Sunday, September 16, 2018

Hea juuksepäev

Ootan oma juuksehooldustoodetelt päris palju. Tahan, et juuksed oleksid toidetud ja niisutatud, kohevad ning kahuvabad. Seda kõike minimaalse sättimise vaevaga. Tundub, et see on sarnane unistus, et "tahaksin kaalu kaotada, samal ajal diivanil sõõrikuid pugides", aga tegelikult on sellised hooldusvahendid siiski olemas, mis seda võimaldavad. Lihtsalt nende leidmine võib teinekord pikalt aega võtta.

Olen oma juustega viimasel ajal päris rahul olnud ning selle eest tuleb tänada neid tooteid:


Marrakesh silendav šampoon ja palsam - Argaania- ja kanepiseemneõlil põhinev Marrakesh silendav sari ongi mõeldud kahususe vähendamiseks ja see tõesti töötab. Kui mõned silendavad tooted muudavad juuksed raskeks ja luduks, siis Marrakesh seda ei tee ja annab kaks head korraga - siledus ja kohevus käsikäes. Lihtsalt ideaalne! Palsam on hästi paks ja toitev ning mu juuksed on peale selle kasutamist isegi paremas korras kui nii mõnegi teise maskiga. Šampooni hind on 17.90 EUR ja palsamil 18.90 EUR.

Marrakesh juukseõli - Olen küll juukseid regulaarselt kärpida lasknud ja väga hullu katkiste otste muret seega ei ole, kuid juukseotsad on pikkusest siiski kuivemad ja vajavad erilist hoolt. Siin tuleb appi Marrakeshi otsaõli, mis niisutab, annab läiget, kaotab kahususe ja boonusena lühendab juuste kuivatamisele kuluvat aega. Win! Hind: 24.90 EUR.

Juuste sättimise juures on abiks Inshape tooted:

Inshape Form Glaze - Niisutav viimistluskreem annab kohevust ja pehmust, samal ajal kahusust taltsutades. Ta ei jää katsudes tunda, aga juuksed on nii siidised ja mõnusad. Viimase aja parim avastus! Hind: 15. 90 EUR.

Inshape Form Fix lakk - Ja muidugi hea lakk, mis ikka ära kulub. Hoiab hästi, ei muuda juukseid kleepuvaks või krõbisevaks ning laseb end kergesti juustest välja kammida. Täpselt selline nagu üks hea lakk peabki olema. Hind: 15.90 EUR.

Paraku on nii, et just siis, kui olen leidnud ideaalsed tooted suviseks juuksehoolduseks, hakkavad ilmad külmemaks minema ja talvel tabavad juukseid hoopis uued hädad - kuiv õhk ajab nad elektrit täis ja mütsi all vajub igasugune kohevus olematuks. Nii et ega mul ilmselt kaua aega seda praegust õndsust nautida pole antud ja peagi tuleb uuesti jahile minna, et mis võiks talvel soengu sättimise lihtsamaks teha. Aga kui kahusus on ka sinu suurim juukseneedus, siis soovitan neid tooteid soojalt proovida - minu elu on nad küll palju lihtsamaks teinud.

No comments:

Post a Comment