Wednesday, November 25, 2020

Paese

Täna avas oma virtuaalsed uksed kosmeetikakaubamaja Meigiweb, mis tegi Eesti meigifännidele kättesaadavaks kolm uut sarja - Paese, Beauty Creations ja Moira. Ma ei olnud ühestki neist sarjadest varem kuulnud, nii et kui Meigiweb mulle mõni aeg tagasi pakikese Paese toodetega saatis, jätkus põnevust ja avastamisrõõmu kohe pikaks ajaks.

Paese on Poolas toodetud kosmeetikasari, kelle valikust leiab nii nahahooldus- kui meigitooteid. Naha tervis on Paese südameasjaks, nii et kõik nende meigitooted on loodud nahasõbralikest koostisosadest ja sisaldavad hooldavaid komponente. Erilist uhkust tunneb Paese oma Nanorevit toodete üle, mis sisaldavad mustsõstraseemneõli ja mõjuvad nahale otsekui supertoit.  

Avamisnädala puhul andis Meigiweb mulle sooduskoodi ka - kui kasutad ostu sooritades koodi penelope20, saad kõigi toodete hinnast 20% allahindlust. Kood kehtib 29. novembrini.

Aga aitab sissejuhatusest, näitan hoopis ette, millised tooted Meigiweb mulle saatis.

Natural Finish kauapüsiv jumestuskreem



Natural Finish jumestuskreem kuulub Paese eriti kiidetud Nanorevit sarja hulka ja sisaldab nahka hooldavat mustsõstraseemneõli ning vananemisvastaseid komponente. Ta on mõeldud spetsiaalselt tundlikule nahale ja pideval kasutamisel vähendab nahapunetust.

Paese jumestuskreemi üks kiht annab keskmise katvuse. Kui kanda näole kaks kihti, saavutab tugevalt katva meigipõhja. Jumestuskreem jääb nahal matt ja nagu nimigi lubab - püsib väga hästi. Seda on saada kaheksas toonis, minule sobib toon Nude. Jumestuskreemil on hästi mõnus magus lõhn, mis meenutab barbarissi kommi. Kommilõhnalist jumestuskreemi polegi mul varem olnud. See teeb alati tuju kuidagi väga heaks- aroomiteraapia oma täies ilus. :) Hind: 27 EUR.

Sära andev meigialuskreem



Säraosakestega meigialuskreem on libeda-siidise tekstuuriga ning jätab nahale läbipaistva kerge sädelusega kihi, mille peale jumestuskreem ühtlasema kihina kinnitub ja paremini püsib. Toote üheks põhiliseks koostisosaks on dimethicone ja kahjuks see komponent minu nahale ei meeldi - juba peale kahte päeva kasutamist märkasin, et näole hakkas tekkima ummistunud poore ja punne. Nii et seda praimerit ma silikoonisisalduse tõttu kahjuks kasutada ei saa. Hind: 15.90 EUR.

Peitekreem



Paese peitekreem sai kõigi proovitud toodete hulgast mu suurimaks lemmikuks. Paksu koostisega peitekreem on niisutava toimega, katab silmade aluse tumeduse edukalt ära, kuid jääb nahal märkamatu. Püsib väga hästi - ei hakka silmaümbruse kurdudesse kogunema ka siis, kui märjaks saab. Seda saab kasutada ka lauvärvide praimerina, sest ta moodustab laugudele heleda ühtlase baasi, mille peal lauvärvid eriti erksalt peale jäävad ja paremini püsivad. Tõesti super hea toode - soovitan soojalt! Saadaval kolmes toonis, minu oma kannab nime Light Beige. Hind: 14.90 EUR.

Siin pildil on näha jumestus- ja peitekreemi toonid:


Puuder



Klassikaline pressitud puuder on ülitõhus matistaja. Mul kipub laup päeva jooksul läikima hakkama ja kumavate kinnituspuudritega, mis praegu väga popid on, juhtub see juba paari tunniga. Kuna mina aga lauba läikimist ilusaks ei pea, siis eelistan alati korralikult matistavat puudrit. Paese puuder kinnitab meigi terveks päevaks ja matt tulemus kestab samuti väga pikalt. Enamasti pole ma tundnudki vajadust sellega tehtud meiki päeva jooksul kohendada. Ainult siis, kui päris õhtul on vaja veel inimeste sekka minna ja meik sai tehtud hommikul vara, siis olen näo teist korda puudriga kergelt üle käinud. 

Puudritoos on praktilise suuruse ja kujuga ning mahutab kaane alla ära ka pehme švammaplikaatori, millega toodet näole kanda. Sulgub kindlalt, nii et igati mugav käekotis kaasas kanda. Puuder on üsna tugevalt pigmenteeritud ja suurendab meigipõhja katvust, nii et seda kasutades ei maksa jumestuskreemiga üle pingutada - piisab ühest kergest jumestuskreemikihist, sest puuder annab veel lisakatvust juurde. Minu heledale neutraalse alatooniga nahale sobib toon Ivory. 

Ütlesin küll enne, et peitekreem oli mul lemmiktoode, aga praegu hakkasin isegi veidi kahtlema, et äkki napsab esikoha hoopis see puuder... Väga meeldib!  Hind: 19 EUR.

Modelleerimistooted



Paese põsepuna ja highlighter sisaldavad mõlemad nii pisikesi säraosakesi, kui ka kuma lisavaid pigmente. Põsepuna on väga tugevalt pigmenteeritud, nii et sobib pigem julgema meigi armastajale. Jääb peale tõesti sama erksalt kui ta toosis paistab. Šampanjatoonis särapuuder ei ole sama pigmenteeritud kui põsepuna ja sellega saab anda nii vaevumärgatava kuma, kui mitme kihi abil tugeva highlighti üles ehitada. Hind: 12.90 EUR.

Nanorevit sarja hulka kuulub ka kontuurimisduo. Selliste pooleks jaotatud näopalettidega on mul alati see jama, et kohevamat sorti päikesepuudripintsel ei taha päris hästi oma sektorisse ära mahtuda ja kipub pudisid viskama ka heleda tooni alasse. Tuleb hästi ettevaatlikult manööverdada, et pruuni värvi võttes heledat ära ei määriks. Kui see väike miinus kõrvale jätta, on toode ülihea - varjuvärvi toon on kena neutraalne pruun, mis ei jää mingi nurga alt nahal oranžikas, vaid sulab nahatooniga kenasti ühte ja selle abil saab teha ilusad loomulikud modelleeringud. Puuder on lihtsalt hajutatav ja püsib hästi. Hele sektor on kollaka alatooniga, nii et sobib eriti hästi just neile, kel on silmade all lillakat tooni rõngad - kollane aitab nimelt lillat tooni neutraliseerida ja lisab samal ajal silmade alla kirkust. Hind: 12.90 EUR.


Dreamily lauvärvipalett



Dreamily lauvärvipalett koosneb neljast matist ja neljast sädelevast toonist. Mahedaid pastelseid värve on lihtne omavahel kombineerida. Igapäevaseks kergeks-kiireks silmameigiks on mu lemmikud kõik ülemises reas olevad heledad toonid, eriti palju olen kasutanud matti neutraalset valget tooni, millele lisan juurde kas lillat, roosat või mõnel päeval ka mõlemat. Matt tumepruun värv on väga tugeva pigmendiga ja sobib hästi ka lainerina kasutamiseks. Kannan seda niiske peenikese pintsliga ripsmepiirile ja värv püsib väga hästi.


Lauvärvid on lihtsalt hajutatavad, pudisevad peale kandes minimaalselt ja ei hakka päeva jooksul lauvakku kogunema. Meigiwebi poest ei leidnud praegu seda paletti ühekaupa müügil, aga ta on saadaval komplektina koos Puff Cloud puudriga. Komplekti hind: 21.52 EUR.


Kulmupliiats



Toon Dark brown on ilus neutraalne pruun, mis jääb kulmudel hästi loomulik. Pliiats on hea tugevusega - ei liiga kõva, ega liiga pehme - täpipealt paras, et saaks kulme lihtsa vaevaga kujundada. Teises otsas on tal spiraalharjake, mis minu meelest on kulmupliiatsite juures lausa hädavajalik väike mugavuslisa, nii et olen alati väga rahul, kui pliiatsitele see külge monteeritud on.

Matt huulepulk



Toon Classy on ilus rahulik punane, mis sobib igasuguse meigi juurde ja ei mõju ka igapäevaselt kandes ülepakutuna. Värv on kauapüsiv ja jääb huultel matt, kuid ei kuivata üldse huuli ning on mugav kanda. 

Kas oled Paese sarjast varem kuulnud? Tutvu kogu tootevalikuga Meigiwebi e-poes ja ära unusta ostu sooritades kasutada minu sooduskoodi penelope20, et saada 20% hinnavõitu.

No comments:

Post a Comment