Wednesday, September 12, 2018

The New Classic

Suvi on vaieldamatult mu lemmik aastaaeg, aga ka sügises on midagi, mis mind väga rõõmsaks teeb ja selleks on sügisesed värvid. Värvitüübi testi järgi olen ma sügisenaine ja küpseid marjatoone ning kirevate lehtede värve kannan tõepoolest hea meelega nii riietuses kui meigis. Artdecol on värskelt välja tulnud The New Classic nime kandev kollektsioon ja mulle saadeti rikkalik valik nende toodete seast testimiseks. Tänu sellele saan teilegi nüüd uuest kollektsioonist põhjaliku ülevaate anda ja etteruttavalt võin öelda, et värvitüübilt sügisenaised leiavad nende hõrkude murtud toonide seast endale tõelisi maiuspalu. Proovisin järgi sellised tooted:

The New Classic lauvärvid



Iga kollektsiooni jaoks on Artdeco loonud erilise kujundusega magnetpõhjaga karbi, mille sisse saab oma lemmikud lauvärvitoonid, kulmupuudrid või põsepunad komplekteerida. Geomeetriliste mustritega The New Classic karpi mahub 5 lauvärvi, või hoopis üks põsepuna koos kahe lauvärvitooniga. Tühja karbi hind on 9.90 EUR.


The New Classic kollektsioon tõi Artdeco lauvärviperre 6 uut tooni, kõik neist pärlmutrised. Mina sain neist järgi proovida neli:


Esimesest pilgust kaotasin südame toonile Pearly Illusion. Tema puhul on naljakas see, et ma ei oska parimagi tahtmise juures öelda, mis värv ta on. Pearly Illusion on segu pruunist ja lillakast ning sisaldab ülipeeneks jahvatatud türkiissiniseid säraosakesi, mis panevad ta küütlema nagu sinikaelpardi suled. Temaga saab kerge vaevaga teha mõnusalt lohakat suitsusilma ja juba see üks värv annab tänu oma multicolor helgile väga huvitava ja erilise tulemuse.

Teiseks suureks lemmikuks sai üllatuslikult sinine Pearly Night Sky, mis hajub hästi ilusaks suitsuseks. Enamasti ei oska ma oma roheliste silmade juurde sinise värviga meiki teha, aga Pearly Night Sky ei ole selline särtsakas sinine, mis kõiki teisi värve ära lämmatada tahab, vaid tänu oma suitsususele sobitab end õrnalt teiste värvide kõrvale.

Kõik proovitud The New Classic lauvärvid on väga tugeva pigmendiga ja neil on ka üks ühine miinus - nimelt kipuvad nad pealekandmisel pudisema. Selleks on nendega meikides alati parem alustada silmameigist, et põskedele pudisenud värvijäägid ülejäänud jumestust ära ei määriks. Värvide püsivus on aga suurepärane - isegi ilma praimerit kasutamata püsivad nad terve pika päeva omal kohal. Iga lauvärvitooni hind on 4.90 EUR.

Kulmupuudrid



Artdeco brändist kuulsin esmakordselt tänu nende kulmupuudritele. Artdeco suurepärase hinna-kvaliteedi suhtega kulmupuudrid on ilumaailmas tõeline hitt ja uus kollektsioon lisab nende ridadesse veel kaks uut tooni. Mõlemad on keskmise tumedusega. Toon Truffle on soojema ning Cinder Brown külma alatooniga:


Mõlemad toonid on suurepärase pigmendiga ja lihtsalt hajutatavad. Nad ei pudise pealekandmisel ja vaid ühte tooni kasutades saab nendega kujundada sujuva üleminekuga kulmukaare. Olen neid praegu üsna võrdselt kasutanud, aga tundub, et pisut enam meeldib mulle Cinder Brown, mis tänu oma tuhkjale alatoonile ei lisa näkku mingit tähelepanu püüdvat värvilaiku. Kuna olen suur nude meigi armastaja, siis ei taha, et silmameigis kasutatud pruunid toonid kulmuga riidu läheks ja Cinder Brown on nii neutraalne toon, et klapib kenasti kõigi teiste pruunide kõrvale. Ühe kulmupuudri hind: 4.90 EUR.

Siin jumestuses on kogu silmameik tehtud Pearly Illusion lauvärviga ja kulmudel kasutasin Cinder Brown puudrit. Kuna silmameik tuli üsna tume, siis lisasin ka kulmudele värvi kohe lahke pintsliga, aga Cinder Brown lubab tänu oma heale hajumisele teha ka märksa loomulikumat ja pehmemat kulmu.



High Performance huulepulgad




Need huulepulgad väärivad oma High Performance tiitlit 100%. Neil on nii tugev pigment, et imelikul kombel jääb värv huultele erksamalt kui ta pulgas paistab. Värv katab huuled mati läbipaistmatu kihiga ja püsib kulumata tunde, elades ilusti üle ka kergema söömise-joomise. Huulepulkadel on meeldivalt magus lõhn ja mati värvi kohta on nad ka päris mugavad kanda. Paari tunniga tekib pisut kuiv tunne, aga see ei ole selline huuli sügelema panev kuivatamine, mis tekitab soovi värv kohe maha võtta, vaid pigem kerge ebamugavus. Mina panin selle tunde tekkides värvile lihtsalt hügieenilst huulepulka peale, mis hävitas küll värvi mati viimistluse, kuid kaotas ebamugavustunde koheselt ja sai jälle kena värvi edasi nautida. Minu lemmikuks sai heledam toon Mat Terracota, mida kasutan ka ülalpool oleval pildil. Tumedam Mat Crimson Red jääb huultel erksam punane kui ta pulgas on ja seda kandes tuleb tasuta hambavalgendus kaasa - hambad paistavad selle värvi kõrval kohe eriti säravvalged. Ühe huulepulga hind: 13.90 EUR.

The New Classic Blush Couture põsepuna



Artdeco erikollektsioonide põsepunad on alati tõelised meigilaua ehted, kuhu ei raatsi pintslit sisse lüüagi. Erand ei ole ka The New Classic põsepuna. Ta koosneb kolmest ülipigmenteeritud toonist, millest heledaim on matt ja teised kerge sädelusega. Sektorid on piisavalt suured, et saab pintsliga võtta vaid soovitud värvi, nii et ühe toosi näol on sul kolmest toonist koosnev palett. Toonid on väga tugeva pigmendiga, nii et olen neid kasutades tavaliselt puudrise pintsli appi võtnud, et ääred pehmeks hajutada. Kerge igapäevase meigi juurde kasutan heledamat tooni puhtalt ja tugevama jumestuse juurde lisan selle peale veel ka tumedamat roosat või lillakat tooni juurde. Viimased kaks on minu heleda jume juurde puhtalt kasutamiseks liiga erksad, kuid kui neid vaid väikese aktsendina heleroosa juurde lisada, saab tulemus väga kena. Ülalpool oleval meigipildil miksisin heleroosat ja erkroosat värvi. Hind: 22.90 EUR.

Full Mat vedel huulepulk



Full Mat vedel huulepulk kuivab huultel täismatiks ja on erakordselt püsiv. Ta ei tule lahti isegi salvrätiga pühkides, nii et ainus võimalus seda huultelt maha võtta on meigieemaldajaga. Igapäevaseks kandmiseks ma seda värvi ei soovita, sest teda kandes tekib kiiresti tugevalt kuivatav tunne, kuid näiteks showmeigis kasutamiseks on ta tänu oma erksale värvile ja ülimale püsivusele kindlasti hea valik. Hind: 9.90 EUR.

Ultra Deep Black Mascara



Tušš annab juurde nii pikkust kui tihedust ja tänu lühikestele kummiharjastele pääseb temaga hästi ligi ka silmanurkadele. Artdeco ripsmetuššidega olen alati rahul olnud ja ka Ultra Deep Black tušš hoiab latti kõrgel. Ei kleebi ripsmeid kokku ka siis, kui mitu kihti üksteise peale lisada, ei lähe laiali ega pudise. Meeldib! Hind: 13.90 EUR.

Soft Lip Liner



Veekindel huulepliiats on väga hea püsivusega, lihtsalt peale kantav ja huultel mõnusalt kreemine. Toon Precise Rosewood sobib hästi kokku minu lemmikuks saanud Mat Terracota huulepulgaga. Hind: 5.90 EUR.

High Precision lainer



Tumehalli värvi lainer kuivab matiks ja sellest sai hetkega minu jaoks uue kollektsiooni superstaar! Väga hea kasutusmugavus - täpne, intensiivse värviga ja püsib veatuna terve päeva. Tumehall värv raamib silma kenasti ära, kuid ei jää sama pidulik kui must lainer, nii et olen seda sobitanud ka lihtsa igapäevase silmameigi juurde. Lemmik! Hind: 16.90 EUR.


Art Couture küünelakid



Ka küünte peale on uues kollektsioonis mõeldud ja saadaval on kolm kaunist sügisvärvi, mille hulgast mina sain järgi proovida kaks - sinise Ink Blue ja lillaka Berry Mauve. Lakid on väga intensiivse pigmendiga ja katavad juba ühe kihiga. Tänu sellele on kuivamise aeg mõnusalt kiire. Kuivanuna on lakk väga tugev ja sinna ei saa ka tugevalt küünega peale vajutades kriipse peale tõmmata.  Hind: 8.50 EUR.

Stay & Shine pealislakk



Läbipaistev pealislakk pikendab värviliste lakkide püsivust ja annab intensiivse läike. Tal on mugavalt lai ja lapik harjake, nii et küünte katmine käib selle abil vaid loetud sekunditega. Hind: 9.90 EUR.

Sellised uued tooted siis täna. Kas oled Artdeco valikust midagi proovinud? Millised tooted on sinu lemmikud?

4 comments:

  1. Jess, kuidas mulle meeldib, kui on meigipostituste juures ka pilt, kuidas tooted näos välja näevad! Väga väga ilus tulemus ja wow naiselik pilt :)

    ReplyDelete
  2. Artdeco lauvärvid ja kulmupuudrid on tõesti suurepärased - hea hind ja super kavliteet. Ning nende idee ise endale sobivaid lauvärvikarpe komplekteerida meeldib enim - nii mugav ja kokkuhoidlik. Muidu suuremates komplektides alati toone, mis kasutust ei leia, siinkohal seda muret ei ole - täidad karbi vaid nende toonidega, mis reaalselt meeldivad. Suured lemmikud on ka nende küünelakid juba aastaid olnud - suur valik ja hea püsivus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nõus! Kusjuures kulmupuudrite kõrval on Artdecol ka väga hea kulmupumat, mis pole millegipärast samasuguse kultustoote staatusesse tõusnud, kuid on ka väga hea! Selline: https://pood.rosalind.ee/et/a/art.28512-geel-kreem-kulmudele-12

      Delete