Friday, November 20, 2020

Artdeco Awaken Your Golden Goddess kollektsioon

Artdeco erikollektsioonid on alati väga pilkupüüdva kujundusega, kuid selleaastane talvekollektsioon Awaken Your Golden Goddess on vist läbi aegade minu kõige lemmikum. Pühadekollektsiooni märksõna on sädelus ning kuldset sära leidub siin nii silmadele, huultele kui kogu kehale. Rosalind e-poest saadeti mulle pakike Golden Goddess toodetega ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest. Kirjutan toodete juurde nende täishinnad, kuid tegelikult on hetkel Rosalind e-poes käimas sooduskampaania, nii et postituses olevatest hindadest läheb praegu -20% maha.

Crystal Beauty Dust



Seda luksuslikus retropudelis säratoodet on Artdeco pühadekollekstioonides olnud varemgi. Mul on seda olemas ka hõbedases variandis. Uus kuldne kollektsioon aga vajas seda imeilusat sädelust muidugi ka kuldses kuues. Beauty Dust on ülipeen ja väljub pihustist ühtlase õrna pilvekesena. Seda võib pihustada kehale, juustele või näole. Minu meelest on nii tugev sädelus näol veidi liig, aga juustel ja kehal kasutamiseks on sädelus ideaalne. Avara dekoltee ja paljaste õlgadega peokleidi juurde sobib see  kui rusikas silmaauku ja annab peovälimusele viimase lihvi. Luksuslik pudelike on kindlasti ka hea kingitus mõnele ilufännist sõbrale ning toob meigilauale pisut Hollywoodi kuldaja glamuuri. Väga meeldib! Hind: 19.90 EUR.

Golden Goddess põsepuna



Glitteriga üle kallatud toosis peitub kahest sektorist koosnev kerge sädelusega põsepuna. Heledam pool sillerdab tugevamalt ja tumedam on pisut tagasihoidlikum, nii et sektoreid segades on võimalik  iga kord vastavalt tujule sobiva intensiivsusega sädelev põsepuna üles ehitada.


Põsepuna on tugeva pigmendiga ja jääb peale sama tugevalt kui ta toosis paistab, nii et sobib pigem julgema meigi sõbrale. Värv püsib väga hästi ja ei haju ega vaja päeva jooksul värskendamist. Hind: 24.90 EUR.

Lauvärvid



Artdeco lauvärve on võimalik osta ükshaaval ja need ise sobivas suuruses magnetpõhjaga karpi kinnitada. Lauvärvikarpe on saadaval 2- 10 lauvärvi jaoks   ning paljude erinevate kujundustega. Awaken Your Golden Goddess kollektsioonis on saadaval kolmene kuldne karp, aga kuna minul oli karp juba kodus olemas, siis valisin sinna sisse lihtsalt kolm uut sädelevat värvi. Eriliseks lemmikuks sai mulle lillakas toon Sparkle Plum Pudding, kuid tegelikult on kõik kolm väga lihtsalt kasutatavad ja annavad hästi ilusa tulemuse. Minu lemmikviis nende sädelevate värvide kasutamiseks on nii, et kõigepealt katan kogu liikuva lau mõne sarnases toonis mati värviga, hajutan seda pisut ka ülespoole koopajoonele ja siis kannan lau keskele näpuga vajutades peale sädelevat lauvärvi. Näpu soojus ja surve aitab säratooni peale kanda ilma pudisemiseta. Selline silmameik valmib vaid paari minutiga, kuid näeb välja nii ilus, et tundub, nagu oleksid meigi tegemisega pikalt vaeva näinud.  Ühe lauvärvi hind: 6.90 EUR.

Tihendav ripsmetušš



Väikese kummiharjaga tušš annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust ja sellega pääseb kenasti ligi ka silmanurgas olevatele pisikestele ripsmetele. Kahjuks ei ole ta veekindel ning märjaks saades hakkab määrima. Mul on tundlikud silmad, mis tuule või päikese käes kergesti vesistama hakkavad ning mul kippus see tušš laiali minema ja seetõttu lemmikuks ei saanud. Hind: 11.90 EUR.

Huulepulgad



Uues kollektsioonis on kahte sorti huulepulkasid - kuldses pakendis on sädelusega üle kallatud Lip Jewels ja mustas tuubis Metallic Lip Jewels. Mõlemad on väga rikkalikult sädelevad kauapüsivad värvid.

Kuldne Lip Jewels on mul toonis Showgirl. See jääb huultele täpselt sama intensiivselt kui ta pulgas paistab ja lisaks välisküljel olevatele suurematele säraosakestele on tal sees veel ka imepisikest sädelust. Huultel jääb see väga efektne. Esimesel kasutuskorral satub huultele palju välisküljel olevaid suuri säraosakesi, mida on huultel tunda. Järgnevatel kasutuskordadel neid enam nii palju huultele ei satu ning siis enam huultel mingit karedat tunnet ei teki. 

Metallic Lip Jewels saadeti mulle toonis Indecent Rose. See sisaldab ülipeeneid säraosakesi ja lisaks sellele on tal metallikläige. Ta kipub huuli veidi kuivatama, nii et mitu päeva järjest ei ole seda seetõttu mugav kanda. Enne metallikvärvi kasutamist on hea huuli koorida, sest nii jääb värv peale kõige ilusama ja ühtlasema kihina. Ühe huulepulga hind on 17.90 EUR.

Valgustpeegeldav meigialuskreem



Praimeritega on mul selline love/hate suhe. Ma ju tean, et nad töötavad ning aitavad meigipõhjal paremini peale jääda, kuid sageli sisaldavad nad silikoone, mis kipuvad mul poore ummistama ja punne tekitama. Selleks polegi ma enda nahale väga palju sobivaid meigialuskreeme leidnud. Suur oli mu rõõm, kui Artdeco praimeri koostisosasid lugedes vaatas sealt vastu hoopis rida toitvaid õlisid ja dimethicone'i, mis minul punne tekitab, koostises üldse ei olnud. Artdeco Illuminating Primer sisaldab ülipeeneid säraosakesi, mis ei jäta sädelevat tulemust, vaid kingivad nahale hoopis kerge kuma. Praimer muudab nahapinna ühtlasemaks ja siledamaks, täidab väikesed kortsukesed ning tänu sellele jääb jumestuskreem peale ühtlasema ja ilusama kihina. Hind: 16.90 EUR.

Milliseid tooteid Artdeco pühadekollektsioonist sina kõige rohkem järgi proovida tahaksid?

No comments:

Post a Comment