olnud meil veel aimugi, mis hinnaga nad müüki tulevad. Ja neid iludusi vaadates arvasime, et nende eest tuleb kindlasti üle 10 euro välja käia, sest ripsmed on tõesti väga kvaliteetsed ja luksuslikud. Nüüd on ripsmed e-poodi müügile jõudnud ja hind jääb neil 6.50 ja 8.50 euro vahele. Nii et tõesti hea hind sellise kvaliteedi eest. Ripsmed tulevad tugevas plastmassist karbis ja kui need peale kandmist ilusti ära puhastada ja karpi tagasi panna, siis säilitavad nad oma kuju ja vormi pikka aega.

Superb.ee meeskond oli nii lahke, et andis mu lugejate jaoks sooduskoodi ka. Kui kirjutad ostukorvis olevasse kupongi lahtrisse koodi "Penelope’",   saad ripsmetelt 15% soodustust. ( Kood kehtib kuni 11.07.18.)

Superb ripsmeid on saada viies erinevas stiilis ja Anna jumestuses läksid käiku keskmise pikkusega ripsmed Aphrodite:


Nendega saab nii võluva hirvepilgu, et lausa lust vaadata. Samas ei mõju nad üleliia kunstlikult, vaid on kenad ka lähedalt vaadates.

Kunstripsmete puhul vaimustun mina eriti just tagasihoidlikumatest variantidest, sest selliseid, mida ka lähedalt vaadates loomulike ripsmetega segi ajada võib, ei ole sugugi kerge leida. Superb ripsmete seast hakkavad minul kindlasti kõige rohkem kasutust saama just kõige lühemad Amora ripsmed, mis sobivad hästi piduliku jumestuse või fotomeigi juurde ja on ka lähedalt vaadates väga loomulikud.

Kui netist pildi järgi valimisel hätta jääd ja ei saa päris täpselt aru, milliseid ripsmeid tellida võiks, siis mina soovitaksin võtta Amora ripsmed piduliku jumestuse juurde, kui tahad efektset tulemust, kuid ei soovi, et kunstripsmete kasutamine ilmselge oleks. Nendega jääb tulemus kõige loomulikum.

Aphrodite ripsmed on väga pikad, aga mitte üleliia kohevad, nii et sobivad efektsemate jumestuste juurde ja fotomeigiks.

Bella ripsmed on Aphroditega sarnases pikkuses, kuid kohevamad. Kui eelmise kahega võib uskuma jääda, et tegu on naturaalsete ripsmetega, siis Bella on juba nii lopsakad, et nendega enam lähedalt vaatajaid ära ei peta ning need sobivad efektsema fotomeigi juurde või lavale. 

Bianca ja Luna on juba väga lopsakad, nii et need passivad hästi tugeva lavameigi juures kasutamiseks. Erinevus on neil selles, et Bianca on välisnurga poole pikenev ja Luna on keskosast kõige pikem ning äärte poole lühenev.

Nende viie stiili seast leiab sobivad ripsmed igasuguse meigi viimistlemiseks.

Kas oled sel suvel mõnele festivalile minemas? Kas festivali jaoks meiki tehes lased fantaasial lennata, või eelistad loomulikumat välimust?

No comments:

Post a Comment