Friday, July 31, 2020

Põhi Peal!

Üks kuu jälle mööda tuhisenud ning aeg anda oma lõplik hinnang vahepeal otsa lõppenud iluvidinate kohta. Juulis otsa saanud toodete seas oli nii suuri lemmikuid kui parajaid põrumisi. Hüvasti tuli jätta selliste asjadega:


Nyx Control Freak läbipaistev kulmugeel - Läbipaistev geel kinnitas kulmukarvad ilusti soovitud kohale ja hoidis neid seal terve päeva. Kui geel oli alles värske, siis jättis ta kulmud veidi märjaks, nii et alguses ta mulle seetõttu eriti ei meeldinud, aga peale paari nädalat kasutamist muutus toode paksemaks ja kuivemaks ning siis olin temaga igati rahul. Mõistliku hinnnaga ja jätkus pikaks ajaks. Ostaksin teinekordki. Hind: 8.40 EUR.

Tilk! Fresh  Clean puhastuskreem - Tõhus puhastuskreem võttis vaevata lahti kogu näojumestuse ning nahk oli pesu järgselt elastne ja niisutatud. Tootes sisalduvad probiootikumid aitavad säilitada naha loomulikku mikrofloorat. Sobis ka silmameigi eemaldamiseks ning ei pannud silmi kipitama. Meeldis! Hind: 18.90 EUR.

Tilk! Refresh Me näosprei - Väga suur lemmik, mida olen järjest ära kasutanud juba 3 pudelitäit. Seda võib kasutada nagu näotoonikut, või pihustada jumestuse peale. Praegu otsa lõppenud pudeli pihusti oli üsna jämeda väljalaskega, nii et ma seda jumestuse peale ei lasknud, sest ta kippus märgi täppe jätma. Aga enne näo kreemitamist toonikuna kasutamiseks on ta lihtsalt super. Laiskadel päevadel olengi seda ainsa näohooldustootena kasutanud - ta on nii mõnusalt niisutav, et peale selle kasutamist ei karju nägu enam kreemi järgi. Nagu ka eelmisena mainitud puhastuskreem, sisaldab ka Refresh Me näosprei probiootikume, mis on viimastel aastatel nahahooldustoodete koostises täielikku võidukäiku teinud komponent. Hind: 17.90 EUR.

Benecos deodorant - Eelistan kasutada alumiiniumivabasid deodorante ja siiani on hea hinna-kvaliteedi suhte tõttu saanud lemmikuks Crystal deodorant. Seda pole aga alati saada, nii et aegajalt katsetan ka teisi variante ja viimati Crystali asenduseks ostetud Benecos deodorant oli küll suur pettumus. Mingit kaitset higilõhna vastu see ei pakkunud ja pole üldse vahet, kas ma seda hommikuti kasutan või mitte. Nii et seda ma lõpuni ei kasutanud ja uueti kindlasti ei osta. Hind: 5.99 EUR.

Marence tselluliidivastane kehaõli - Looduslik kehaõli on ülihea lõhnaga, kiirelt imenduv ja jätab naha väga pehmeks ning elastseks. Nahk muutus seda kasutades siledamaks ja ilusamaks küll, nii et mul jagub Marence õli kohta vaid kiidusõnu. Hind: 24.90 EUR.

Tilk! Coffee Break kehakoorija - Kohvipuru baasil koorija on nauditava lõhnaga ning sisaldab ka kookosõli ja sheavõid, mis nahka koorimise ajal niisutavad. Tõhus, mõnus ja ergutav  - meeldis väga! Hind: 15 EUR.

Myvitamins Hair, Skin & Nails kapslid - Sain selle purgikese Lookfantastic ilukarbist. Ise poleks seda ostnud, aga kuna kapslid juba olemas olid, eks kasutasin nad siis ära. Purgis oli kapsleid 2nädalase kuuri jaoks. Ei pannud seda kasutades ei juuste, küünte ega naha juures mingit muutust tähele, nii et mul sellesse toidulisandisse usku ei ole. Hind: 8.38 EUR.

Morphe Continuous Setting Mist - Läbi aegade kõige lemmikum meigifiksaator! Pole kohanud ühtegi teist, mis sama peenelt vedeliku välja pihustada suudaks. Aitab puudrilistel toodetel paremini üksteise sisse sulada ja pikendab meigi püsivust. Väga soojalt soovitan! Hetkel on see kahjuks läbi müüdud. Hind: 18 EUR.

Sellised iluvidinad said siis otsa juulikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment