Friday, June 15, 2018

Artistry päikesekaitsega näoemulsioon

Päike kuivatab nahka ning on üks peamine kortsude ja pigmendilaikude tekitaja. Põhjamaiselt heleda naha kaitseks soovitatakse kasutada vähemalt 30 faktoriga kreeme. Amway nahahooldustoodete read täienesid hiljuti uute  Essentials by Artistry toodetega ja minule saadeti nende hulgast proovimiseks Artistry Multi-Protect näoemulsioon, mis lisaks niisutavatele omadustele pakub ka SPF 30 päikesekaitset.


Multi-Protect lotion on tugeva päikesekaitsega ja niisutava toimega õlivaba näoemulsioon. Mõeldud just suviseks kasutamiseks ja ühendab endas niisutava näokreemi ning päikesekaitsekreemi parimad omadused.

Näoemulsioon sisaldab kookosvett ja arbuusi ning hapukirsi ekstrakti, mis varustavad nahka niiskuse ja C vitamiiniga. Hommikune näo kreemitamine on mulle juba nii sisseharjunud tegevus, et seda ei unusta ma kunagi. Nii et seda kreemi hommikul kasutades saab kohe päeva alguses näole tõhusa SPF 30 kaitse peale. Kreem imendub kiiresti ja ei jäta nahale heledat kihti.

Mina oma kuiva nahaga seda vast päris ainsa hooldustootena kasutada ei saa, sest ta niisutavad omadused on sellised keskmised. Nii et vahepeal tahab mu nägu ka toitvamat-rasvasemat kraami saada ja kuivema naha päevadel on mul vaja Artistry emulsiooni all veel ka niisutavat kreemi või näoõli kasutada. Rasusemale nahale on õlivaba emulsioon aga kindlasti väga hea kaaslane.

Essentials by Artistry sarja kuuluvad lisaks Multi-Protect kreemile veel ka meigieemaldussalvrätid, näopesugeel, niisutav kreem ja aknevastased toonik ja geel. Toodetega tutvuda ja neid tellida on võimalik Amway kodulehel: https://www.amway-estonia.com/ 

Multi-Protect näoemulsiooni hind on 26.18 EUR.

No comments:

Post a Comment