Sunday, May 23, 2021

Tilk! looduskosmeetika uued tooted

Tilk! looduskosmeetikal on mõned värske toote uudised. Sel korral on lisaks nahahooldusele valikusse lisandunud ka üks meigitoode - tooniv huulepalsam, mis töötab ka põsepunana. Laienenud on ka kehakoorijate valik ning nüüd on lisaks tugevale kohviga koorijale saadaval pisut õrnema toimega suhkrukoorija. Tänases postituses jagangi oma esmamuljeid uutest toodetest.

Blush Me huulepalsam/põsepuna



See kaks ühes toode töötab kui tooniv huulepalsam kui kreemjas põsepuna. Purgis on ta üsna särtsakas roosa, kuid nahale kantuna hajub mahedaks, jättes vaid kerge läbikumava roosaka tooni. Piparmündilõhnaline palsam on kokku segatud kookos- ja jojobaõlist ning shea- ja kakaovõist. See pakub pikaajalist niisutust ja tänu oma läbinisti looduslikule koostisele ei tekita kuultel sõltuvust. 

Põsepunana kasutades saab seda kasutada nii puhtal nahal kui jumestuskreemi peal. See ei sulata jumestuskreemikihi sisse auku, vaid jääb ilusti meigipõhjatoodete peale. Hind: 15. 90 EUR.


Scrub & Pamper kehakoorija



Scrub & Pamper kehakoorija on suures 200-ml purgis, millest jätkub pikaks ajaks. Koorivate osadena sisaldab ta suhkruterakesi, mis pakuvad õrna, kuid siiski tõhusat koorimist. Sheavõi, kookos- ja kastoorõli muudavad koorija mõnusalt kreemitaoliseks ning üliniisutavakas. Seda on mugav kasutada, sest koorija ei pudise masseerimise ajal kehalt maha. Nahk jääb peale koorimisprotseduuri pehmeks, elastseks ja tõhusalt niisutatuks, nii et peale selle kasutamist ei ole kreemitamine enam vajalik. Väga meeldib!



Strenghten Me juukseõli



Strenghten Me juukseõli on Tilk! valikus olnud juba mõnda aega, kuid mina jõudsin selle proovimiseni alles nüüd. Olen seda kasutanud kahel viisil - enne pesemist võib rikkaliku koguse õli kanda kogu juuksepikkusele ja peanahale ning lasta 15 minutit või isegi kauem mõjuda. Juukseõli sisaldab nõgese ekstrakti, mis tugevdab juuksejuuri, vähendab väljalangemist ning hallinemist. Peale õlimaski tuleb juuksed šampooniga vähemalt 2 korda üle pesta, et pea korralikult puhtaks saada.

Peale pesemist kannan aga väikese koguse õli juukseotstele, et kaotada karedus ja kahusus. Kui kasutada üks pumbatäis õli, siis ei muuda see juukseid raskeks, vaid annab siledust, läiget ja pehmust. Hind: 17.90 EUR.


Tilk! meeskond saatis mulle ka mõned mu vanad lemmiktooted.

Smooch Me huulepalsam on üks mu läbi aegade lemmikumaid hügieenilisi huulepulki ja olen neid ära kasutanud juba lugematul hulgal. Palsam kaitseb huuli nii külma kui kuuma ilma eest, niisutab, pehmendab ja annab kerge läike. Must have toode minu iluarsenalis! Hind: 6.95 EUR.

Refresh Me roosiveega näotoonik sisaldab lisaks muule heale- paremale ka probiootikume, mis aitab säilitada naha loomulikku tasakaalu. Toonik niisutab ja värskendab, parandab jumet ning silub naha tekstuuri. Suur lemmik! Hind:17.90 EUR.

Millised Tilk! tooted on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment