Thursday, April 23, 2020

Artistry uus kollektsioon Tokyo edition

Amway meigisari Artistry annab mitu korda aastas välja värvika erikollektsiooni ja kõige värskem neist kannab nime Tokyo Edition. Pakendidisain on erikollektsioonidel alati väga pilkupüüdev ja sel korral kaunistavad karbikesi kirsiõied ning kaunid jaapanlannad. Artistry meeskond saatis mulle ülevaate kirjutamiseks sellised tooted:


Oh-So-Cheeky põsepuna



Alustan oma lemmikust, milleks on Oh-So-Cheeky põsepuna toonis Kimono Pink. Roosa puudriline põsepuna on pakitud väga omamoodi švammotsikuga purki. Toode sisaldab sädelevaid osakesi, mida on lisatud just piisavalt, et anda kaunis valgustpeegeldav efekt, mis naha hästi ühtlaseks ja siledaks muudab, kuid on siiski piisavalt tagasihoidlik, et sobib ka õrna päevameigi juures kasutamiseks.  Põsepuna pigment on keskmine ja seda saab kenasti vastavalt soovile üles ehitada - üks kiht annab õrna õhetuse ja mitme kihina peale kandes on võimalik saavutada väga särtsakas tulemus.


Švammaplikaatori mõte on ilmselt see, et pealekandmiseks ei ole pintslit vaja, aga minule seda otse topsist nahale kanda ei meeldi, sest nii et ole mingit kontrolli, palju toodet näole jõuab ja on lihtne üle pingutada. Mulle meeldib seda põsepuna kasutada nii, et tupsutan teda natuke käeseljale ja võtan sealt oma tavalise põsepunapintsliga. See põsepuna sai uue kollektsiooni toodetest minu lemmikuks - hästi ilus värv, mis lisab näole värskust, kustutab vanusest hea mitu aastat maha ja püsib kenasti terve päeva. Hind: 24.17 EUR.

Jelly Plumping Lip Tint



Geeljas huuletint imendub täiesti huulte sisse, on seetõttu puudutus- ja kulumiskindel ning püsib väga pikalt. Huuletele ei jää seda kasutades mingit tuntavat kihti ja näiteks tassist jooki rüübates ei kandu klaasiäärele raasugi värvi. Seda on saadaval kahes toonis ja mina sain endale heledama, mis kannab nime Persimmon. See paistab esmapilgul väga erk punane, kuid pigment on tal õrnake ja selleks, et huultel mingit värvi üldse näha oleks, peab peale kandma vähemalt 2-3 kihti.

Tindil on kergelt huuli lopsakamaks muutev efekt, aga peale kandes ei tekita ta mingit õhetavat või kipitavat tunnet, mida teised samalaadsed tooted enamasti tegema kipuvad. Värv on ilus ja püsib pikalt, kuid jääb peale veidi ebaühtlaselt - kui huultel on mõni vähegi kuivem piirkond, siis sinna jääb värv väga tugevalt, kuid ülejäänud huultele annab pigem läbikumava tooni. Kaugelt vaadates see välja ei paista, kuid lähemal uurimisel hakkab häirima. Hind: 22.75 EUR.

Power Brow Pen kulmumarker



Power Brow Pen lõhnab nagu veekindel marker ja tema toon ning püsivus ei jää samuti markerile eriti alla. Tugeva pigmendiga kulmuvärv on nii hea püsivusega, et isegi peale duši all käimist oli ta osaliselt veel alles ja selle täielikuks maha võtmiseks tuli kasutada veekindla silmameigi eemaldajat.

Kogu kulmu täitmiseks ei ole see hea vahend, sest õrna ja hajutatud joont on sellega väga keeruline teha. Kõige ilusama meigi sain sellega nii, et kõigepealt tegin enamuse kulmumeigist puudriga valmis ja Power Brow Peniga joonistasin välja peenikese ja konkreetse lõpuosa ning lisasin seda väikeste joonekeste haaval sinna, kus kulmu sees hõredam koht oli. Power Brow Peni on saada kahes toonis ja minule sobib neist heledam Ginza Chai Latte. Hind: 28.44 EUR.

Correct & Perfect Face Compact



Meigipõhjakarbike sisaldab kahte värvikorrektuuri kreemi ja jumestuskreemi. Roheline peitekreem on mõeldud punaste alade neutraliseerimiseks ja lilla liigse kollase tooni kaotamiseks. Kreemid hajuvad nahale väga hästi, mahendavad soovimatuid toone, kuid hajuvad ise nahale nii hästi ära, et sulavad loomuliku nahatooniga ühte. Ei ole nii, et punase laigu asemel on pärast näol roheline laik, vaid kreem neutraliseerib punase ära, kuid muutub ise seejärel nahatooni sarnaseks. Üsna maagiline värk. Kahjuks ei ole nende peitekreemide püsivus kuigi hea. Ma kasutasin rohelist tooni silmade ümbruses, kus punased veresooned läbi naha kumavad. Katsin peitekreemi jumestuskreemiga ja puuderdasin korralikult, kuid juba poole tunni pärast panin tähele, et meik hakkas miimikakurdudesse kogunema, nii et minu lemmikuks see karbike paraku ei saanud.


Correct & Perfect karbikesi on saadaval viies tumedusastmes ja minule saadeti toon Shibuya Medium. Kahjuks jääb see minu heleda naha jaoks liiga tumedaks, nii et mina seda kogu näol kasutada ei saa. Proovisin sellega hoopis nägu modelleerida, aga toode on keskmise katvusega ja modelleeringute tegemiseks kippus ta liialt ära hajuma. Hind: 42.66 EUR.


Karbikesel on kolm korrust - esimeses kihis on peitekreemid, selle all jumestuskreem ja kõige all laegas švammi jaoks:


Olen Artistry tooteid päris palju kasutanud ja nende hulgast täielikke pärleid avastanud. Mu suurimad lemmikud on olnud Hydra V ja Exact Fit jumestuskreemid, mida olen ära kasutanud juba 3 pudelit. Samuti olen väga suur Artistry lauvärvitriode ja silmapliiatsite fänn, mis on mu igapäevases meigirutiinis juba aastaid aukohal.

Kas oled Artistry meigitoodetest midagi proovinud? Millised on sinu lemmikud?

No comments:

Post a Comment