Tuesday, May 4, 2021

Wibo x Stysio

Wibo on oma uue kollektsiooni loomisel ühendanud jõud jumestaja ja artisti Stysioga. Kollektsioon on julge ja värvikas nagu Stysio ise ning kõigi toodete puhul on ühendavaks märksõnaks kauapüsiv koostis. Wibo meeskond saatis mulle valiku uutest toodetest proovimiseks ja tänases postituses räägingi oma kasutuskogemusest.

Wet Me, Set Me meigikinnitussprei



Wet Me, Set Me sprei on mõnusalt peene pihustamisega, kinnitab jumestuse tõhusalt ja aitab meigitoodetel paremini üksteise sisse sulada. Sprei kaotab jumestuse puudrilise välimuse ja ka tugevam meigikiht näib seda kasutades loomulikum. Meigipõhi püsib tänu sellele spreile oluliselt paremini, nii et see toode sai kohe suureks lemmikuks. Hind: 13.90 EUR.

Sticky, but not tricky lauvärvipraimer



Selle lauvärvipraimeri nimi võtab toote olemuse väga hästi kokku - Sticky, but not tricky. Praimer on heleda nahatooniga ja katab laud ühtlase peitekreemilaadse kihiga. Selle heleda baasi peal jäävad lauvärvid peale eriti intensiivsena ning ka täiesti valge või väga erksatooniline värv jääb peale täpselt sama tugevalt nagu ta paletis paistab. Samas ei ole praimer nii nakkuv, et lauvärve selle peal hajutada ei saaks. Sticky, but not tricky on täpselt selline nagu üks hea praimer olema peab ja seda kõike veel väga soodsa hinnaga! Hind: 5.90 EUR.

Classy or Sassy lauvärvipalett



Classy or Sassy lauvärvipalett on väga läbimõeldult kokku pandud. Sealt leiab praktilised matid pruunid ja beežid toonid kerge igapäevameigi jaoks, mati hea pigmendiga musta ja valge värvi, valiku kauneid sädelevaid toone ja julged efektsed värvid sellisteks puhkudeks, kui tahaks silmameigiga rohkem  eksperimenteerida.


Kõik toonid on hea pigmendi ja püsivusega ning lihtsalt hajutatavad. Nad pudisevad peale kandes vähe, nii et neid on lausa lust kasutada. Isegi ilma praimerit kasutamata ei hakka värvid päeva jooksul lauvakku kogunema. Seda paletti kokku pannes ei ole mitte kuskil järeleandmisi tehtud - lihtsalt esmaklassiline. Hind: 24. 90 EUR.

Kunstripsmed



Silmameigile eriti glamuurse välimuse andmiseks on uues kollektsioonis ka kaks paari kunstripsmeid. Minu eriliseks lemmikuks said mustas pakis olevad Natural is the new glam- nimelised ripsmed, mis on sisenurgast lühikesed ja välisnurga poole pikenevad. Selline kuju annab ilusa kassisilma efekti.

Mõlemad ripsmed on pehmed ja koosnevad erineva pikkused karvakestest, mis ilusti oma loomulike ripsmetega kokku sulavad. Ühe paari hind on 7.90 EUR.

Kulmugeel



Kulmude kujundamiseks on uues kollektsioonis olemas nii pliiats kui tooniv kulmutušš. Kulmutušš on varustatud väikese ripsmetuši-laadse harjakesega, millega saab kujundada hästi loomuliku välimusega kulmud. Annab juurde tumedust, kuid ei jäta näkku joonistatud kulmu muljet. Tušil on hea hoidvus ja see liimib kulmukarvad terveks päevaks soovitud suunda. Hind: 8.90 EUR.

Flip that Lip kit



Lip Kit koosneb huulepliiatsist ja kauapüsivast vedelast huulepulgast. Mõlemad tooted on väga hea pigmendi ja püsivusega. Nende abil saab huuli pisut lopsakamaks joonistada, kartmata, et värv inetult kulub ja päeva jooksul ebaühtlaseks muutub. Huulevärv elab hajumata üle söömise-joomise ja ei kuivata huuli. Hind: 13.90 EUR.

Wonder Ful Lips huuleläige



Wonder Ful lips huuleläige ei kuulu uue kollektsiooni hulka, vaid on Wibo valikus olnud juba pikemat aega. Läbipaistvas läikes sisalduvad pisikesed säraosakesed ning toode annab kauapüsiva ja väga efektselt läikiva tulemuse. Läige ei pane huuli kleepuma ja püsib hästi. Lisaks sellele on tal veel erakordselt mõnus lõhn. See on mu läbi aegade lemmikuim huuleläige! Hind: 6.90 EUR.

Diamond Illuminator



Roosakaskuldne särapuuder annab ühel ajal nii kuma kui sädelust. Põhiliselt paistavad seda kasutades välja pisikesed kuldsed säraosakesed, kuid valguse käes viskab see vahepeal ka roosakalt kumavat helki. Sobib eriti hästi kokku roosade põsepunadega, sest aitab jumestuse ilusti üheks tervikuks siduda. Särapuuder hajub ja püsib hästi ning seda on saada kolmes eri toonis. Hind: 6.90 EUR.

Wibo x Stysio kollektsiooni toodete kohta jätkub mul vaid kiidusõnu. Kõikide toodete kasutusmugavuse ja püsivusega jäin väga rahule ja julgen neid teilegi soovitada. Tutvu kogu kollektsiooniga SIIN.

No comments:

Post a Comment