Monday, May 31, 2021

Põhi Peal!

Ma ei suuda uskuda, et maikuu ongi läbi saanud, sest ilma osas on viimased kaks kuud tundunud nagu üks hiiglama pikk kehvavõitu aprill. Aga läbi see mai ometi saab ning aeg anda oma lõplik hinnang vahepeal otsa saanud kosmeetikavahendite kohta. Enamus tühjaks kasutatud tooteid olid suured lemmikud, kuid leidus ka paar sellist, mis teist korda enam minu ostukorvi teed ei leia.


Paese peitekreem - Hea katvusega peitekreem jäi nahale üliõhukese ja väga hästi püsiva kihina, mis ei hakanud päeva jooksul silmaümbruskurdudesse kogunema. Kreemil on niisutav ja vananemisvastane toime, nii et see polnud mitte ainult meigitoode, vaid aitas nahka ka hooldada. Väga meeldis! Hind: 14.90 EUR.

BioNike Instant Hydra Defence Mask - Niisutavat, jahutavat ja rahustavat näomaski sai kasutada tavalise kreemmaskina - jätta 10 minutiks mõjuma ning loputada siis maha, või ekstra niisutuse jaoks masseerida väike kogus naha sisse öökreemi asemel. Kohene niiskusesüst oli sellega tagatud. Hind:19.08 EUR.

Tilk! Refresh Me näovesi - Seda roosiveega näovett olen ära kasutanud juba õige mitu pudelitäit ja see kuulub mu absoluutsete lemmiktoodete hulka! Läbinisti looduslik, rikkalikult niisutav ja minu näohooldusrutiinis lihtsalt asendamatu! Hind: 17.90 EUR.

Marence kätekreem - Looduslik kätekreem oli naha vastu väga õrn ja seda sai edukalt kasutada ka siis, kui käte nahk oli sagedasest pesemisest kahjustatud ja narmendav. Kreem ei ajanud katkisi kohti kipitama, niisutas tõhusalt ja parandas käte välimuse kiiresti. Väga meeldis! Hetkel saadaval soodushinnaga 7.20 EUR.

Clochee dušiõli - Dušiõli on ideaalne pesutoode kuivale nahale. See puhastas tõhusalt ning pakkus samal ajal nahale niisutust, nii et kreemitamine ei olnud peale duši all käimist enam vajalik. Sobis hästi ka raseerimiseks, sest žilett libises selle peal eriti hästi. Hind: 29.90 EUR.

Catrice Glam & Doll ripsmetušš - Tušš jättis hästi ilusa ja korrektse tulemuse - eraldas ripsmed kenasti üksteisest ja andis juurde nii pikkust kui tihedust. Kahjuks ei olnud ta püsivus päris see, mida oleksin oodanud. Tušš kippus üles kulmuluule jätma hallikaid laike, nii et sel põhjusel ma teda lõpuni ei kasutanud. Sellest tootest on saada ka veekindlat varianti, nii et tulevikus on plaanis hoopis see järgi proovida. Hind: 3.84 EUR.

Flash valgendav hambapasta - Hambapasta peale oli kirjutatud, et toode ei muuda hambaid tundlikuks, kuid minul oli sellega teistsugune kogemus. Juba peale paaripäevast kasutamist hakkasid hambad hellaks minema, nii et isegi tavalisest külmkapist võetud toidu söömine tekitas ebamugavust, jäätisest või muust päris külmast kraamist rääkimata. Hambapasta eemaldas küll plekid, kuid hammaste üldist värvi heledamaks ei muutnud, nii et lõpuni ma seda ei kasutanud. Hind: 11.90 EUR.

Tilk! Coffee Break kehakoorija - Nagu nimigi ütleb, sisaldab Coffee Break koorivate osadena kohvipuru, mis pakub tugevat koorivat efekti. Tootes sisalduvad looduslikud õlid ja võid hoolitsevad selle eest, et nahk oleks peale koorimisprotseduuri pehme, elastne ja niisutatud. Olen Coffee Break kehakoorijaid tühjaks kasutanud juba õige mitu purgitäit ning tootest jätkuvalt vaimustuses. Hind: 15.90 EUR.

Selliste toodetega tuli siis hüvasti jätta maikuus. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment