Tuesday, December 10, 2019

Jõulukingid The Body Shopist

The Body Shopi kinkekaart on minu sõbrannade hulgas alati üks kindla peale rõõmu valmistav kingitus. Jõuludeni on jäänud kaks nädalat ja ettevalmistused käivad täistuuridel ning kes otsib praktilist kingitust naisterahvastele, siis tasub The Body Shopi poest kindlasti läbi astuda, sest sealt leiab head-paremat nii naha- kui juuksehoolduseks ja lisaks ka rikkaliku valiku meigitooteid. Paljud The Body Shopi müügihitid on saadaval kenade kinkekomplektidena ja sellel on kaks boonust - esiteks jääb ära pakkimise vaev ning teiseks on tooted komplektina ostes soodsamad. Nii et igati win-win olukord.

The Body Shopi päkapikud tegid mulle sel aastal erakordselt vinge kingituse ja sain endale terve majatäie nende jõulukomplekte. Kes pole kinkekaardi- usku ja tahab mingi kindla peale ära kuluva "päris" asja oma kallitele kuuse alla panna, siis äkki saate siit mõne hea idee, millega oma pereliikmeid rõõmustada.


Majakujuline pakk näeb välja väga muljetavaldav. Lapsed saavad seda pärast nukumajana kasutada:


Majast tulid välja sellised kinkekomplektid:

"Jõuluvana rakett"



Pilkupüüdvas raketikujulises pakendis peituvad maasika- ja kookoselõhnalised kätekreemid, dušigeelid ja vannipommid. Magus lõhn lööb nende puhul ninna lausa läbi pakendi. The Body Shopi kätekreeme olen kasutanud päris palju ning kõik nad on mõnusalt kiire imendumisega ja praktilises väikeses pakendis, et oleks soovi korral mugav käekotti pista. Rakett ise on tugevast materjalist muna, mille mu lapsed kohe endale kauplesid, et seal sees oma pisividinaid hoida. Hind: 25 EUR.

Rich Plum Body Yogurt




Ploomilõhnaline geeljas kreem on kiire imenduvusega ja ei jäta nahka kleepuma. The Body Shopi magusalõhnalised üliniisutavad kehavõid on ilmselt kõigile tuttavad ja kehajogurtid on lõhna poolest nende sugulased, lihtsalt koostiselt kergemad ja imenduvad kiiremini.  Hind: 14.50 EUR.

Särapuuder



Retrohõngulises pumbaga pudelis särapuuder oleks pärit nagu mõnest Hollywoodi kuldaja filmist. Peenike "haldjatolm" on imehea jõhvikalõhnaga ning mõeldud kasutamiseks kehal ja juustel. Lõhna on põhiliselt tunda vaid pihustamise ajal ja nahale ta pikalt püsima ei jää. Sädelus väljub pihustist laia joana, mis ühtlaselt kehale ja juustele laskub. Talvisteks pidudeks ideaalne viimase lihvi andja. Hind: 25 EUR.

Almond Milk & Honey komplekt



Kuivale ja tundlikule nahale mõeldud komplekti kuuluvad kehavõi, dušigeel, kätekreem, kehakoorija ja švamm. Tooted on magusa maheda lõhnaga, nii et kui tead, et kingituse saaja on lõhnade suhtes tundlik, siis nende toodete aroom ei hakka kindlasti häirima ja peaks meeldima kõigile. Komplekti hind: 47 EUR.

Kummeli kinkekomplekt




Seda kummeli komplekti võiks mulle kinkida igaks jõuluks ja sünnipäevaks ka veel, sest need tooted on mu suured lemmikud, mis kuluvad alati marjaks ära. Just eelmisel nädalal ostsin endale sellesama kummeli meigieemaldusvõide ja see on mu läbi aegade kõige lemmikum meigieemaldaja üldse! Rikkalikult niisutav võie sulatab lahti ka kõige kauapüsivamad ja veekindlamad tooted ning maha loputamise järgselt on nahk pehme ning elastne. Kummeli silmameigieemaldaja on samuti väga hea - võtab kiiresti maha ka veekindla laineri ja ripsmetuši ning ei aja silmi kipitama. Lisaks on pakis ka väike musliinrätt, mille abil käib näo puhastus veel eriti kiiresti. Komplekti hind: 29 EUR.

The Body Shopi kodulehel on kingituste otsimine tehtud väga lihtsaks - saad tooteid sorteerida nii hinna, lõhna kui nahatüübi järgi ja kauneid kosmeetikakomplekte on saadaval seal küll igale maitsele. Vaata kogu valikut SIIN.

Millise komplekti peale sinul silm kõige rohkem särama läheks?

No comments:

Post a Comment