Wednesday, November 18, 2020

Palju õnne sünnipäevaks, Tilk!!!!!

Minu suur lemmik Tilk! looduskosmeetika saab sel aastal 5-aastaseks ja sel puhul tulevad Tilk.bio e-poodi müügile viie neid inspireerinud naise lemmiktoodete komplektid. Minul on rõõm ja au olla üheks nende muusadest ja alates tänasest on minu komplekt Tilk.bio e-poes müügil. Kasuta ostu sooritades kindlasti ka koodi "penelope", mis annab -15% soodukat.

Tilk! meeskond palus mul kokku panna viiest lemmiktootest koosnev komplekt ja ausaltöelda oli see päris keeruline, sest põrutavalt häid tooteid on nende valikus ju hoopis rohkem kui viis. Aga valisin siis nii, et oleks midagi näole, midagi huultele ning midagi ka kätele ja minu beauty box näeb välja selline:


Detox Me mask 

Universaalne toode, mis aitab kõigi nahaprobleemide vastu. Kuivi kohti niisutab, rasustel aladel hoiab hoopis rasueritust kontrolli all. Ennetab kortse, puhastab poore ning aitab vistrike vastu. Märgatavalt mugavam kasutada kui teisi turbamaske, sest ei kuiva näol ära ja ei tekita kipitavat tunnet ega nahapunetust.

Refresh Me näovesi ja Bliss Me kätekreem



Värskendav, puhastav ja tasakaalustav näovesi sisaldab probiootikume ja aitab hoida naha mikrofloorat. Tal on nii head niisutavad omadused, et laiskadel päevadel pole kreemi kasutamine peale selle tooniku näole kandmist vajalikki, juba ainult toonik teeb naha nii mõnusaks.

Bliss Me on suurepärane kätekreem, mis pakub tõhusat niisutust ja imendub hetkega. Peale käte kreemitamist saab kohe edasi toimetada, kartmata igale poole rasvaseid näpujälgi jätta.


Smooch Me huulepalsam



Mul on alati korraga mitu huulepalsamit kasutusel - üks vannitoas, teine käekotis ja kolmas lauasahtlis, et oleks kohe ligi võtta, kui vaja on. Smooch Me on ainus palsam, mida viitsin mööda maja taga otsida, olgugi, et mõni teine võib käeulatuses olla. See niisutab väga mõnusalt ja on täpselt paraja konsistentsiga - korraga tuleb täpselt paras kogus, ei jäta huultele paksu kleepuvat kihti ega tekita sõltuvust.

Nourish Me näokreem 



Tilk! laiast kreemide valikust ühte lemmikut välja valida on väga keeruline, sest tegelikult on mul mitu üsna võrdset lemmikut ja neid pingeritta panna ma tegelikult ei oskagi. Päevakreemidest kuuluvad TOP 3 hulka Nourish Me ja Bliss me niisutavad ning vananemisvastased kreemid ja öökreemidest pean kindlasti ära mainima Spoon Me, mis aitab hädast välja siis, kui nahk väga kuiv on ning erilist hoolitsust vajab. Nourish Me on mul hetkel kasutusel ja armastan seda seetõttu, et ta niisutab sügavalt, kuid imendub kiiresti, jätmata nahale tuntavat kihti. Tal on mõnus vahuline koostis ja pisut mõrkjas ravimtaimede lõhn, mis meenutab värskelt niidetud suvist heinamaad ja pakub tänu sellele lausa aroomiteraapilise efekti.

Ükshaaval ostes maksaksid need tooted kokku 92.55 EUR. Komplektihinnaga on nad saadaval hinnaga 79 EUR, aga kui lisad ostu sooritades sooduskoodi "penelope", siis saad kogu selle karbitäie headust kätte 67.15 euro eest. Kui see pole hea diil, siis mis üldse on?

Nii et palju õnne Tilk! looduskosmeetikale ja loodetavasti meeldib minu kokku pandud komplekt ka teile!

Force of Beauty Facebooki lehel on käimas loosimäng, mille võitja saab sellesama komplekti endale. Võta kindlasti osa!!!

No comments:

Post a Comment