Tuesday, July 27, 2021

SOSU by Suzanne Jackson

Suzanne Jackson on Iirimaalt pärit ilu- ja moeblogija, kes lisaks blogipidamisele veab ka omanimelist meigibrändi. Tema toodete juures on tunda luksuse puudutust - need elegantsed kuldsed pakendid panevad ilmselt igal meigifännil silma särama ja tekitavad soovi kõik otsekohe omal nahal järgi proovida. Moeblogijana käib Suzanne Jackson trendidega kaasas ning SOSU uudistoodete hulgast leiab just neid toone ja tekstuure, mis hetkel ilumaailmas kõige kuumemad on. Eestis on SOSU by Suzanne Jackson sari müügil Meigiweb.ee e-poes ja kõik tänases postituses olevad tooted ongi sealt pärit. Etteruttavalt võin öelda, et muljed on ülevad ning leidsin endale nii mõnegi uue lemmiku.


Lauvärvi- ja näopalett



SOSU teeb koostööd erinevate ilugurudega ja nende viimane ühisprojekt sündis koos jumestuskunstnik Aideen Katega. Kollektsiooni kõige pilkupüüdvamaks osaks on kuldne palett, mis koosneb 14 lauvärvist, põsepunast ja särapuudrist.

Lauvärve vaadates on kohe näha, et autor on meigikunstiga sina peal, sest paletis on esindatud kõik hädavajalikud matid neutraalsed toonid, millega silmameigi baas luua ning puudu ei ole ka matt must värv, mis paljudest teistest palettidest millegipärast välja on jäetud. Lisaks veel hea valik erinevaid efektseid värve oma loomingulisema külje näitamiseks. Lauvärvid on väga tugeva pigmendiga, kuid lihtsalt hajutatavad. Pealekandmise ajal pudisevad nad minimaalselt, nii et nendega on lausa lust meikida.


Paleti südames on virsikuvärvi kergelt sädelev põsepuna, mille toon haakub ideaalselt paleti üldise sooja meeleoluga. Kuldse alatooniga särapuuder sobib võrdselt hästi nii põsesarnadele kuma andmiseks kui silmameigis kasutamiseks. Värvid püsivad hästi ja ei haju päeva jooksul nahalt ära. Virsikuvärvi põsepuna on kusjuures väga kaunis ka silmameigis - piisavalt tagasihoidlik ning sobib ka kergeks igapäevajumestuseks, kuid siiski pisut huvitavam kui tavalised neutraalsed beežid-pruunid värvid, mida tavaliselt päevameigis kasutatakse. Hind: 35.90 EUR.

Kontuurimispulk



Modelleerimisvärve on SOSU valikus nii pulkade kujul kui paletina. Pruuni varjuvärvi abil saab näojooni paremini esile tõsta ning näo kuju pisut muuta. Toodete autor Suzanne Jackson on youtube laadinud video, kus näitab ette, kuidas ta oma nägu modelleerib. (Õpetuses kasutab ta SOSU modelleerimispaletti, mis samuti Meigiwebis müügil on.) Videot näeb SIIN

Kontuurimispulkasid on saada neljas eri toonis ja minu oma kannab nime Cool, kuid pigem iseloomustaksin seda kui neutraalse alatooniga värvi - jääb väga ilusa loomuliku varju moodi ning mitte märgatavalt külmatooniline. Pulk on väga pehme ja lihtsalt hajutatav ning sulab ilusti kokku kõigi mu jumestuskreemidega.

Kontuurimispulka on võimalik segada ka jumestuskreemi hulka, kui oled päevitunud või isepruunistajat kasutanud ja olemasolev jumestuskreem seetõttu liiga heledaks jäänud on. Pulga tekstuur on küll tunduvalt paksem kui jumestuskreemil, kuid see muutub nahasoojuses kohe vedelaks, nii et teda saab käeseljal kenasti jumestuskreemiga kokku segada, et kreemi tooni tumedamaks muuta. Hea suvine life hack. Hind: 15.50 EUR.

Kreemjas põsepuna



2021 aastat jääb meigivallas meenutama kreemjate toodete pealetung. Põsepunad, highlighterid, bronzerid - kreemjad meigipõhjatooted on praegu tõeline hitt. Ka SOSU valikusse on värskelt jõudnud 4 kreemjat põsepuna - 2 neist matid ja 2 sädelevad. Minu oma kannab nime Glow Coral ja see kergelt sädelev korallikarva põsepuna on suvise meigi juures lihtsalt imeilus! Ta on üsna hele, nii et sobib heledale või keskmisele nahale, kuid püsivus on tal väga hea - nii nagu ta pulgas paistab, sellisena jääb ta ka näole ja püsib põskedel kenasti terve päeva. Hind: 15.50 EUR.

Tolmpuuder



Klassikaline tolmpuuder on hea jumestuse kinnitaja ja matistaja. See annab näole blur filtri efekti, mis aitab poore ja nahatekstuuri vähem märgatavaks muuta. Puuder ei peegelda valgust tagasi, nii et ideaalne kasutada siis, kui tead, et lähed mõnele üritusele, kus välguga pilti tehakse. Hind: 17.90 EUR.

Eye Voltage ripsmetušš



Eye Voltage ripsmetušš annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust. Liivakellakujulise harjaga saab hästi ripsmeid koolutada ja tõsta, mis loob suuremate silmade efekti. Tušš püsib väga hästi - ei määri, ei pudise, ei lähe laiali. Täpselt selline nagu üks hea ripsmetušš olema peab - väga meeldib! Hind: 15.90 EUR.

Läbipaistev kulmutušš



SOSU läbipaistev kulmutušš liimib kulmukarvad terveks päevaks omale kohale ning pikendab kulmumeigi püsivust, jäädes ise täiesti märkamatuks. Tušil on väga mõnus pisike ja täpne spiraalharjake, millega saab ka päris kulmu lõpus täpset viimistlemistööd teha. Suur uus lemmik! Hind: 12 EUR.

Wonder Water isepruunistaja



Ma ei ole kunagi varem näole mõeldud isepruunistajaid proovinud, nii et minu jaoks täiesti uus ja huvitav toode. Wonder Wateri kasutamine on väga lihtne - pihusta paar pumbatäit vedelikku puhtale/kuivale näole ja masseeri naha sisse. Paari tunni pärast on tunda isepäevitajatele omast lõhna, kuid see ei ole väga intensiivne ning ei tekita soovi minna nägu pesema. 

Mina kasutasin pruunistusvett õhtul enne magamaminekut ja juba peale ühte kasutuskorda oli hommikuks näol kena jume olemas. Päevituse toon on loomulik kuldpruun ning see ei jää peale laiguliselt. Ma natuke kartsin, et kui öösel külje peal magan, on hommikuks padjatriibud põsel, aga vesi läheb nii hästi naha sisse, et see kartus oli asjatu. Lisapluss tuleb veel selle eest, et toode ei määri - valge padjapüür jäi igatahes puhtaks. 

Leidsin Wonder Waterile veel ühe praktilise kasutusvõimaluse - selle abil saab hajutada päevitusrante. Pruunistaja mahendab nahale päevitunud randid kenasti ära ja kuna ta annab üsna kerge tooni, siis saab seda kasutada ka väikesetel aladel ning ei jää märgatavat üleminekut et kuhu sai toodet määritud ja kuhu mitte. Hind: 12 EUR.

Kas oled SOSU toodetest varem kuulnud? Milline neist sulle kõige ahvatlevam tundub?


No comments:

Post a Comment