Monday, September 24, 2018

Kivvi Skin Renewals

Kivvi on Lätis valmistatud looduskosmeetikabränd, mis on pärjatud maineka ECOCERT sertifikaadiga. Nende valikust leiab kõik vajaliku nii näo- kui kehahoolduseks. Tootesarju luues on mõeldud erinevate nahatüüpide peale ja minule saadeti  Wakuorganics e-poest proovimiseks uus Skin Renewals vananemisvastane sari, kuhu kuuluvad kooriv mask, päevakreem ja kaks seerumit. Üks seerumitest on pigmendilaikude vastane ja teine noorendav. Kuna mul pigmendilaikude muret ei ole, siis valisin endale välja noorendava seerumi, sest 35-aastaselt on juba väga õige aeg nahahoolduse raskekahurivägi välja otsida - parem ju ikka kortse ennetada, kui pärast tagajärgedega tegeleda. Olen kõiki kolme toodet nüüd paar nädalat kasutanud ja paras aeg teilegi muljetest rääkida.


Noorendav näoseerum




Seerum sisaldab krookuse-, lumikellukese- ja nartsissi ekstrakti, mis suurendavad naha elastsust, tõstavad kollageeni taset, ergutavad elastiini tootmist ja tänu sellele vähendavad kortse. Kõigil Skin Renewals sarja toodetel on väga hea magus lõhn, mis teeb nende kasutamise kohe eriti mõnusaks. Kuna tegu on looduskosmeetikasarjaga, kuhu ei ole lisatud sünteetilisi lõhnaaineid, siis on lõhngi hästi "päris", mitte selline keemiline lillelõhn, mis paljusid teisi kreeme saadab. Seerum on rikkaliku koostisega ja pakub kergema kreemi laadset niisutust. Ta imendub ruttu ja peale tema kasutamist jääb nahale täiesti puhas tunne - ei mingit kleepumist ega imelikku kihti. Ma olen nahahoolduse koha pealt hästi hoolikas ja puhastan-kreemitan-maskitan juba aastaid usinalt ning nahk on tänu sellele heas korras. Niisiis ei saa ma mingit põrutavat enne-pärast edulugu rääkida. Saan öelda vaid seda, et nahal oli Kivvi tooteid kasutades väga hea tunne ja kreemi-seerumit koos kasutades suutsid nad mu kuiva naha janu kenasti kustutada. Nii et julgen neid ka kuiva naha omanikele soovitada küll. Seerumi hind: 38.34 EUR.

Vananemisvastane päevakreem




Skin Renewals seerum ja kreem on loodud teineteist täiendama. Kreemgi sisaldab samade kevadlillede ekstrakte, mis seerumile oma jõu annavad. Kivvi kreemipurk on päris omanäoline ja sellist dosaatorit ei ole ma varem veel näinudki. Kreemipurgi suue on kaetud kummist kaanega, mille peal on kõrgem osa. Sinna peale vajutades ja näpuga libistades väljub pisikesest august väike kogus toodet. Esimesel paaril korral kippusin liiga tugevalt vajutama ja kreem lendas hooga purgist välja, kuid kui õige liigutuse käppa sain, oli soovitud koguse välja pigistamine lihtne ja tänu õhukindlale pakendile säilib kreem pikalt värskena.

Kreemi imendumine on võrdlemisi kiire, kuid nahk jääb peale selle kasutamist umbes kümneks minutiks natuke läikima, nii et kohe peale kreemitamist ei saa meiki tegema hakata, seetõttu kiiretel hommikutel seda ei kasutaks.

Skin Renewals kreem on läbinisti loodusliku koostisega, rikkalikult niisutav ja boonusena veel imehea lõhnaga! Väga meeldib!  Hind:39.80 EUR.

Vananemisvastane kooriv mask



Näo koorimine terakesi sisaldavate koorijatega läheb järjest enam põlu alla. Kui varem oli pea igas uues nahahooldussarjas ka mõni klassikaline koorija, siis nüüd asenduvad need aina enam ensüümkoorijatega, sest see on naha vastu õrnem ja pikemas perspektiivis tõhusam. Kivvi vananemisvastane kooriv mask sisaldab polühüdroksüülhapet, mis koorib naha pinnapealset kihti ja omab sügavpuhastavat toimet. Kui enamasti valin maskid sellised, mis oleks hästi täitvad ja niisutavad, siis see toode on hoops teisest puust. Maski tuleb nahal hoida 5-10 minutit ja umbes poole mõjuaja pealt hakkab ta kergelt kipitama. Tunne ei ole küll selline, mis tekitaks soovi mask enne õiget aega maha pesta, kuid ta pole igatahes selline paitav mõnulemise mask. Peale maski maha loputamist tundub nahk kuivavõitu ja küsib kreemi.

Tulemust hakkab nägema peale paari kasutuskorda. Nahk on siledam, poorid puhtad ja ei teki enam nii palju ummistunud poore. Nii et see pole üks nendest toodetest, mille puhul kohe peale esimest kasutamist wow efekti koged, kuid regulaarsel kasutamisel teeb ta naha väga ilusaks. Hind: 30.90 EUR.

Wakuorganics e-poes on müügil lai valik kooduslikku kosmeetikat. Lisaks näo- ja kehahooldustoodetele leiab sealt ka juuksehooldustooteid, sealhulgas ka väga põnevaid taimseid juuksevärve. Hetkel on paljud tooted saadaval väga hea soodushinnaga, nii et soovitan minna tutvuma ja varusid täiendama.

No comments:

Post a Comment