Friday, June 22, 2018

Giordani Gold vedelad huulepulgad

Oriflame korraldas Instagramis mängu, mille auhinnaks olid uued Giordani Gold Iconic Elixirs huulepulgad. Ma pole kunagi üheski Instagrami auhinnamängus võitnud, kuid seekord vedas ja sain kingiks tervelt 6 erinevat tooni Iconic Elixirs huulepulka.  Kokku on neid üldse 8 tooni. Keskkooli ajal kasutasin päris palju Oriflame kosmeetikat - olin suures vaimustuses nende ripsmetuššidest ja Freya parfüümist. Giordani Gold sarja tooted jäid minu jaoks tol ajal liiga kalliks - koolilapsena vaatasin ikka kataloogi soodsamatel lehtedel ringi, aga Giordani Gold sarja luksuslikud pakendid on mul juba sellest ajast meeles ja mõtlesin, et ühel päeval proovin neist kindlasti midagi järgi. Nüüd ongi see päev käes :)

Sain katsetamiseks sellised toonid:




Giordani Gold vedelad huulepulgad on matid ja kauapüsiva koostisega. Nad sisaldavad õlisid, mis on vananemisvastase toimega ja muudavad huulevärvi kandmise meeldivaks. Kauapüsivate huulepulkade ühine miinus kipub ju olema see, et huuled hakkavad värvikihi all ebamugavalt kuivama. Giordani Gold huulepulka sai kanda järjest 4-5 tundi enne, kui tundsin, et huuled vajaksid niisutust. Värv püsis ilusana kauem, kuid vahepeal tekkis lihtsalt kuivatav tunne. Siis niisutasin huuli hügieenilise huulepulgaga, kandsin peale uue kihi huulevärvi ja sai järgmised 4-5 tundi muretult erksat värvi nautida. Värvid jäävad huultel matid, kuid mitte sellised kõrbekuivad täismatid, vaid pigem värske välimusega poolmatid.


Huulevärvid on ülipigmenteeritud ja jäävad peale täpselt sama särtsakalt kui nad tuubis paistavad. Mugav peenikese otsaga aplikaator lubab teha täpset tööd ja sellega saab joonistada ilusa korrektse kontuuri. Värvid püsivad väga hästi ja ei hakka huulekontuurist välja valguma. Nende all ei ole vaja kasutada huulepliiatsit. Värv elab kulumata üle ka kergema söömise-joomise, kuid peale tugevamat einet tuleb siiski parandusi teha. Ainus toon, mille katvusega ma 100% rahule ei jäänud oli kõige tumedam Elegant Burgundy. Ka tema on väga tugeva pigmendiga, kuid ei kata huuli sama ühtlase kihiga kui teised. Kui kõigi teiste toonidega sain täiskatvuse juba ühe kihiga, siis tumedaim toon tahtis saada kahte kihti ja mõnedes kohtades haakus tugevamini huulte külge jättes laigulise tulemuse. Nii et kui oled tumeda huule fänn ja seda värvi proovida tahad, siis soovitan tema all kasutada tumedat huulepliiatsit kogu huulepinnal, et anda juba ette tumedam baas - nii saavutab ühtlase tulemuse.

Toonid nahal:


Minu lemmikvärviks sai sügav marjapunane toon Ruby Red. See on üks nendest headest punastest, mille kõrval hambad eriti valged paistavad, nii et tasuta hambavalgendus tuleb selle huulepulgaga kaasa.

Ruby Red jääb huultel selline:


Giordani Gold vedelad huulepulgad maksavad tavahinnaga 12.90 EUR, kuid hetkel on nad Oriflame kataloogis saadaval väga hea soodushinnaga ja ühe huulepulga eest peab välja käima vaid 5.99 EUR.

Milline on sinu lemmik huulepulgatoon?

No comments:

Post a Comment