Tuesday, April 14, 2020

Tilk! uudistooted

Tilk! on Saaremaal toodetud looduskosmeetikasari, kelle tõhusad vahulise koostisega kreemid on mu nahahooldusrutiinis juba pikka aega aukohal olnud. Nende tootevalik täieneb pidevalt ja eelmisel kuul lisandus sinna hetkel täiesti hädavajalik uudistoode - Purify Me kätepuhastusgeel. Uuenenud on ka Cuddle Me kehavaht, mis on senisest veelgi õhulisema koostisega. Sain uued tooted omal nahal järgi proovida ja tänases postituses nendest juttu tulebki.


Purify Me kätepuhastusgeel



Värskendav kätepuhastusgeel sisaldab karge lõhnaga teepuuõli ning niisutavat aaloe verat. Nahale kandes tekitab see hetkeks õhetava tunde ja aaloe hoolitseb selle eest, et toode käsi ei kuivataks. 100milliliitrine pumbaga pudel on praktilise suurusega - jätkub tükiks ajaks, kuid on samas piisavalt väike, et kenasti käekotti mahtuda. Hetkel saadaval soodushinnaga 13.90 EUR.

Cuddle Me kehavaht



Cuddle Me kehavaht on läbinud uuenduskuuri ja on nüüd veel vahusema ning pehmema tekstuuriga kui varem. See on väga omamoodi koostisega - võie on purgis täiesti tahke ja esmapilgul võiks arvata, et ta on kõva, aga kui näpu purki pistad, siis on kreem hoopis vahuline ja nahale kandes muutub kehasoojuse mõjul hetkega hoopis õliks, mis koheselt imendub ja tõhusalt niisutab. Hästi mõnus kasutada!


Kehavahul on üsna tugev lõhn, milles on kõige rohkem tunda kakaovõid ja kadakamarja. Lõhn on mõnusalt "söödav" aga püsib nahal väga kaua, mis on minu jaoks toote ainus miinus. Kui õhtul nahale määrida, siis hommikul on lõhn veel tugevalt tunda ja see hakkas mind veidi häirima. Kui saaks Cuddle Me vahust ka veidike tagasihoidlikuma lõhnaga variandi, siis oleks see minu läbi aegade kõige lemmikum kehaniisutaja, sest ta on lihtsalt erakordselt mõnusa koostisega ja niisutatud tulemus püsib pikalt. Hind: 14.99 EUR.

Lisaks uudistoodetele varustas Tilk! meeskond mind ka mõnede vanade lemmikutega:


Detox Me turbamask



Tilk! toodete seast olen leidnud palju lemmikuid, aga kui kuldmedali jagamiseks läheb, siis minu superlemmik on just see mask. Turbamaske olen kasutanud väga palju erinevaid ja kõik nad sobivad mu nahale väga hästi. Tilk! mask erineb teistest selle poolest, et sisaldab nahka hooldavaid õlisid ning on kreemja ja vahulise tekstuuriga. Kui muidu tuleb turbamaske mõjuaja jooksul mitu korda veega niisutada, et nad nahal ära ei kuivaks, siis Detox Me mask püsib nahal niiske ja seda on palju mugavam maha loputada kui teisi turbamaske. Ta on imeline kõik-ühes toode, mis niisutab, puhastab poore, võitleb punnide vastu ning on kortsudevastase toimega. Lihtsalt super!!! Hind: 18.99 EUR.

Brighten Me silmaümbruskreem



Hüaluroonhape, roosivesi, kurgiseemneõli, saialill, kortsleht ja põldosi hoolitsevad õrna silmaümbrusnaha eest igakülgselt. Olen seda vahulist roosat kreemi ühe purgitäie juba ära kasutanud ja tema headuses 100% veendunud. Imendub kiiresti ning pakub pikalt kestvat niisutust. Hind: 32.90 EUR.

Smooch Me huulepalsam



Nurmenukuga palsam Smooch Me kaitseb ja niisutab huuli ning annab kerge läike. Palsamil on õrn magus lõhn ja ta on täpselt paraja koostisega - libiseb huultele ühe kerge tõmbega ning imendub koheselt, jätmata kleepuvat või rasvast kihti. Väga meeldib! Hind: 5.95 EUR.

Tilk! E-poes on hetkel käimas kampaania ja kasutades koodi "mosaaremaa", saad kogu ostukorvilt 15% hinnasoodustust. Lisaks kingib Tilk! iga sooduskampaania raames tehtud tellimuse kohta Kuressaare haiglale ühe kätekreemi, et haiglapersonali töökatele kätele praegusel raskel ajal hoolitsust pakkuda.

No comments:

Post a Comment