Thursday, April 30, 2020

Põhi Peal!

Üks kuu jälle mööda saanud ja aeg anda oma lõplik hinnang vahepeal otsa saanud kosmeetikavahendite kohta. Aprillis kasutasin lõpuni sellised tooted:


Matisse Color sinine otsemõjuga pigment - Ostsin laste soovil mõned juuksetoonijad, et neile värvilisi salke teha. Matisse Color juuksevärvidel on ülihea magus lõhn ja need kantakse juustele ilma vesinikku lisamata, nii et nad ei kahjusta juukseid. Ostsin kolm erinevat värvi - sinise, roosa ja lilla. Kaks viimast tulid juustest paari pesuga maha, aga see sinine on väga püsiv - tegin lapsele salgud kuu aega tagasi ja need on ikka veel juustes. Sinine toon on väga intensiivne ja määrib kõike, mille vastu ta korrakski puutub, nii et seda kasutades on kindlasti vaja kummikindad kätte panna nii pealekandmise ajal kui maha pestes. Minu jaoks on pikk püsivus toote juures miinuseks, sest ostsin need värvid laste jaoks ja arvasin, et nad kõik tulevad paari pesuga maha. Aga kes otsib püsivat otsevärvi, siis selle jaoks on see sinine toon just sobiv. Jätab juuksed väga pehmeks nagu mask.  Hind: 6.80 EUR.

Catrice Instant Awake peitekreem - Ülihea peitekreem, millel on keskmisest tugevam katvus, kuid mis jääb nahale väga õhukese märkamatu kihina. Toon 005 sobib ka heledanahalisele kasutajale ja lisab silmade alla kirkust. Toode ei hakka päeva jooksul silmaümbruse kurdudesse kogunema. Mul olid Catrice peitekreemiga samaaegselt kasutusel ka Tarte Shape Tape, Jouer High Coverage Concealer ja Jaffree Star Magic Star, aga kõige rohkem kasutasin just seda kõige odavamat ja see saigi esimesena otsa, nii et minu jaoks tõesti üks täielik soodsa hinnaga pärl, mis kordades kallimatele toodetele tuule alla teeb. Saadaval suuremates Selverites. Hind: 5.19 EUR.

The Body Shop kanepi dušiõli - Dušiõli näeb pudelis välja nagu tavaline paksemat sorti õli, kuid niiskele nahale kantuna muutub piimjaks kreemiks, mis pesemisega üheaegselt nahka ka sügavalt niisutab. Kui enamasti on The Body Shopi tooted magusalõhnalised, siis see õli lõhnab vürtsikalt ja mulle hakkas see aroom väga meeldima. Dušiõli saab edukalt kasutada ka raseerimiseks. Hetkel saadaval soodushinnaga 13.60 EUR.

Pixi Makeup Fixing Mist - Pixi näospreid on mu suured lemmikud. Nad väljuvad pihustist ülipeene uduna, mida nahale langemas praktiliselt ei tunnegi. Kinnitavad meigi, pikendavad selle püsivust ja kaotavad jumestuse puudrilise välimuse. Neid on saadaval mitu erinevat ja minu lemmikuks on tegelikult Hydrating Milky Mist, nii et kui uuesti ostmiseks läheb, siis eelistan pigem seda, sest see on pisut niisutavam. Aga ega mul Makeup Fixing Mistile ka midagi ette heita ei ole - samuti igati tiptop toode.  Hetkel I.L.U. poodides soodushinnaga 15.61 EUR.

Jowae silmaümbruse seerum - Kiirestiimenduv kerge kreem pakkus tõhusat niisutust ja tõstis naha elastsust. Väiksest 15-milliliitrisest tuubist jätkus üllatavalt pikaks ajaks. Jowae on apteegikosmeetikasari, mis sobib ka tundlikule nahale. Silmaseerum oli lõhnatu ja naha vastu väga õrn. Apotheka Beautys hetkel soodushinnaga 17.10 EUR.

Isabella's Clearly kehaõli Veen - Veresooni tugevdav kehaõli aitab muuta purunenud kapillaarid vähem märgatavaks. Kahjuks ei olnud tulemus püsiv - kasutamise ajal tundusid purunenud kapillaarid vähem märgatavad, kuid kui kasutamise lõpetasin, kadus ka efekt.  Hind:18 EUR.

IDUN Minerals kulmupliiats - Tumepruun ton Pil jäi minu jaoks kulmudel kasutamiseks liiga tumedaks, kuid kuna pliiats oli päris pehme, siis kasutasin selle ära hoopis silmapliiatsina. Ilus toon ja väga hea püsivus. Praegu saadaval soodushinnaga 10. 15 EUR.

Tilk! Cuddle Me kehavaht - Väga huvitava tekstuuriga toode, mis purgis paistab täiesti tahke, aga nahale kandes muutub kehasoojuse mõjul hetkega vedelaks ja imendub väga kiiresti. Pakub pikalt kestvat niisutust ja muudab naha imepehmeks. Ainus miinus toote juures on tema väga püsiv lõhn. Lõhn iseenesest ei ole halb, aga mind hakkab häirima, kui kreemi lõhn nahal väga pikalt kestab. Hind: 14.99 EUR.

Tilk! Love Me kätekreem - Seda mõnusalt vahulist mandariinilõhnalist kreemi olen ära kasutanud juba mitu purgitäit ja praegusel ajal, mil käed on pidevast pesemisest täiesti "ära pestud", oli see minu jaoks lihtsalt asendamatu toode. Niisutab tõhusalt, imendub kiiresti ja jätab käed pikaks ajaks pehmeks. Hind: 13.90 EUR.

Tilk! Detox Me! turbamask - Väga tõhus kõik-ühes näomask, mis niisutab, puhastab poore ja võitleb kortsude vastu. Seda on tänu vahulisele koostisele märksa mugavam näole kanda ja maha loputada kui teisi turbamaske. Purgikesest jätkus neljaks maskitamiseks. Hind: 18.99 EUR.

BioNike Xage Ultimate Rich päevakreem - BioNike Xage sari on mu suur lemmik ja ka see päevakreem meeldis väga. Niisutab, pingutab ja võitleb naha vananemise vastu. Hetkel saadaval soodushinnaga 22.65 EUR.

Mitomo kangasmaskid - Mitomo kangasmaskid ostsin põnevate koostisosade tõttu. Kuldne mask sisaldab mesilasmürki ja kulda ning roosa platsentat ja plaatina. Mõlemad olid täitsa ok ja niisutasid nahka, aga millegi erilisega kahjuks meelde ei jäänud, nii et uuesti ei ostaks. Varem olen kasutanud sama firma hüaluroonhappega kangasmaski, mis jättis naha palju mõnusamaks. Ühe maski hind: 1.90 EUR.

Sellised tooted said otsa aprillikuus. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment