Tuesday, June 5, 2018

Biosolis päikesetooted

Haruldaselt soe maikuu pani sel aastal tavapärasest varem päikesekaitsetoodete peale mõtlema. Päikesekaitsekreemi valin erilise hoolega, sest lisaks endale määrin seda igapäevaselt peale ka lastele, mistõttu on toodete koostis minu jaoks eriti oluline.

Laias laastus jagunevad päikesekaitsekreemid kaheks - keemiliste ja mineraalsete filtritega. Keemilised filtrid sisalduvad enamikes tavapoes müüdavates päikesekaitsekreemides ja neid tasuks iga hinna eest vältida, sest nad avaldavad negatiivset mõju hormoonsüsteemile ja võivad tekitada allergiaid. Lisaks inimestele kahjustavad nad ka loodust, eriti just merelist keskkonda.

Natural Goods Company varustas mind Biosolis Ecocert sertifikaati omavate päikesekaitsetoodetega, mis on kahjulikest ainetest priid ja sisaldavad mineraalseid päikesekaitsefiltreid, mis ei imendu naha sisse, vaid hoopis peegeldavad päikest nahapinnalt tagasi.


Melt In Cream SPF 30



Heledanahalistel inimestel soovitavad nahaarstid kasutada vähemalt SPF 30 kreeme. Nahk päevitub ka tugeva päikesekaitsefaktoriga kreemi kasutades. See võtab küll rohkem aega, kuid on ohutu. Melt In Cream imendub kiiresti ja ei jäta nahale mingeid heledaid jälgi ega kleepuvat tunnet. Lisaks päikese eest kaitsmisele toidab ja niisutab see nahka ning sobib ka väga kuiva nahaga inimestele. Kreemil on meeldiv kerge lõhn. Hind: 28 EUR.

After Sun Cream



After Sun Milk on tugevalt niisutavate omadustega. Ta rahustab nahka peale päevitamist ja ravib päikesepõletust. Õrna lõhnaga ihupiim on suure aloe vera sisaldusega ning tekitab mõnusa jahutava tunde. Ta imendub väga kiiresti ja ei jäta nahka kleepuma. Mul on käte nahk hästi kuiv ning olen seda ihupiima ka igapäevaselt kätekreemina kasutanud ja hetkega on näha, kuidas kuivus kaob. Tänu kiirele imenduvusele saab kohe edasi toimetada ning ei jäta igale poole rasvaseid näpujälgi.  Hind: 15.60 EUR.

Biosolis tooted on müügil Kaubamajas, Biomarketis ja Natural Goods Company kontoris Kalamajas. Nende valikust leiab kõik ohutuks päevitamiseks vajalikud tooted - nii kreemid kui õlid päikesekaitsefaktoriga vahemikus SPF 15-50. Lisaks sellele on Biosolisel olemas ka täiesti looduslik isepruunistav kreem. Kõigi toodetega saad lähemalt tutvuda Biosolise Facebooki lehel.


No comments:

Post a Comment