Sunday, August 12, 2018

Gerard's meigitooted

Talvel käisin Gerard's kaaviari näohoolduses ja see kogemus oli piisav, et kogu sarja vastu ääretult positiivne meelestatus tekiks. Nüüd kutsuti mind uuesti Femina kontorisse külla, et saaksin tutvuda ka Gerard's dekoratiivkosmeetikaga. Sari on välja töötatud professionaalseks kasutamiseks ilusalongides ja nende meigitoodete eesmärgiks on täiustada ja säilitada kosmeetiliste hoolitsuste ja igapäevase näohooldusega saavutatud tulemusi. Gerard's meigitooted sobivad kasutamiseks ka tundliku ja allergilise nahaga inimestele. Sain mõned tooted kaasa ka ja olen neid juba ligi kuu aega testinud, nii et paras aeg teiegagi muljeid jagada.

Sain proovimiseks järgmised tooted:


Eyedonism ripsmetušš




Klassikaline must ripsmetušš annab märgatavalt juurde pikkust ja on ka tihendava toimega. Tušš on ilmastikukindel. Kasutasin seda praeguse kuumalaine ajal peaaegu igapäevaselt ja kogu see palavus ning higistamine ei suutnud teda murda - tušš püsis veatult hommikust õhtuni. Ei mingit määrimist ega pudisemist. Mul on lühikesed ripsmed ja see tušš lasi kenasti üksteise peale mitu kihti kanda, et ripsmeid oluliselt pikemaks ehitada. Tulemus jäi kena ja puhas ning ripsmed ei kleepunud ka mitme kihi lisamisel kokku. Väga meeldib! Hetkel on ripsmetušš Femina e-poes saadaval soodushinnaga 16.50 EUR.

Final Velvet tolmpuuder




Minu meigikollektsioonis on päris palju erinevaid puudreid, aga selline toode oli veel puudu. Final Velvet on ülipeen tolmpuuder, mis on mõeldud jumestuse kinnitamiseks ja matistamiseks, kuid erinevalt teistest matistavatest puudritest jätab ta naha hästi värskeks. Suvel kasutan heameelega kuma andvaid jumestuskreeme ja CC kreeme, aga olen alati hädas sellega, et kui ma nad puudriga kinnitanud olen, kaotab matt puudrikiht nende kumava viimistluse ära. Puuderdamata aga nad jälle ei püsi. Olengi siis proovinud kumavaid meigipõhjatooteid hästi õrna puudrikihiga kinnitada, aga sageli läheb tulemus ikka liiga matiks kätte. Gerard's Final Velvet puuder on kumavate meigipõhjatoodete kinnitamiseks nagu loodud - kinnitab ja matistab, kuid ei jäta täismatti tulemust. Ta ei sisalda säraosakesi, nii et ei jää nahal sädelev, vaid hästi värske ja loomulikult kumav. Sõnadega on seda raske kirjeldada - peab ise nägema. Koostisosade nimekirjas on esimesel kohal mica, ehk vilgukivi, mis ilmselt selle kumava ja värske tulemuse annabki.

Puuder jääb nahal läbipaistev, kuid ikkagi on neid saadaval kahes toonis - külma ja sooja alatooniga. Minul on soojas toonis variant 02. Nähtavat kihti temast nahale ei jää ning ka tunne on hästi kerge ja mõnus. Hinna - kvaliteedi suhe on sel puudril lihtsalt super - Femina e-poes maksab ta 13 EUR.

Compact Finish




Kompaktsed meigipõhjad ei ole siiani minu kuivale nahale eriti head kaaslased olnud. Enamasti on nad kreemist puudriks muutuva koostisega ning kipuvad mul naha kuivi kohti rõhutama ja ebaühtlaselt peale jääma. Gerard's Compact Finish põhjad ei muutu nahal puudriliseks ja on seetõttu esimesed kompaktsed meigipõhjatooted, millega mina ilusa ja ühtlase meigi saanud olen. Oma olemuselt on nad lihtsalt nagu paksu koostisega jumestuskreemid, mis vajavad pärast veel puudriga kinnitamist. Kuivale nahale on see koostis märksa paremini sobiv kui tavalised kompaktsed meigipõhjatooted.

Sain katsetamiseks toonid Ivory ja Natural Beige. Heledam Ivory minu jaoks ideaalselt klappiv põhjatoon. Natural Beige on temast paar astet tumedam, sobides jumekale kasutajale põhja tegemiseks, aga minule on ta paras modelleerimiseks.

Compact Finish on hea katvusega ja peidab hõlpsasti ka kõik punnid või punetavad kohad, mis näol on. Minul polnud temaga koos enam peitepulka vajagi, sest kõik saab kenasti ühtlustatud. Modelleeringute tegemine käib neid kahte tooni koos kasutades hästi kiiresti, sest tooted on sama tekstuuriga ja sulavad vaevata üksteise sisse. Kuna Natural Beige on tegelikult ju mõeldud põhjatooniks, siis ei ole temaga ohtu, et tulemus jääb kuidagi imelikult oranžikas. Ühe kreemi hind 24 EUR.

Sellel pildil on jumestuses kasutatud kõiki uusi Gerard's meigitooteid. Fotomeigi jaoks sobivad nad lihtsalt ülihästi. Nahk jääb pildil nii ühtlane ja klaar:



Pildistas: Liina Notta

Bi Phase meigieemaldaja



Gerard's Bi Phase meigieemaldaja on kahefaasiline ja vajab enne kasutamist loksutamist. Ta saab kiiresti jagu ka veekindlatest ja kauapüsivatest silmameigitoodetest ning on sealjuures silmade vastu hästi õrn ja ei pane neid kipitama. Ta ongi ju mõeldud kasutamiseks kosmeetikutele, et enne näohooldusi nägu täiesti puhtaks saada, nii et toodet on võimalik soetada nii suures profisuuruses kui ka kodukasutajale mõeldud 200 ml pudelis, mille hinnaks 22.40 EUR.

Femina andis ühe Gerard's ripsmetuši ja tolmpuudri ka mu lugejate vahel välja loosimiseks, nii et külasta kindlasti ka Force of Beauty Facebooki lehte, kus auhinnamäng juba täna käima läheb.

No comments:

Post a Comment