Saturday, May 8, 2021

Moira

Meigiweb e-pood on Eesti ilutoodete turgu rikastanud mitmete uute väga heade kaubamärkidega. Üks neist on Moira Cosmetics - tõeliselt pilkupüüdev kosmeetikasari, mis võlub oma värvikate palettide ja suurepärase katvusega meigipõhjatoodetega. Sain Meigiwebist kingituseks mõned Moira bestsellerid ning tänases postituses jagan oma esmamuljeid.

Complete Wear jumestuskreem



Complete Wear on tugeva katvuse ja ülihea püsivusega jumestuskreem. See elab kulumata üle ka maskikandmise, mistõttu on ta  hetkel saanud mu suureks lemmikuks. Jumestuskreem on matt, kuid ei paista nahal kuiv ning ei hakka kortse ega naha ebatasasusi rõhutama. Kreem jääb peale väga õhukese kihina ning selle abil saab soovitud katvust ise üles ehitada. Ühe kihiga saavutab keskmise, kahega tugevalt katva meigipõhja. Minu toon on Light Ivory. Hind: 29.90 EUR.

Mega Concealer



Suurepärase katvusega peitekreem haakub väga hästi naha külge ja ei hakka seal ringi ujuma. Seetõttu saab tema abil juba ühe kihiga ära katta ka tõrksad punased vistrikud või muud nahatooni erinevused. Kuna juba üks õhuke kiht seda peitekreemi katab nahavead täielikult, jääb meigipõhi loomulik, kuid ideaalselt ühtlane. Mega Concealerit saab kasutada ka silmade aluse tumeduse katmiseks - see ei kogune silmaümbruse kurdudesse ja püsib väga hästi. 

Lisaks sobib ta ideaalselt lauvärvide praimeriks, kattes laud heleda ühtlase kihiga, mille peal silmameigitooted eriti erksalt peale jäävad ja paremini püsivad. Suur uus lemmik! Kui mõtled, mis võiks olla esimene toode Moira brändiga tutvuse tegemiseks, siis mina soovitan just seda peitekreemi. Mulle sobib kõige heledam toon Vanilla.  Hind: 18.90 EUR.

Timeless matistav meigikinnitussprei



Tegelikult oli uutest toodetest kõige lemmikuma välja valimine väga raske, sest kõik nad töötasid minu nahal ülihästi. Timeless setting power meigikinnitussprei on parim matt meigikinnitaja, mida ma kunagi proovinud olen! See jätab naha tõesti matiks, kuid kuidagi sõnulseletamatult ilusaks matiks, mitte kuivaks ja krõbisevaks. Sprei aitab meigitoodetel paremini üksteise sisse sulada ja muudab nad nahaga üheks. 

Meik on seda spreid kasutades paremini püsiv - võid nägu katsuda ja üle pea riideid seljast ära võtta ilma, et jumestuskreem maha tuleks ja lisaks sellele hoiab ta näo pikemalt matina. Timeless spreid kasutades ei olnud mul vaja jumestust päeva jooksul kohendada, see püsis terve päeva väga ilusana. Suur uus lemmik! Hind: 16.90 EUR.

Signature põsepuna


 
Moira ombre efektiga põsepunad on ühed kõige ilusamad põsevärvid, mida ma kunagi näinud olen. Neid on saada kuues toonis - üks ahvatlevam kui teine. Põsepunad on matid, väga tugeva pigmendiga ja püsivad hajumata terve päeva. 

Ühe karbikese näol oleks sul nagu mitu põsepuna, sest vastavalt sellele, kas võtad värvi heledamast või tumedamast küljest või segad hoopis kõik kokku, annab see erineva intensiivsusega tulemuse. Minul on toon nimega Mellow Pink, mis on ideaalne sobib-kõigega maheroosakas värv. Algul ei raatsinud seda kasutama hakatagi, sest sissepressitud muster on sel lihtsalt nii ilus, kuid õnneks püsib muster alles päris pikalt peale põsepuna kasutama hakkamist, nii et pole vaja karta, et kogu ilu paari kasutuskorra järel ära hajunud on. Hind: 14.90 EUR.

Day Dreams lauvärvipalett



Moiral on lausa hulluksajavalt hea valik erinevaid lauvärvi- ja näopalette. Day Dreams paletis on esindatud nii matte kui sädelevaid värve neutraalsetest toonidest ülimalt erksateni välja. Kõik nad on väga tugeva pigmendiga, kuid lihtsalt hajutatavad. Värvid pudisevad pealekandmisel minimaalselt, mis teeb nende kasutamise lihtsaks.


Day Dreams lauvärvide püsivus on väga hea - päeva jooksul ei liikunud need absoluutselt, ei hajunud ega hakanud lauvakku kogunema. Julgen seda soojalt teilegi soovitada! Hind: 23.90 EUR.

Huuleõli



Moira niisutav huuleõli on hübriid huuleläikest ja hügieenilisest huulepulgast. Aprikoosi-, kookose- ja jojobaõli pakuvad huultele tõhusat niisutust ning muudavad nad pehmeks ja siledaks. Boonusena annab huuleõli ka kauni läike ja sädeluse. Sobib kasutamiseks nii omaette kui ka huulepulga peal läikiva efekti andmiseks. Hind: 12.90 EUR.

Fizzi lemon kooriv geel



Moiral on lisaks meigitoodetele olemas ka näohooldussari, kuhu kuuluvad näopuhastusgeel, hüdrogeel ja ensüümkoorija. Mina sain neist järgi proovida viimase. Fizzi lemon geelis ei ole tuntavaid koorivaid terakesi nagu klassikalistes näokoorijates, vaid ta sisaldab hoopis sidruniekstrakti, mis nahapinnalt surnud rakud ja mustuse eemaldavad. Tänu õrnale toimele sobib geel ka tundlikule nahale ja seda võib kasutada kuni 3 korda nädalas. Geel on tõesti naha vastu väga sõbralik ja peale selle maha loputamist ei jää näole kuivatavat-kiskuvat tunnet - nahk on kasutamise järgselt kirgas, elastne ja siledam. Hind: 17.90 EUR.

Meigiweb e-poes kehtib 9. maini emadepäevapakkumine: kui kasutad ostu sooritades koodi "post", siis saadetakse pakk sulle postikuluta ja iga üle 50-eurose ostuga tuleb kaasa kingitus. Veel jõuad tellimuse teha ja heast pakkumisest osa saada.

No comments:

Post a Comment