Tuesday, September 4, 2018

Gerard's

Sel suvel tegin esimest korda tutvust Gerard's meigitoodetega, mis olid algselt mõeldud ilusalongides kasutamiseks, kuid sobivad mõistagi ideaalselt ka kodukasutaja meigikotti. Tooted sobivad igale nahatüübile, kaasaarvatud tundlikule nahale ja on nii nahasõbralikud, et neid võib kasutada kohe peale näohooldusprotseduure. Esimest Gerard's postitust saab lugeda SIIN. Nüüd olen veelgi rohkem seda sarja avastanud ja tänases postituses räägin Gerard's valgustpeegeldavatest puudritest ja peitekreemist, mis jõudsid minuni Femina.ee veebipoest:


Final Touch puuder



Final Touch on sädelevaid osakesi sisaldav valgustpeegeldav puuder, mida on saadaval kahes toonis. Hele toon sobib põhjamaisel nahal kasutamiseks kogu näol ja tumedam on mõeldud jumekale kasutajale üle näo kandmiseks, või väga heleda nahaga inimesele modelleerimiseks.

Tugeva kihina nahale kantuna näevad toonid välja sellised:


Heledam toon annab ka minu väga heleda jumele kirkust juurde. Ta sisaldab päris palju säraosakesi, nii et üle kogu näo ma seda ei kasuta, vaid kannan puudrit silmade alla ja näo keskosale.


Erinevaid pintsleid kasutades saab puudri katvusega päris palju mängida. Suurematele aladele kannan puudrit kohevamat sorti põsepunapintsliga - siis jääb see nahale läbipaistva kihina ja annab kerge sillerduse ja blur efekti. Silmade alla eelistan puudrit panna sirgelt lõigatud otsaga tiheda pintsliga ja vajutavate liigutustega - nii jääb ta peale tugevama kihina ning lisaks kergele sädelusele annab ka heledust, mis pilgu värskemaks muudab. Niiske meigikäsnaga nahale kandes saab kõige parema katvuse ja olen seda kandnud põsesarna kõrgemasse ossa highlighteri asemel.


Tumedam puuder sobib minu heleda nahatooni juures õrnade modelleeringute tegemiseks. Ta jätab kerged loomulikud varjutused, mis sobivad päevameigi juurde. Ka tumedam puuder sisaldab sädelevaid osakesi, kuid ei jäta samasugust sillerdavat tulemust kui heledam toon. Kui päikesepuudrid alles popiks said, siis leidus lettidel vaid hästi tumedaid toone, nii et minusugusel lumivalgekesel ei olnudki nagu midagi võtta. Gerard'si tumedam Final Touch puuder on just selline, mis ka kõige heledama nahaga inimesele kergete modelleeringute tegemiseks sobib ja ei jää nahal liiga soe ja oranžikas.


Karbi all asub väike lisatasku meigipadja hoidmiseks:


Kui suurele alale Final Touch puudrit kanda on maitse asi. Suured sädelusefännid võivad neid vabalt üle kogu näo kasutada, aga mulle meeldib esmalt nägu tavalise matistava puudriga üle käia ja Final Touchi vaid pintsliotsaga siia-sinna lisada. Nagu nimi ütleb, siis annabki ta jumestusele selle viimase täpi i peale. Pehmes valguses näeb selle puudriga üle käidud nahk välja nagu portselan - valgustpeegeldavad osad hajutavad kortsud ja poorid ning nägu on värske ja kumav. Väga meeldib!

Ühe puudri hind: 20 EUR.

High Tech Concealer



Gerard's High Tech peitekreem on pakitud pintselotsikuga pakendisse ja toode väljub põhja alt nupust keerates. Kreem on ülilihtsalt hajutatav ja nahale kandes ei jäta nähtavat kihti, kuid varjab kenasti silmade aluse tumeduse või punetavad kohad. Päeva jooksul ei hakka ta kortsukestesse kogunema. Kahjuks on seda saada vaid ühes toonis, mis vastab täpselt minu nahatoonile. Näol kasutamiseks on ta mulle seega väga hea, aga silmade all, kus ma selliseid kreeme rohkem vajaksin, oleks vaja kasutada oma nahatoonist heledamat värvi, nii et selleks otstarbeks kuluks põhjamaisele nahale ära veel  kraadivõrra heledam toon. Hind: 17 EUR.

Uusi Gerard's tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:



Heledamat puudrit kasutasin näo keskosas ja silmade all ning kandsin seda peale suure puudripintsliga. Sarna kõrgemasse ossa kandsin heledat puudrit niiske meigikäsnaga, et saada highlighteri efekt. Tumedamat puudrit kasutasin modelleerimiseks, aga nagu öeldud, siis on ta võrdlemisi hele ja kuna fotol jääb jumestus peale umbes 40% õrnemalt kui päriselus, siis pildil seda eriti näha ei olegi. Samas igapäevase kerge meigi juures jääb ta väga kena ja loomulik.

Gerard's sarjast leiab palju tõhusaid nahahooldustooteid ja hea valiku dekoratiivkosmeetikat. Tutvu kogu valikuga Femina.ee veebipoes.


No comments:

Post a Comment