Thursday, August 2, 2018

M. Asam

M. Asam on Saksa perefirma, mis on väga põhjalikult uurinud viinamarjades sisalduvate ainete vananemisvastaseid omadusi ja need oma toodetes ilu hüvanguks tööle pannud. Lisaks tavalistele kreemidele-maskidele leiab M. Asam toodete hulgast igasugust põnevat kraami, mis minusuguse suure nahahooldusfanaatiku tähelepanu hetkega püüdsid. Intensiivhoolduse ampullid, toonivad kreemid, väga huvitav kortse täitev geel, mida saab kasutada jumestuse peal - avastamisrõõmu jagub kohe tükiks ajaks.

Eestis on M. Asam tooted saadaval Femina e-poes. Mulle anti mõned nende seast proovimiseks ja tänases postituses jagan oma kasutuskogemust teiegagi.

Puhastuskreem



Ma olin pikalt arvamusel, et näonaha puhastamiseks on kõige etemad igasugused vahutavad geelid. Kui vahutab, siis puhastab, eks? Viimase aasta jooksul olen aga avastanud, et mu kuivale nahale sobivad märksa enam just kreemjad või õli baasil puhastustooted, sest need pakuvad lisaks meigi eemaldamisele kohe ka mõnusat niisutust.

M. Asam puhastuskreem on suures kuldses purgis ja seda jätkub ilmselt väga pikaks ajaks. Kreem tuleb kanda kuivale nahale, ringjate liigutustega natuke aega masseerida, et see kogu meigi ja mustuse lahti võtaks ja lõpuks eemaldada niiske vatipadjaga või näopesukäsna abil voolava vee all maha pesta.

Väga-väga hea toode! Saab ka tugevamast meigist vaevata jagu. Käisin peale pesemist veel näo igaks juhuks ka mitsellaarveega üle ja vatitups jäi puhtaks. Proovisin kreemiga ka silmameiki eemaldada, et äkki saab ühe tootega kogu näo puhtaks, aga selleks otstarbeks ta siiski ei sobi, sest silma sattumisel hakkab kipitama.  Hind: 22 EUR.

Vananemisvastased ampullid




Koduseks kasutamiseks mõeldud intensiivhooldus, mis sisaldab nädala varu ampulle. Ülemine rida on mõeldud hommikuseks ja alumine õhtuseks kasutamiseks. Hommikune ampull omab värskendavat, niisutavat ja nahka taaselustavat mõju ning õhtune on võimas vananemisvastane kokteil, mis öösel magamise ajal kortsudega võitleb.

Klaasist ampull tuleb katki murda ning seerum näole, kaelale ja dekolteele kanda. Lisaks kasutada oma tavapärast päeva- või öökreemi.

Naha seisukorras märkasin erinevust peale viiendat päeva. Nägu oli hommikul ärgates nii niisutatud ja sile, et poleks nagu kreemi vajagi. Ja minu kuiva naha puhul on see midagi täiesti erakordset. Lisaks tundusid põskedel olevad poorid palju väiksemad ning jume ühtlasem. Väga mõnus, soovitan kindlasti proovida! Hind: 30 EUR.

Vino Gold kaela- ja dekolteekreem



Näohoolduse kõrval ei tohi unustada ka kaela. Kipuvad ju just kael ja käed olema esimesed kohad, kus naha vananemine välja paistma hakkab. Mina olen siiani oma tavalisi kreeme-seerumeid alati nägu kreemitades ka kaelale ja dekolteele määrinud, kuid M. Asami valikus on olemas lausa spetsiaalne kreem, mida kaelale ja dekolteele kanda. Kreem on väga mõnusa värske lõhnaga ja imendub kiiresti. Ta pakub intensiivset niisutust ja on nahka pingutava toimega. Minul veel silmapaistvaid kortse ei ole ja seega ei saa ka mingit põrutavat enne-pärast pilti siia lisada, kuid kuna kolmekümnendates eluaastates on just õige aeg tõsisema kortsuennetusega tegelema hakata, siis kulub see kreem kindlasti marjaks ära. Hind: 28 EUR.

Femina andis ühe kaela- ja dekolteekreemi ka mu lugejate vahel välja loosimiseks, nii et külasta Force of Beauty Facebooki lehte, et auhinnamängus osaleda.

No comments:

Post a Comment