Monday, December 2, 2019

Wibo - welcome to Estonia!

Detsembri algul jõudis Eestisse uus kosmeetikasari Wibo ja täna avatakse nende lett Viru keskuse aatriumis. Wibo meeskond saatis mulle karbitäie tooteid tutvumiseks, nii et jagan teiega selles postituses oma kasutuskogemust ning seda, millised tooted kõigi proovitute seast eriti meelde jäid.


Unicorn Tears meigialuskreem



Vedel meigialuskreem on õrnroosat värvi ja kerge sädelusega. Nahale ta tooni ega sära ei jäta - hoolega uurides jääb märgata vaid kerge kuma, kuid see on väga õrn ja tagasihoidlik. Toode on tugevalt niisutavate omadustega ja seda võib kasutada ka meigivabadel päevadel seerumi asemel. Nahk jääb seda kasutades pisut nakkuma, nii et meigipõhjatooted kinnituvad selle peale väga hästi ja püsivad kauem. Proovisin seda nii Wibo enda jumestuskreemiga kui teiste tootjate kreemide ning isegi mineraalpuudri all ja ta sobis võrdselt hästi kokku nende kõigiga. Praimeril on õrn magus lõhn, mis kasutamise ajal mõnusalt nina paitab, ta imendub hetkega ja sobib igapäevaseks kasutamiseks, sest ei ummista poore ega kurna nahka. Hind: 11.90 EUR.

Second Skin jumestuskreem




Second Skin jumestuskreem on tugeva katvusega ja mati viimistlusega. See on kõige matim jumestuskreem, mida ma oma elus näinud olen ja proovinud olen ma neid ikka väga palju. See jääb ilma puuderdamata juba matim kui paljud teised kreemid koos puudriga. Katvus on tal nii hea, et ainult ühe õhukese kihiga on kõik nahavead peidetud ning peitepulka enam kasutada ei olegi vaja. Minu jaoks ideaalne klapp on toon nr 2.

Igapäevaseks kasutamiseks eelistan ma pisut läbikumavamaid tooteid, aga Second Skin on suurepärane näiteks fotomeigi tegemiseks, õhtuseks jumestuseks ja tänu puudutuskindlusele sobib ta hästi ka lavameigi jaoks. Seda kasutades võib julgelt nägu katsuda ja üle pea riideid ära sikutada ning meik ei tule maha. Püsib ilusti terve päeva, lihtsalt värskelt peale kantuna on meigipõhi hästi sile ja ühtlane, aga õhtu poole hakkab naha tekstuur rohkem paistma.

Väga-väga meeldib! Edaspidi mu number 1 valik fotomeigi tegemiseks! Hind: 13.90 EUR.

Rice Powder




Valget värvi puuder muudab värskelt peale kantuna naha hetkeks toonivõrra heledamaks, kuid nahaniiskuse mõjul hajub ta mõne minutiga läbipaistvaks ja sobib seega igale nahatoonile. Puuder on tõhus matistaja ning kinnitab meigi terveks päevaks. Näpu all jääb ta hästi siidine ja pehme. Kui kasutasin Seckond Skin jumestuskreemi koos selle puudriga, siis ei olnud kordagi vajadust päeva jooksul meiki kohendada ning matt tulemus püsis alati terve pika päeva. Hind: 8.90 EUR.

Kontuurimispalett




Kontuurimispalett koosneb kolmest osast - matt varjuvärv näo modelleerimiseks, külma alatooniga sädelev highlight ning kuldse kumaga virsikuroosa põsepuna.

Tumeduselt sobivad nad kõik hästi nii heledale kui ka keskmise tooniga nahale. Varjuvärv on oliivikarva alatooniga, mida eestlaste nahas eriti sageli ei kohta, nii et minule ta oma alatooni tõttu ei sobinud. Särapuuder ja põsepuna meeldisid mulle aga väga - hea pigmendi, püsivuse ja hajuvusega imeilusad värvid.

Puudritel on üsna tugev lõhn, mis võib lõhnatundlikud kasutajad ära ehmatada, nii et enne ostmist peaks seda triot kindlasti proovima nii tooni sobivuse testimiseks kui ka lõhna pärast. Hind: 9.90 EUR.


Rhythm of Freedom lauvärvipalett



Rhythm of Freedom lauvärvipaleti juures püüab kõigepealt pilku tema imeilus pakend - karp on kaetud sametiga ja näeb erakordselt luksuslik välja.

Värvivalik on selline, et paletti esimest korda nähes mõtlesin, et kui ma ise kunagi oma lauvärvipaleti kokku peaksin panema, siis tuleks see Rhythm of Freedomile väga sarnane. Hele matt värv Peach Dust on poole suurem kui teised toonid ja minu jaoks on see nii praktiline, sest selline värv on mu palettides esimene, mis otsa saab, sest kasutan seda iga meigi juures. Enamasti katan heleda mati värviga kogu liikuva lau, et selle peal siis värvilistemate toonidega mängima hakata. Lisaks aitan selle tooni abil tumedate värvidega tehtud üleminekuid sujuvamaks teha ning lisan kirkust silma välisnurkadesse või kulmu alla.


Lisaks meeldib mulle väga see, et paletis on lai valik erinevates värvides ja tumedustes pruunikaid üleminekutoone, millega silma kuju rõhutada ja kuna lilla on mu lemmikvärv, siis olen rõõmus, et värvisärtsu lisamiseks on paletis just erinevas toonis ja sädelusastmes lillasid toone.

Värvid on hea pigmendiga ning hajuvad ja püsivad hästi. Tumedad värvid võivad pealekandmise ajal pisut pudiseda, kuid pudid olen saanud alati niimoodi ära pühkida, et silma alla plekki ei jää, nii et see ei ole suur probleem. Pigmendi osas tahan eriti kiita matti musta tooni, mis on nii tume, et sellega saab märja pintsli abil imeilusa sügavmusta lainerijoone tõmmata. Paleti hind: 19.90 EUR.

KatOsu vedel lauvärv



Vedel sädelev lauvärv toonis Neptun katab laud intensiivse säraga ja tema suureks plussiks on see, et seda kasutades ei ole karta pudisemist ja meigi saab tehtud täiesti puhtalt. Värv püsib lauvakku kogunemata terve päeva ja seda võib kasutada nii puhtal nahal kui kuivade värvidega tehtud silmameigi peal lisasädeluse andmiseks. Hind: 9.90 EUR.

Kulmupumat



Kulmupumat on tugeva pigmendiga ja kauapüsiv. Värv püsib hajumata ja kulumata terve päeva ning elab kenasti üle ka niiskemad ilmaolud. Kaasas olev väike pintslike ei ole väga kasutajasõbralik, nii et pealekandmiseks kasutasin oma vana head kulmupintslit. Toon Soft Brown jääb peale täpselt sama tumedana kui ta purgis paistab, nii et korraga kulub seda imevähe. Kasutangi seda nii, et värvi panen kulmudele ainult kesk- ja lõpuossa ning kulmu jämedamas osas hajutan vaid seda natukest, mis veel pintslile jäänud on ja sinna eraldi värvi ei lisa, et kulmud liiga tumedaks kätte ei läheks. Kui oled endale sobivat tooni valides kahevahel, siis pigem soovitan osta heledama, sest toode on tõesti väga pigmendirikas.

Pumat hoiab kõik kulmukarvad kenasti päev otsa omal kohal, nii et sellega tehtud meik püsib muutumatuna seni kuni otsustad nägu pesema minna. Hind: 11 EUR.

Panoramic Lashes ripsmetušš



Panoramic Lashes annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust. Suure harjaga käib ülemiste ripsmete katmine väga kiiresti, kuid alumiste värvimiseks ma seda tušši kasutada ei saa, sest hari on neile ligi pääsemiseks liiga kohmakas. Ilus süsimust värv ja hea püsivus. Hind: 6.90 EUR.

Million Dollar matt huulepliiats




Parim huulepliiats, mida ma elus olen proovinud! Uskumatult hea pigment ja ülimõnus kreemine koostis, mis libiseb huultele juba ühe kerge tõmbega, kuid on samal ajal kauapüsiv ja ei hakka huulekontuurist välja valguma. Selle pliiatsi abil saab väga hästi huuli lopsakamaks joonistada ja tulemus püsib terve päeva. Huulelainer näeb välja nagu tavaline teritatav pliiats, aga tegelikult on ta automaatne ja tagumises otsas olevast mustast seibist keerates saab tera sisse-välja liigutada. Lisaks on sabas veel ka välja tõmmatav teritaja, et enne iga kasutamist pliiatsi ots jälle täpseks teha.

Minule saadeti toon number 5, mis on ilus õrnroosa nude värv, mida saan kasutada enamuste oma nude toonides ja roosade huulepulkade all.  Suur-suur lemmik ja kindlasti ostan neid endale ka teistes värvides lisaks. Paremat huulepliiatsit lihtsalt ei ole olemas! Hind: 5.90 EUR.

Million Dollar Lips kauapüsiv huulevärv



Million Dollar Lips katab huuled läbipaistmatu ja kauapüsiva mati kihiga, mis on väga mugav ning peaaegu polegi huultel tunda. Ta ei kuivata huuli ning ei rõhuta nende tekstuuri. Elab kulumata üle ka söömise-joomise ja ei vaja pidevat kohendamist. Hind: 6.90 EUR.

Liquid Metals huulevärv



Liquid Metals huulevärv on efektne metallik, mis katab huuled täiesti läbipaistmatu värvikihiga. Kahjuks jätab ta huultele kleepuva tunde, mida tundsin terve kasutamise aja, nii et seetõttu ta minu lemmikuks ei saanud. Värv on ülipüsiv ja niisama salvrätiga tupsutades maha ei tulegi, vaid on vaja lausa meigieemaldajat, et huuled pärast puhtaks saada. Hind: 5.90 EUR.

Spicy huuleläige



Nii nagu nimigi vihjab, on Spicy huuleläige päris piprane ja tekitab huultele sooja tunde nagu peale väga vürtsika toidu söömist. Korgi peal on kirjas, et toode lisab lopsakust, aga seda efekti ma tähele ei pannud. Värv jääb kergelt läbikumav ja sädelev ning püsib huuleläike kohta üllatavalt kaua. Kasutasin seda alati koos Million Dollars huulepliiatsiga ja see combo püsis huultel ilus ja läikiv väga kaua. Poolest päevast oli vaja läiget uuendada, aga kulumine on tal selline hästi ühtlane ja kena, nii et ülimõnus igapäevane huuletoode. Hind: 5.90 EUR.

Kui oled Viru keskusse minemas, siis soovitan soojalt ka Wibo letist läbi astuda. Tõeliselt mõnusad tooted, mis üllatasid oma hea püsivuse poolest ja on väga mõistlikus hinnaklassis. Minu erilisteks lemmikuteks said Million Dollar huulepliiats, Second Skin jumestuskreem ja kulmupumat.

Varsti on Wibo avamas ka oma veebipoodi, et oleks võimalik tooteid mugavalt pakiautomaati tellida. Seni aga saab nendega tutvuda Wibo Facebooki lehel.

No comments:

Post a Comment